אני חדשההההההההה!!!

MajorGad

New member
ואם את רוצה להרחיב את ידיעותייך..

הכנסי לאתר www.pantheon.org יש שם אלים משלל מיתולוגיות עתיקות, מצרית, נורדית, קלטית וכו' והמצביאה זהובת השער
צודקת, התייחסי יותר בנימוס לבאי הפורום

MajorGad

New member
מה התרגיל שאנוביס עשה לו עם התיבה?

ספר!
זה מעניין אותי כחובב מושבע של סטארגייט

strahd

New member
אני חושב שזה אנוביס

או שמא היה זה סת', אני ממש לא זוכר. קראתי פעם שאנוביס פיתה את אוזיריס להיכנס אל תיבה בגלל התערבות כלשהי ואנוביס ניצל את ההזדמנות וחתך את התיבה (ואותו) ל-13 חתיכות ושלח אותן במורד הנילוס. איזיס, אישתו של אוזיריס אספה את החתיכות, אך מכיוון שאחת החתיכות לא נמצאה (נחשו בדיוק איזו חתיכה...), התברר שאוזיריס לא מסוגל ליצור עוד חיים, ולכן הוא קיבל מאנוביס את הזכות לשלוט בעולם המתים.

MajorGad

New member
זה היה סת' אבל שאר הסיפור נכון ../images/Emo13.gif

ואין לי מושג למה ההודעה שהכנסתי קודם לא נכנסה לפורום.

אנשיפ משיבים!!! סחטיין!

אז סוף סוף ראיתם שאני לא טועה? יופי! והיה עוד סיופר עצוב עם אבא'לה ודוד סת'....דוד סת' המרשע הרג את אבא'לה! ואחרי שהוא הפך לאל הכי חזק {אחרי את'ום כמובן...} אני הפכתי לאלה נחותה! וואאההה!!! אנחנו כבר שנים אחריו מנסים לעשות לו משהו אבל הבחור מסרב למות... ואם אני רואה סטארגייט?! טוב ראיתי את הסרט...נחשב?!

strahd

New member
לא הצלחתי להתחבר אל הסדרה

הפרקים הראשונים היו נחמדים, אבל אתה מתחיל לשים לב שבכל פרק העניין מתחיל להתמחזר. לא הצלחתי לעקוב אחר המשך הסדרה וכך יש לי מידע רק מה קורה בעונה הראשונה ואולי קצת מהשנייה. הבנתי שהיא נהיית הרבה יותר טובה בהמשך.

MajorGad

New member
היא אכן הולכת ומשתבחת עם הזמן..

אבל למה הפרקים מתמחזרים? אני בעונה הראשונה לא הרגשתי ששום פרק "ממחזר" פרק אחר. תוכל לבאר את עצמך קצת.. ?

strahd

New member
בנוגע למיחזור

כל פרק הם הגיעו לכוכב אחר, שבו העלילה נעה די על אותו מסלול. תרבות פרימיטיבית זו או אחרת אשר מעריצה את הגוואולד אשר מתחזים לאלים. היו משהו כמו חמישה פרקים כאלו בהתחלה וזה די עיצבן. היה פרק אחד טוב שמאוד נהנתי ממנו, אבל שאר הפרקים האחרים חזרו על עצמם והרגשתי שאין טעם לסדרה. אמנם, ראיתי כמעט את כל הפרקים של מקגיוור, אבל זה לא הספיק. וחות מזה, מילי אביטל לא הייתה שם.

MajorGad

New member
שארה (מילי אביטל) היא דמות שולית

בסדרה. בעונה הראשונה יש בדיוק פרק אחד שהם מגיעים לעולם עם תרבות אנושיים פרימיטיבית שחושבת שהגואולד הם אלים. ובנוסף, לפי העלילה של הסדרה, האנושיים נלקחו ע"י הגואולד מכדור הארץ ופוזרו בגלקסיה באמצעות הסטארגייט על מנת שיעבדו את הגואולד. ככה שדי סביר למצוא הרבה תרבויות של אנושיים שסוגדות לגואולד כאלים.

SaberTooth

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo140.gif

אני לא רואה/קורא יאוי בכלל, אבל ידידה שלי כן והיא כל הזמן מקפיצה לי את רייסטלין ודאלמר... :x

ברוכה הבאה../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

מקווה שתהני בפורום ומאיפה לקחו אתת הרעיון של דאלמאר ורייסטלין זוג?????????????

דאלמר ורייסט

תודה אנשים! אתם כל כך מסברי פנים שאני מוצאת את זה מטריד ביותר.... בקשר לדאל ורייסט....אתם רוצים להגיד לי שלא ידעתם? רצות על זה שמועות מאייס וול עד פלאנת'אס!!! ורייסט ופרסי-פרסי פאר סליין? בבעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! הבן אדם זקן!!! בעעעעעע!!! רייסט צריך משהו על רמה! משהו..........כמוני!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני די אוהב את רייסטלין כבתור דמות אבל לא בתור בן-אדם! לא הייתי רוצה לפגוש אותו בסמטה חשוכה...

סימטה?

באמת? אני כן! רייסטלין הוא מותק של בן אדם ואני מעריכה אותו בגלל מה שהוא ולמה שהוא הגיע! אני מתה עליו!!!

למעלה