אני חדשה כאן אז..

mmeira50

New member
אני חדשה כאן אז..../images/Emo140.gif

ההיי לכם חברי פורום הפסיכומטרי, היה נראה לי מעניין אז נכנסתי וואלה התחלתי קורס לא מזמן ואני אומר לכם את האמת זה נראה לי מזה לא מעניין אז אני נוגעת בזה מדי פעם.. בכ"א למי שלומד עכשיו שיהיה בהצלחה וכאלה..

denn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

גם אני חדש פה... את נגשת באוקטובר?

mmeira50

New member
כןןןןןן

כן לצערי.. איזה ביאוס זה הא? אבל בקטנה... אתה עושה קורס?

denn

New member
קורס..

אני עושה קורס של קידום תיכון בקיץ עוד חודש... ואל תתבאסי יש לך עוד 3 חודשים זה מספיק זמן ללמוד

mmeira50

New member
ללא נושא

אתה יודע מה, הלוואי והייתי נלחצת אני יותר מדי שאננה אגב גם אני בקידום

denn

New member
וואלה

אין לי הרבה עיצות כי אני רק בהתחלה של העניין הזה של הפסיכומטרי אבל תנסי לשכנע את עצמך שזה מבחן שמספיק להצליח בו פעם אחת וזהו אז אם תשקיעי כל מה שיש לך וכל דקה שאת מקדישה את משפרת את הציון שלך כי לכי תדעי איזה מילה יכולה לצאת לך במבחן ואיזה שאלה תחזור על עצמה אז לא צריך להילחץ יותר מדי כי יש הרבה זמן אבל גם לא להיות שאנן ואם אין לך כוח לספר יש תרגול באתר קידום ככה כשאת באינטרנט תקפצי לשם ותפתרי זה גם תרגול או שתחליטי להקדיש חצי שעה ביום לתרגול וחזרה של דברים קשים כל תרגול רק עוזר...

denn

New member
תודה../images/Emo8.gif

תודה על המחמאה.... בכל אופן אל תדאגי אני אהיה פה איתך עד הפסיכומטרי ואפילו אחרי אז אם יהיו בעיות או משהו שתתקשי בו, תכתבי לי ואני אשתדל תמיד לעזור.....

mmeira50

New member
ללא נושא

סבבה לגמרי. איך קוראים לך? שאדע.. ותכתוב את האי מייל כי אני לא אזכור בטוח אגב אני מאירה

denn

New member
נעים מאוד

קוראים לי דניס ..... ככה האיי מייל שלי [email protected] מה האיי מייל שלך? יש לך איי סיי קיו?

mmeira50

New member
ייפ

הי ניסיתי לשלוח לך אימייל אך ללא הצלחה מס' ה icq שלי הוא 281997737

למעלה