אני חברה איומה?

אני חברה איומה?../images/Emo122.gif

רקע: לירון היא חברה טובה שלי כבר 12 שנים..[[מאז גיל 4..]] אנחנו עוזרות ב ה כ ל אחת לשניה, ממש הכל.. כל דבר שהיא צריכה היא מתקשרת אלי:הילה שמעי אני חייבת שתפגשי איתי..עכשיו. לא משנה מה יש לי..אני רבה עם ההורים שלי כדי ללכת להיפגש איתה ולשמוע מה קרה לה. [[היא קצת פחות עוזרת לי בעיניין הזה אבל לא משנה..]] לירון היא ילדה יפה,ילדה שמושכת אליה בנים בשניה..לא שהיא מתלבשת חשוף או משהו..היא פשוט ילדה מ ה מ מ ת! כל בן שהיא רוצה היא משיגה. ההורים שלה נורא קשים איתה בקטע הזה,ככה שמלא פעמים חיפיתי עליה או עשיתי משהו רק כדי שההורים שלה ידעו..היא עם הילה,אז היא לא עם בנים. אני בקטע הזה מספרת להורים שלי ..את רוב הדברים ככה שעזרה ממנה בזה אני לא צריכה. בקיצווווור ככה מתחיל הסיפור לירון כבר מסוף פברואר דלוקה אלעד..ילד שאיתנו בביצפר וגדול מאיתנו בשנתיים. איזה יום אחד היא באה וסיפרה לי מי הילד והראתה לי אותו, אני בלב שלי אמרתי:"לא רק לא זה,זה הילד שאחותי אוהבת כבר 3 שנים!!"[[אלעד בשכבה של אחותי..]] אני כבר הבנתי שאם היא נידלקה עליו לוקח לה כמה ימים היא מכירה אותו ואחרי יומיים שלושה שהם מכירים הם חברים. וככה באמת היה, חברה שלנו שהיא ידידה טובה שלו נתנה ללירון את המסנ' של אלעד ,עוד באותו יום הם ניפגשו ו..היא באה אלי אחרי יומיים..[[שהם רק ניפגשים ומדברים כל היום..]] ואמרה לי:"הילה אנחנו ביחד
" וכולה עם חיוך על הפנים ומאושרת עד הגג!! ואני מחייכת אליה ואומרת לה:"הלוואי שתיהי מאושרת איתו,לא כמו עם החבר הקודם שלך". היא:"אבל שמממממעי אני רוצה שתבואי להיפגש איתנו איזה יום אחד.." ובתוכי באלי לבכות. . .מה אני עושה?!אחותי עדיין לא יודעת על זה,לירון עדיין לא יודעת על מה שאחותי מרגישה לאלעד. החלטתי שאני חייבת לספר. . . הלכתי לאחותי וסיפרתי לה את הסיפור היא ביקשה ממני להניח ללירון ושהכל ילך חלק. אז אמרתי לה:"אבל עדיין יש לך רגשות לאלעד לא?" היא:"בקטנה,עזבי.." אני:"בטוח? כי את מודעת לזה שאת תצטרכי לראות אותם ביחד בהפסקות בביצפר,תעמדי בזה?" היא:"הילה שמעי,לירון היא כמו אחותי[[אנחנו חברות 12 שנה כמו שאמרתי,והיא כבר בת בית אצלינו]],אני לא ימנע ממנה לעשות משהו שאני לא הצלחתי" טוב..:\ אם זה מה שהיא אומרת,זה מה שאני יעשה. בנתיים שתקתי:-| הלכתי באחד הימים להיפגש עם אלעד ולירון וחבר של אלעד היה..אחרי כמה ד'ק שהוא היה איתנו הוא הלך ואני נישארתי שם רק איתם. הרגשתי כל כך לא טוב..להיות שם! לראות אותם ביחד..[[ולהרגיש לא קשורה..]] ובתוכי לדעת שלאחותי עצוב. אז הייתי אדישה,מצב רוח ירוד..[[מה שבדרך לא,אני הכי קפיצית ומשוגעתתת ומצחיקהה ומה לא..גם מול אנשים שאני לא מכירה.]] באתי הביתה התחברתי למחשב וגיליתי איזה מסמך WORD שאחותי כתבה שם כמה שכאב לה לשמוע עליהם. אמרתי:איןןןןן!! אני חייבת לעשות עם זה משהו. אז סיפרתי ללירון על המכתב,על אחותי בכלל,על הרגשות שלה. לירון לא ידעה מה לעשות. . .ואיך לצאת מזה.. היא אוהבת את אלעד!! כל כך רוצה אותו!! אבל מה אני יעשה? אחותי חשובה לי, ואני רוצה שגם לה יהיה טוב. אז לירון ביקשה לדבר עם אחותי..לראות מה עושים. אבל לא יוצא,כל פעם שאני אומרת לה:בואי לפה..היא מתחמקת..! באיסי או במסנ'..לא יודעת למה הם לא מדברות. אז היא באה אלי בטענות ועכשיו כועסת עלי: "היית אדישה לאלעד,את בחיים לא ככה,יכלת להיות קצת יותר נחמדה" אני:"לא הרגשתי בנוח,קשה לי לראות אותך ואותו ביחד,תני לי זמן להתרגל" היא:"אבל את לא מבינה שאין זמן!?!?" אני:"למה?!" היא:"כי ככה הילה א י ן ! אני רוצה שתיהי עם החברים שלי הכי חמודה שיש ולא מגעילה כמו שהיית" אני:"מצטערת,לא יכלתי. . ." היא:"אוף את מעצצצצצצבנת!! בחיים שלי לא חשבתי שאת מסוגלת להיות כזאת-מזה איכזבת אותי" היא :"יודעת מה?! אם את ככה..בואי ניקבע שאני יותר לא מערבת אותך במה שקורה בינינו סבבה?" אני:"טוב,רק תזכרי שאת ביקשת את זה" וזהו.. היא כועסת עלי. עושה טובה שהיא מדברת איתי. אני מנסה להבין איפה טעיתי...ולא מצליחה..כמה שאני מתאמצת. חייבת עצה:\\

תני לה זמן..

התקופה הזאת לא קלה בשבילה והיא צריכה קצת מרחב.. תני לה קצת זמן לחשוב עם עצמה ובסוף היא עוד תרגע.. המון בהצלחה קרן

sweetdreams

New member
דבר ראשון..

אם קשה לך, אז תפסי מרחק.. את לא חייבת להיות מחוברת אליה ולהיות איתה ועם החברים שלה בכל רגע נתון.. אלה החברים **שלה**, ולא שלך.. מותר לך לא להסתדר איתם ולא לאהוב אותם, אבל היא צודקת שאם את איתם אז את צריכה להיות נחמדה.. אם קשה לך, לא משנה מאיזו סיבה, תפסי מהם מרחק ואל תשבי איתם. בשביל מה לעשות לעצמך וללירון ולכולם הרגשה לא נוחה?? ודבר שני.. תראי, מצד אחד אני מבינה אותך ואת הנאמנות שלך לאחותך.. אבל מצד שני, זה נראה שאת יותר מדי מעורבת במה שקורה. יותר מדי מנסה לתקן את העולם. ואני חושבת שאת צריכה להפסיק. את היחידה (!!!) שאין לה כל חלק בסיפור, ונראה שאת זו שלוקחת בו הכי הרבה מעורבות, ולוקחת את מה שקורה הכי קשה.. למה?? אלה החיים שלהם, של החברה שלך, של האחות שלך, לא שלך!!! למה את מתערבת?? לירון כועסת עלייך.. טוב, נראה לי שלירון קצת צודקת.. תבואי אליה ותתנצלי על שהיית לא נחמדה, אבל גם תהיי חכמה ותגידי לה שאת לא חושבת שזה נכון שתתערבי ביחסים שלה ושל אלעד, בגלל הצד של אחותך, ובגלל שזה מצב לא נעים. אבל מצד שני את לא רוצה להתערב להם כי תכלס זכותם לחיות את חייהם ולעשות מה שבא להם, נכון?? ואם הם רוצים להיות ביחד, אז למה לא??.. וזהו, תקחי מהם קצת ספייס, את לא צריכה כל היום לבלות עם החברים של לירון, יש לך את החברים שלך.. ודי לנסות ליזום מפגשים ושיחות בינה לבין אחותך, עכשיו כשכולם יודעים הכל, מה שצריך לקרות יקרה. ואם הן לא רוצות לדבר אחת עם השנייה, אז די לנסות ולגרום לזה לקרות.. ובכלל, אין טעם לנסות ולשחק אותה אלוהים.. אי אפשר לתכנת אנשים. בסופו של דבר כל אחד יפעל לפי רצונו, ואת לא יכולה להשפיע עליהם, הדבר היחיד שאת יכולה לשנות הוא את ההתנהגות שלך, וזה מה שאני ממליצה לך שתעשי. בהצלחה

sh53

New member
כמו שאמרה סוויטדרימס

את לא יכולה להיות אחראית/לתקן את כל העולם. מותר לך קצת להתנתק מהדברים ולתפוס מרחק אם לא טוב לך. דיברת על החברות כלפי לירון, אבל לא הבנתי את החברות של לירון כלפייך - איזו חברה היא בשבילך? נניח והייתן מתאהבות באותו בן (למרות שאמרת שלה יותר קל בקטע הזה) ואת היית ראשונה תופסת את הבחור, האם היא היתה מפרגנת לך? האם אי פעם סיפרת לה על אהבה שלך כלפי מישהו והיא ניסתה לעזור לך בענין?

כמה זמן אמרת שהם חברים?

חברה שלך וההוא? (סורי לא משמש בשמות כי אני לא זוכר) יומיים? שבועיים כמה? תני להם זמן אולי זה לא זה והם ייפרדו "בדרך הטבע" ואז אחותך תהיה שמחה ומאושרת ואולי אחותך תמצא מישהו אחר.. ואולי עוד אלף ואחת סיבות לכן עצתי אלייך היא תפסי את חברה שלך תסבירי לה את המצב תגידי לה שלא נוח לך (לא בצעקות ובמריבה כמובן) להיות שם איתו כשאת יודעת מה המצב של אחותך ותמשיכו להיות החברות הכי טובות בעולם וככה יהיה סבבה לכולם

אתם מדהימים..תודה.אני חייבת לעדכן

ללירון אתמול היה יומולדת . . . ו..אלעד היה. היה נחמד.. הייתי ממש מאושרת באותו יום.. ככה שגם היה לי הרבה מצב רוח. דיברתי עם אלעד הייתי נחמדה חחחחח כי היה לי מצב רוח.. וסבבה דיברנו. בלילה לירון התקשרה אלי ואמרה לי תודה. חחח ממש לא עשיתי את זה בשביל ה"תודה",אבל עדיין עשה לי טוב
. בקשר למה שהיא עושה למעני.?? אמ. . . פחות ממה שאני עושה בשבילה, אבל כמו שאמרתי אני פחות חושבת על זה,כיי...היא ילדה שגדלתי יחד איתה.. היא חשובה לי ו..לנתק איתה קשר?? אין מצב בחיים.. בכל מקרה תודה לכם.

למעלה