אני חדשה בפורום ו..

אז בעצם מה שאת אומרת

זה שג'וני התמסחר בשליטתו ובידיעתו? בגלל שהיו זמנים במקסיקו הוא ועוד איך ממוסחר. זה שהוא לא הצליח כמו שודדי הקריביים, זה כבר משהו אחר. מן הסתם הוא שיחק את סאנדס הכי טוב מכולם, אבל את הבחירה של ג'וני בשודדי הקריביים אני מבינה. זו דמות מאוד מאתגרת וקשה, ואפשר לעשות איתה המון. חוץ מזה אף אחד שם לא צפה להצלחה כזו גדולה של הסרט. היו זמנים גם לקחו לשורותיהם את סלמה הייק ואנריקה איגלסיאס.. את יודעת מה, עזבי את היו זמנים במקסיקו. זה לא קשור לאם ג'וני הוא בובה או לא. אף אחד כאן לא אמר שהוא בובה, כולה ג'ונית אמרה שהסרטים שהוא משתתף בהם נהיים ממסוחרים אוטומטית, (לא כולם כמובן), במיוחד בשנים האחרונות.

לא מה שאני אומרת

שג'וני הוא לא בובה של אף אחד ושהוא לא התמסחר הוא לא קופץ על כל סרט הוליוודי שמציעים לו רק בגלל שהוא רוצה לעשות יותר ויותר סרטים. ואין דבר כזה שהסרטים שהוא עושה אוטומטית הופכים לממוסחרים, זה שסרט מצליח לא אומר שהוא מסחרי. אני מדברת על למה הסרט נעשה ובאיזו צורה. התבנית ההוליוודית מול התבנית האומנותית

חחחחחחחחחח

את הבקרות שלי בהבנת הנקרא עשיתי וקיבלתי 100 לא אמרתי שאת אמרת שהוא רוצה להתמסחר את יודעת מה ההבדל בין דוגמנות למשחק נכון? והחתימות על פוסטרים זה בשביל מעריצים, זה שאנשים מעתיקים את החתימה שלו ומוכרים את זה באינטרנט זה לא בשליטתו. בן אדם מתמסחר אם הוא רוצה, נקודה. ג'וני עזב את הוליווד ג'וני ברח ג'וני לא התמסחר שוקולד הומספריים של אדוארד זה סרטים מסחרים והוליוודים? את מוכנה להסביר למה בידיוק? אני יודעת איך לדבר אל אנשים כמו שצריך לדבר אליהם כדי שהם יקלטו דברים זה שאני אנטי סוציאלית זה משהו שונה

Johnnit

New member
כרגיל שוב לא הבנת אותי.

עצם זה שהוא הצתלם כדי שימכרו את הפוסטר...ויש עוד המון תמונות מבוימות שלו...אבל אלו דברים קטנים. חוץ מזה הוא מתמסחר נגד רצונו. בגלל זה הוא באמת ברח לצרפת. ואת אמרת שבטח לא שמעתי על סליפי הולו בזמנו אז אמרתי לך שכן שמעתי ונתתי דוגמאות לעוד סרטים ששמעתי עליהם בזמנם. לא אמרתי שהם מסחריים. בחיי אי אפשר לנהל איתך שיחה רגועה?

../images/Emo41.gifאת רואה שלא, אז למה את טורחת...

לשאול אותה!! עזבי, תבזבזי את הזמן שלך על משהו אחר...

*סימנ = סימני גם ה-' ברחה לי...

אלוקים מה קורה לי היום?? כל האותיות והסימנים בורחים לי!!

הבנתי טוב מאוד.

וכתבים הצטלם ולא הצ"ת"לם לא אמרתי תמונות מבוימות, אמרתי חתימות מבוימות שמוכרים על תמונות באינטרנט וכאלה כדי לעשות כסף על גבו. דיברתי בכלל על מסחור קולנועי הוליוודי מובהק ואת זיינת לי את השכל על דוגמנות. אני מדברת בכלל על משהו אחר ואת על משהו אחר. עזבי גם לא תביני למה התכוונתי בעוד אלף שנים

מה עם המספריים של אדוארד??

זה הסרט שהכי השפיע עליי בחיים נראה לי... זה והסרט של פינק פלויד..

chompi2

New member
ברוכה הבאה

היי=0) תהני לך בפורום ואיזה כיף למי שיש דיגיטלי לי יש יס:/

למעלה