אני חדשה בפורום

ורדונה2

New member
שהעלית בי נוסטלגיות ../images/Emo13.gif

להיות נדושה זה לא רע! אני עד היום חורשת על שירים של דיסני. אני יכולה לשלוח לך כל שיר שלהם שאי פעם הושמע בסרטים.

Ro¥aL

New member
המממ.. test

hellfire מהגיבן מנוטרה דאם יש לך? או שרק אני אוהב את הסאונדטראק של הסרט הזה?

ורדונה2

New member
שוב, רק אתה ../images/Emo3.gif

אני מעריצה מושבעת של מולאן, בת הים הקטנה, אלאדין, מלך האריות, הרקולס ועוד כמה. אלו הם האהובים עלי בעיקרון, מהגיבן בנוטרדאם אף פעם לא נפלתי. נו, הייתי ילדה קטנה שמתלהבת מבת-ים כוסית עם שיער אדום גולש וחזיית צדפים. בוא נאמר שהאופי לא היווה קריטריון כזה משמעותי בשבילי בבחירת "סרט דיסני האידיאלי". P:

Ro¥aL

New member
חח לא הולך לי היום.. אני הכבש השחור של הפורום

תנסי לשמוע את bells of notre dame שיר מצמרר לפחות לדעתי.. ואת כבר לא כזאת שאקלית (וואוו איזו מילה ישנה) אם את לא מתלהבת מהסרט "אני יכולה לשלוח לך כל שיר שלהם שאי פעם הושמע בסרטים"

ורדונה2

New member
אני ידועה בתור ילדה מוקצנת ../images/Emo13.gif

ושירים מצמררים זה אחלה! מטאל, או סתם אובר-דרמתי? (אגב שירים מצמררים- מכיר את Let My People Go מ"נסיך מצרים" <של Dream Works, אני חושבת>?)

Ro¥aL

New member
לא ולא

זה... מן אופרה כזה... לא יודע משהו עוצמתי! אני בכלל נהייתי מוזר לעצמי בזמן האחרון התחלתי לאהוב שירים עם פן אופרי
וlet my people go זה שיר שלאחרונה פשוט יצא לי מכל החורים שמעתי אותו כלכך הרבה פעמים גם הוא, עוצמתי כזה ומגניב ובלי קשר: מסר לכל אוהבי דיסני: מלך האריות ואלאדין יותר יפה בעברית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ורדונה2

New member
אחרי כמה שמיעות זה באמת נעשה שיר מאוס,

אבל פאק, איזה שיר ענק! הכי כייף זה לצרוח אותו יחד עם מישהו ברחוב :) ואין מה להשוות בין הדיבוב האמריקאי לבין הדיבוב שלנו לסרטי דיסני בארץ. הכל נשמע גרוע בעברית.

Ro¥aL

New member
בחלק אני מסכים

אבל הסרטים בעברית זה פשוטטטט נוסטלגיה וגודלים על זה אז פשוט נהייה יותר יפההה

ורדונה2

New member
נו,

מורידים הכל באנגלית מהאימיול ושוכחים לגמרי שאי פעם הסרט דובב לעברית.

Ro¥aL

New member
חוצפה

לא אסכים לשתף פעולה ב... ב... ב...ביזיון הזה!! וזה לא כולם!! רק אלאדין ומלך האריות טוב באנגלית כל השאר אינגליש אונלי

Ro¥aL

New member
אההה לאאאא לאאאאא

מֵה עשיתי???? לעולם לאאאא!!!!! ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** *******************************רק אלאדין ומלך האריות טוב באנגלית************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** ********************************************************************************************** **********************************************************************************************

Ro¥aL

New member
אהההה לא שובבבב XDDDDD

טוב נו זה בטח התערבות קוסמית או משהו נו שיהיה....

ורדונה2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

בתת-מודע שלך אתה מסכים איתי, תראה מה זה. הצלחתי להשאיר עליך חותם מההשפעה שלי על אנשים כ"כ מהר? איזה הישג

Ro¥aL

New member
אני עכשיו הולך לישון

יש מחר פול אורחים וכאב ראש מטורף בעעע כולם באים לראות את האחיינית החדשה שלי

למעלה