אני חדשה בפורום

Ro¥aL

New member
תודה תודה שתיכן..

(השרשור הזה ייגמר מתישהו?) |שמאלה||שמאלה||שמאלה| כפרעליה

Ro¥aL

New member
כן זה אני

ולמה אסור? בדיוק חזרתי מטיול שהתנפחה לי העין מאוד משומה אז הייתי עם משקפיים כל היום.. היא לא סינית!! היא כלכך חמודה.. כל פעם שאני רואה אותה אני חוטף קריזה כמו של הסבתות המרוקאיות העצבניות (אמא שלי) של: "כפרה נשמה עיניים קולולולולולולו"

ורדונה2

New member
מי אמר שסיני זה לא חמוד? :)

ספר פרטים! מה שם מלוכסנת העיניים? ועדיין, משקפי שמש זה השטן! לא יודעת, משדר בתמונות מן צורך לכסות את עצמך. מעלה לי אסוציאציות של הבנות האלו שמצטלמות עם פן בשיער, זווית צילום מלמעלה שמעלימה את כל הפגמים בגוף, שיער מכסה שלושת רבעי פרצוף ושפתיים משורבבות. הכי משעשע זה לראות אנשים אחרים מגיבים לתמונות כאלו ב"איזו יפה"
למזלך יופי לא חסר לך, שלא תחשוב שאני עוקצת או משהו כזה :)

Ro¥aL

New member
../images/Emo12.gif

תודה?
ואמרתי לך, זה בגלל שחזרתי מטיול והתנפחה לי העין משומה קוראים לה נופר ודונט תקרא לה מלוכסנת עיניים!

חח אני אוהבת בת הים הקטנה גם../images/Emo45.gif

אבל בגלל שאהבתי את השירים בסרט והסיפור שהתגולל.. חולת דיסני מושבעת שכמותי

Ro¥aL

New member
אכן../images/Emo70.gif

שיר טוב.. גם ידידה שלי אוהבת אותו מאוד חחחחחח ותודה, אבל יש לי את הסרט והסאונדטראק כבר

חחח זה בסדר. יש לי גם תקייה משלי

אחרי הכל לא מזמן העלנו בקומונה שאני מנהלת ספיישל שירי דיסני וכל שיר מכל סרט ישן היה שמה. פוקהונטס, סינדרלה, בת הים הקטנה, דמבו, טרזן ועוד המון..חחח אני חולת מוזיקה

ורדונה2

New member
אוי, כן! גם לטרזן אני חולה על התחת.

ובת הים הקטנה היא הפנטזיה של כל ילדה בת 7.
מאז שראיתי את הסרט אני חולמת להיות נערה אדמונית עם שיער ארוך גולש וחזיית צדפים. הפכה להיות סוג של מודל שלמות, האריאל הזאת

ורדונה2

New member
צריך לעשות יום אחד מפגש המוני

של כל אוהבי דיסני, ולעשות הקרנת ענק של כל הסרטים האלה.

למעלה