אני חדשה כאן

אני חדשה כאן ../images/Emo94.gif

שלום לכל חברי הפורום של שלמה ארצי!!!! קוראים לי רז רוטנברג ואני מקיסריה. וגם אני כמוכם אוהבת או יותר נכון שרופה על שלמה ארצי!! אני מקווה להתקבל לפורום שלכם ולהכיר אתכם!!!!! רז

yoavl1

New member
היי רז!! מה המצב?

ברוכה הבאה לפורום? כל חבר וחברה חדשים מבורכים בהחלט. ובטח ובטח אם את מקיסריה.... מוצ"ש הבא, כולם ישנים אצלך אחרי ההופעה. סגור העניין? בת כמה את,רז? ואגב, הרגע גיליתי מה זה פקצה!!!!!!!!!!! מוכנים כולם???? זה ראשי תיבות של פרחה קטנה וצעקנית..... אני רציני. בדקתי את מקור השם! אין כמוני.

yoavl1

New member
ועוד דבר....

למה לעזאזל יש לך תמונה של טל מוסרי בכרטיס האישי???

התמונה בגלל...

שאהבתי שהוא בתור פייה... וכל הכבוד על הפקצה...ממש הברקה! ועכשיו,באמת לא ידעת מזה פקצה?! רז

אהבתיה

New member
ברוכה הבאה רז !!! ../images/Emo24.gif

תרגישי בבית!!!! את בפורום הכי מטריף של שלמה ובכלל... ואת כמובן גם "שכנה" שלי...
ובאמת שלא ידענו מה זה פקצה...

ברוכה הבאה!!|גלידה|../images/Emo140.gif

שלום! הגעת לפורום של שלמה ארצי. אם ברצונך להיות שמחה ולהכיר אנשים נחמדים הקישי 1 אם ברצונך לחלוק כל פיסת מידע שהיא שקשורה בשלמה ארצי ולקבל עליו מידע הקישי 2 אם ברצונך לקבל כוס קפה נוספת ממעיין הקישי 3 אם ברצונך לעשות את כל הפעולות הנ"ל ולהישאר שפויה.... שכחי מזה!!!! כולם פה מטורפים על כל הראש וזה הפורום הכי כייפי בעולם! תהני..

yoavl1

New member
אם תשימי לב

יש שרשור שלם בנושא..... ואף אחד מסתבר לא ידע מה זה.... אנחנו לא מכירים מילים כאלה....רק מילים יפות

אהבתיה

New member
אנחנו פורום מחונך!! ../images/Emo22.gif

גידלו אותנו יפה בגנון!!! אמנם לא הייתם בשלב הזה ממש אבל היו פה אחלה חוויות... קצת ריבים על מי ישן בחדר עם הג´ירפות על הקיר אבל הסתדרנו בסוף... רוני היתה אחלה גננת... עכשיו באה איזו מכשפה חדשה בשם דנה... קצת מפחידה אמנם אבל נקווה לטוב... אני מקווה שהיא לא תיקח אותי מהחדר שלי עם הקולות רקע של הזיקית... זה הכי מרגיע בעולם!!!!! אוי....חזרתי לי לאותם זמנים משוגעים של הפורום... הכל בצחוק כמובן!!!!
דנדוש, אני מתה עלייך!!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לגן הילדים המטורף שלנו
מיד מעיין תכין לך קפה משובח תהני

gaya123

New member
את תתאהבי בפורום ובאנשים ../images/Emo25.gif

אני הצטרפתי לפורום רק לפני שבוע ואני כבר מזמן מרגישה בבית!! באמת שכולם פה אחלה.... אז מקווה שתהני פה כמוני....... חבר´ה , אני מתה עליכם!! ממני , אלה רז נ.ב רז יש לך שם נורא יפה!!

מאיושית

New member
היי רז ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה למעוננו הצנוע...המקום הכי מקסים בעולם (כבוד המנהלת, אני אומרת שתמני אותי גם למנהלת יחסי ציבור
) תרגישי בבית, תתרווחי (רק לא לשים רגליים על השולחן!
) ה
כבר מגיע... הנה...עוד רגע.....כמה סוכר? אני אשים 2, מקסימום יהיה מתוק מדי (כמונו
).... והנה זה מגיע...
אני מקווה שנהנית

ברוכה הבאה רז!

בינינו פעם הארצתי את המשחק של טל מוסרי אבל הוא נמאס עליי כבר ואין כמו ה
שלמה ארצי הכריש של רמת גן!

welcome!

ברוכים הבאים לעולמנו המטורף והמדהים, והכל בזכות דנה (חנפנות? איפה?!) קיצר ברור שתהני כאן!... כמו כולנו....

חנפות לא מזיקה ... כך אומרים

אבל
יש לציין שלא הכל בזכותי ... היו מספר מנהלים קודמים לפני, ורוני המנהלת שעשתה מהפורום הזה מה שהוא היום ... - גלריות, קבצי קול, מאמרים, מילים לתקליטים ! כל הזכויות שמורות אך ורק לה (ולעוזריה הקטנים ... אם היו כאלה)
אבל חנפנות זה טוב

ברוכה הבאה לפורום הכי...

מדהים, מגניב, מושקע, מעניין, משוגע ועם הכי הרבה אנשים שאוהבים... את שלמה כמובן!!! אז תהני ותרגישי בבית, כי כולנו פה כבר מרגישים ככה!!!! שרון.

שיר3

New member
ברוכה הבאה

אל תדאגי יהיה לך כיף איתנו וכולנו אוהבים את שלמה כמובן אז תיהני לך איתנו.

שייני

New member
היי רז

ובכן, שוב ברוכה הבאה לגן הגן הכי מגנוב מכל הגנים... הגן שלנו מתמחה בכל מיני דברים וממש נחמד פה. קודם כל הגן נמצא בתוך אוהל סודי במגרש חול ענקי ליד בית (או יותר נכון ארמון) ברמת גן. כל האוהל מקושט היטב מבפנים בטפטים של שלמה ארצי ויש מזגן... רק שעם כל הטוב הזה... לא נעים לומר אבל ד´ המנהלת נוהגת להעניש את ילדי הגן בחומרה. |אייקון מפוחד, הם לא נפתחים לי| אממ.. זהו לעת עתה... את המשך הנוהלים תכירי בהמשך. מה שכן, לי אישית יש הסכם עם הגננת שלפני מנוחת הצהריים מותר רק לי לשמוע מוסיקה ייחודית (שלא אפרסם את שמה כי אז כולם ירצו) כי אותי היא הכי אוהבת... ולכל הגן מותר לשמוע רק פיני חדדדדד בקיצקיצוריישן, תהני לך פה... וקחי את כל הנאמר בפרופורציה

למעלה