אני חדשה בפורום ו..

Eחנה

New member
אני חדשה בפורום ו..

רציתי להגיד שהפורום הזה מעולה!!!

Johnnit

New member
מנצלשת...

בסוף שבוע הבא יש את כל הסרטים של ג'וני שאי פעם שודרו בערוצי סינמה אז למי שעוד לא ראתה כדאי לא לפספס את זה ואם מישהי לא ראתה ואין לה את ערוצי סינמה שתבקש ממישהו שיש לו להקליט לה כי זו היזדמנות טובה. תסתכלו בין הסרטים בערוצי סינמה כדי לראות את הפרומו שעשו לזה. לא רע בכלל עשו...

הפרומו פאקינג אדיר

משדרים את איש מת מה עובר על גילברט ממעמקי הגיהנום השער התשיעי עם הקורסו שלי 90 דקות לרצח ופחד ותיעוב בלאס וגאס - שולט!

Johnnit

New member
כן מאוד יפה

היה נדמה לי גם שהם הראו קטע מאיפות בפרומו... אני אראה שוב את פחד ותיעוב בלאס וגאס והפעם גם אקליט כי אני פשוט מתה על הסרט הזה.

יש ויש

קומנטרי עם טרי גיליאם ראיונות אישיים הצצה על הסט דל הסרט שווה ביותר סצינות חתוכות ועוד כמה דברים מגניבים

Johnnit

New member
יש קטע שלא הבנתי בסרט...

שראול ניזכר שהוא היה פעם במסיבה ואז הוא ראה שם את עצמו. הקטע הוא שה"עצמו" שהוא ראה זה ראול דיוק האמיתי (לא ג'וני). אז לא הבנתי את זה. למה עשו את זה?

Johnnit

New member
אה

חשבתי שקוראים לו ראול דיוק ושזה סרט על סיפור מחייו. אהבתי את הקטע עם פלי! שראיתי את הסרט בפעם הראשונה זה היה ממש מצחיק שהוא צץ פתאום. אני אישית מאוד אוהבת את הרד הוט.

מה פתאום?!

זה מבוסס על סיפור שהוא כתב. ראול כעיקרון זה האלטר אגו של האנטר אז הוא עדיין האנטר. אבתי את הרד הט אבל אז הם התמסחרו והפכו לחרא

Johnnit

New member
אמממ

תשמעי התמסחרות זה דבר מפתה. למשל עכשיו הם הוציאו דיסק אוסף. בטח הם מרוויחים עליו מליוני דולרים בלי לעשות כלום. אז למה לא? אני לא שופט את המוסיקה שלהם לפי אם הם מתמסחרים או לא. גם קורה שההתמסחרות היא בלי שליטה של האמן. למשל ג'וני מתמסחר עכשיו...מאז שודדי הקאריביים. חלון סודי יצא בארצות הברית בתאריך מוקדם מהמתוכנן בגלל שעדיין יש התלהבות מג'וני בגלל האוסקר וכך חשבו שזה ימשוך יותר אנשים לראות את הסרט. אני דיי בטוחה שג'וני בכלל לא רוצה להתמסחר אבל זה כבר לא בידיים שלו.

ג'וני לא התמסחר

חלון סודי הוא רחוק מלהיות מסחרי ג'וני בחר תפקידים חדשים שהם מאוד לא הוליוודים כרגע הסרט היחידי שהוא עשה שהוא מסחרי הוא שודדי הקאריבים וזהו והוא לשם שינוי היה נחמד מאוד. התמסחרות זה טמטום, זה נוגד את האדיאולוגיה שלי ושל ג'וני. זה מאוד בידיים שלו. זה מטומטמם לדבר ככה. ג'וני הרי התרחק מלהיות מוצר, הוא הצליח הוא הלך בדרך שלו. הוא מרד וברח מהוליווד כמו שצריך. זה שהוא עשה סרט הוליוודי אחד שהביא לו מיליון מעריצות חדשות צעירות שאין להן מושג מי זה ג'וני דפ ובמה הוא דוגל זה כבר משהו אחר. זה עדיין לא אומר שהוא התמסחר. אמן שולט על ההתמסחרות. תסתכלי על מייק פאטון (לא שנדמה לי שאת יודעת מי זה) הייתה לו אפשרות להתמסחר, כולם רצו שהוא יהפוך לדבר החם הבא אבל הוא עמד על שלו ונשאר בנתיב של לעשות מוזיקה איכותית ומעולה כמו שצריך, עצמאית, אינדיבידואלית, אלטרנטיבית. זה שחלון סודי יצא מוקדם לא עושה את ג'וני ממוסחר, זה החלטה של הבמאי לא של ג'וני. וזה כבר לא קשור אליו. אחרי הכל, הבמאי צריך לעשות כסף את יודעת? לעשות סרט זה לא עסק זול. אולי שתגדלי קצת תביני יותר את כל העסק המסריח ששמו הוליווד ומסחריות ותביני כמה שזה רע וכמה שזה לא ג'וני ולנקודה החשובה ביותר כאן המוזיקה שהרד הוט צ'ילי פפרז עושים עכשיו מסריחה

Johnnit

New member
לדעתי את טועה

דבר ראשון כשאת תגדלי את תביני איך מדברים לאנשים. דבר שני אני חושבת כן שג'וני מתחיל להתמסחר למרות שהוא לא רוצה בכך. לא אמרתי שהוא שינה את האידיאולוגיה שלו. ובכלל אני חושבת שכאשר האמנות טובה ומוצלחת והיא של האמן עצמו אז ההתמסחרות היא סתם דבר שולי שלי לא מפריע. יש "אמנים" כמו בריטני ספירס שאצלה זה רק התמסחרות אין עוד משהו. ואת זה אני לא אוהבת. אולי הדיסק האחרון של הפפרז לא הכי טוב כמו הישנים שלהם אבל הם עבדו עליו והשקיעו והוא יצא יפה. אני גם ראיתי הופעה שלהם של שירים מהדיסק והיא הייתה פיצוץ.

טוב לכי תעשי טובה לעולם

תראי לך שודדי הקאריבים נמאס לי כבר מהמעריצות החדשות שחושבות שהן מכירות את ג'וני כל כך טוב את חושבת שסליפי הולו היה פאקינג לא ממוסחר ? את טועה ועובדה לא שמעת עליו בזמנו ג'וני שחקן כבר 20 שנה הוא לא מתמסחר אילו היית יודעת מי זה ג'וני דפ לפני שודדי הקאריבים היית מבינה את בכלל יודעת מ ה זאת התמסחרות? את רואה את ג'וני לוקח עכשיו כל חרא שמציעים לו? לא! הוא לוקח דברים אומנותיים שמעניניים ומתאגרים אותו ולא מחפש לעשות כסף ולעשות פרסומות ולמכור את עצמו כמה שיותר. לכי חפשי במילון או משהו אץת המילה התמסחרות ודדבר אחרון אני יותר גדולה ממך

Johnnit

New member
לידיעתך

שמעתי על סליפי הולו בזמנו. וגם על שוקולד בזמנו ועל המספריים של אדוארד בזמנו ועוד. אולי תלכי לעשות קורס בהבנת הנקרא? אני לא אמרתי שג'וני רוצה להתמסחר ושהוא בוחר תפקידים כדי להתמסחר. אמרתי שזה יוצא מכלל שליטתו. כנראה בגלל המראה החיצוני שלו. אפילו יש לו פוסטרים..זה גם התמסחרות. ואני לא מדברת על פוסטרים של סרטים שלו אלא פוסטרים של ג'וני דפ עם החתימה שלו למטה. ואת יודעת מה...אולי זה כן בשליטתו. למשל שהוא דגמן ל-H.M. גם זה תפקיד שהוא בחר כי זה מעניין ומאתגר אותו? גם זה לא חרא שהציעו לו? אבל שוב אני אומרת...לי לא איכפת מהתמסחרות כל עוד זה רק דבר שולי. ואת בסך הכל גדולה ממני באיזה שלושה חודשים בערך. אבל עדיין לא למדת איך מדברים אל אנשים ובטח ובטח אל אנשים שאת לא מכירה בגרוש.

את ממש צודקת בקשר להתמסחרות,וניקול-

מה עם היו זמנים המקסיקו? זה לא סרט ממסוחר? ועם כל הכבוד שיש לי לג'וני ולזה שהוא באמת לא מנסה להתמסחר, מה הוא עשה בסרט הזה עם תפקיד כזה?? את זה אני תוהה עד היום. זה לא תפקיד מאתגר ולא כלום. למרות זאת, זה נכון שג'וני עצמו לא רוצה להתמסחר, ואפשר לראות את זה במיוחד במה שהוא אמר בסטודיו למשחק. ואין קשר בין התמסחרות של השחקן עצמו לבין מה שמנסים לעשות איתו.

היא אמרה שכן ושאין לו שליטה על זה

שהוא התמסחר כאילו ללא שליטתו וזה בולשיט גמור, ג'וני הוא לא בובה הוא לא בריטני ספירס מזדיינת שזרקה את עצמה בידיים של מפיקים וכ'ו וכ'ו היו זמנים במקיסקו הוא לא אומנותי אבל הוא גם לא שיא המסחור שייש הוא הרבה פחות ממוסחר משודדי הקאריבים והוא בכלל סרט עצמאי של רוברט רודריגז והמשך לטרילוגיה של אל מריאצ'י היית בכלל יכולה לראות מישהו שעושה את התפקיד של סאנדס יותר טוב בכלל?

למעלה