אני חדשההההההההה!!!

אני חדשההההההההה!!!

היי אנשים יפים, אר, טוב במחשבה שניה לא ממש... אני חדשה בפורום הנחמד הזה שלכם! אז! שלחו לי הודעות! דברו איתי {אני מרגישה בודדה} ותגידו לי מה אתם חושבים כשאתם שומעים רייסטלין ודאלאמר צמד יאוי!

O o00

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

רייסטלין-
דאלמאר
אבל קצת קצת פחות. אני מקווה שתהני בפורווום! אממ..כבר טחנו את הסלאש הזה מכל הצדדדים אבל הם זוג נורא נחמד שמתאים אחד לשני. אם את מתעניינת יש מלא פאנפיקים/פאנארטים בנושא.

Moondust

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo41.gif

ואני אישית מאוד אוהבת לקרוא רייסטלין/דאלאמר.

KagomeSama

New member
שלום! וולקאם!

ברוכה הבאה לפורומינו הקט! ואממ כן! דלמאר/רייסטלין זה good stuff! אני ענת!

MajorGad

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

רייסטלין ודאלאמר צמד...?
נשמע לי משעמם...רייסטלין ופר סליאן צמד או רייסטלין וסער צמד נשמע הרבה יותר טוב.. ותגידי, את רואה סטארגייט?

אמממממממם...........

מאיפה הבאתי את רייסט ודאל כצמד? מה אתם לא יודעים שרצות עליהם שמועות מווינאגאר עד אייס וול? חחח ולשאלה של מישהו פה לא אני לא רואה סטארגייט ותודה אנשים! אני אוהבת פורומים עם אנשים מסברי פנים...

סטארגייט?

עם כל הכבוד והזלזול לסטארגייט אני לא מופיעה בסדרות... אני מקורית!

MajorGad

New member
מקורית?? המממ...

אנוביס זבה לא המצאה של המצרים הקדמונים?!

strahd

New member
אנוביס היה אל השאול

במיתולוגיה המצרית, היה לו (או עדיין יש, אם מישהו עדיין מאמין בו), ראש של תן וגוף של אדם. הוא שמר על שערי ממלכת המתים וטרח לעשות צרות בממלכת האלים.

מידע חיוני?

אתה מספר לי כאן דברים שאני יודעת עוד מאז שאני בת חמש...סורי...אני לא בדיוק הבן אדם שלא משקיע בימדע על הדברים שאני אומרת...

strahd

New member
אז זהו...

שאנוביס היה ממין זכר... האם יש כאן סכיזופרניה על רקע מיני? כולנו כאן פסיכולוגים חובבים

MajorGad

New member
מממ..לא מדויק..

העיסוק שלו אכן עסק במוות אך הוא זה שהיה מלווה את נשמת המת לעולם הבא והוא דאג לכייל את מאזני הצדק. אוזיריס היה אל השאול.

strahd

New member
ידעתי שאוזיריס היה אל המתים

ושלט על ממלכת המתים לאחר התרגיל שאנוביס עשה לו עם התיבה. תודה על התיקון והחידוש על המאזניים.

אנוביס

טוב אין כן סכיזופרניה...זה מקסימום משבר זהות...אבל זה לא. אנוביס הוא שומר המתים מפני כוחות אפלים ואוזיריס הוא...טוב שכחתי...קורה לא?! אני עשיתי על זה עבודה...אז אני צריכה לדעת לא?!

../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif

1.קודם את אומרת שאת יודעת את זה כבר בגיל חמש ועכשיו את מפגינה את ידיעותייך הרבות. תתייחסי קצת יותר בנימוס אל אנשים בפורום, אנחנו לא כאן כדי להתייחס אליך במתיקות ולדרוך על האדמה מתחת לרגלייך.
2.בדרך כלל ילדים שעושים עבודות לבית הספר לא זוכרים מילה מהעבודה אחרי שבוע.

מתיקות?

לא ביקשתי שתעשו את זה אבל אם את מרגישה את הדחף אני לא העצור אותך... ומי אמר שזו עבודה לבצפר? זה מחקר עצמאי...פתחתי אנציקלופדיה וקראת קצת על האלים והתפקיד שלהם... כן אני יודעת...אני בן אדם משועמם... ואני לא מבני האדם האלה ששוכחים דברים......יש לי זיכרונות של דברים מדוייקים להפליא...גם דברים שקשורים לבצפר...

למעלה