אני זקוק לעזרתכם

הדוב*

New member
הי רמי

לי דווקא ניראה שהכותב די מסוייג ושומר מרחק מהסביבה. הרווח הגדול בשורות, הקו החד שמגדיר גבולות ברורים וחדים, צרות משנית(במיוחד בסופי מילה). ניראה לי שהוא די בררן חברתית, לא מתקרב בקלות, מרגיש אולי קצת "מעל" רוב האנשים. ד"א ארז, אתה כותב בימין או בשמאל?

Ramie

New member
ארז ציין שהוא כותב בימין.

אנא ראה את תשובתי לשייקה.

nili6

New member
קצת סימנים.

אני אתייחס רק לחלק מהדברים, מן הסתם יש עוד קודם כל נראה לי שאתה מתחיל את ה-ש' ולפעמים גם את ה-ם (מ' סופית) מצד ימין, לכן גם החיבור במילה "שלי" הוא קצת חריג. האירגון- אין חלוקה לפיסקאות, אין נקודה בסיום מילים יורדות, או שאות אחת חורגת מהקו של המילה שורות לא ישרות בעיקר : זווית משתנה: כל טווח הזוויות (כמעט...) נמצא כאן! עיצוב צורת האותיות בהרבה מקרים רחוק מאוד מהתקן ראה למשל האות י' במילה האחרונים בשורה הראשונה האות ה באותה מילה נ' באותה מילה: אתה מתחיל אותה מצד שמאל כ' די זוויתית (כמו ב"וכמו כן" ) כך גם ז' ט במילה טיפים עולה במאמץ, בקו ישר ח' באותה מילה- נראה שהיה ניסיון תיקון ל , שמעון כבר התייחס פה ושם מוצאת רטט ד' זוויתית ויש עוד. לי יש מעין תחושה שאתה מזלזל כשאתה כותב האם אתה יכול להזדהות עם זה? לא ברור לי אילו סוגי טיפים אתה מצפה לקבל. האם שקשורים בכתב עצמו, או באופי.

erez1234567890

New member
תגובה ל- nili6

את ה- ש אני תמיד מתחיל מצד ימין. אני יודע שהחיבור של המילה "שלי" נחשב חריג אבל הוא קיים אצלי כבר הרבה זמן - אני אפילו לא זוכר מאיזה גיל... אני לא יודע לגבי הזילזול, אבל אני יכול להעיד שאשר אני כותב משהו שאני יודע שמישהו צריך לקרוא ולהבין את כתב היד שלי אני מנסה לכתוב יותר לאט ורבה יותר ברור, וכמובן עם פחות חיבורים בין אותיות ואני גם משנה את ה- ד' וה- ק' שיהיו יותר דומים לעצמם (בעצם גם את ה- ב' וה- מ'). אני אשמח לקבל טיפים הקשורים גם האופי וגם בכתב. כיוון שהנושא העיקרי שמטריד אותי הוא ראיונות העבודה, טיפים בנושא הכתב אכן יועילו לי... השאלה היא: האם זה לא יראה מלאכותי אם אני אשנה דברים בכתב שלי? האם כדאי לי בכלל לנסות לעבוד ולשפר את נושא הכתב ? תודה

erez1234567890

New member
ועכשיו אחרי שקראתי את התגובה שכתבתי

אתמול בלילה הבחנתי בטעות קטנה - אז את האות ש' אני תמיד מתחיל לכתוב בצד שמאל (ולא ימין כמו שכתבתי בהודעה מאתמול בלילה) בכל זאת השעה היתה 1:37....

רגישות היתר, במפתיע, נותנת משהו של

פוטנציה ח'. יתכן שיצא חומר שנכתב + פירוט סימנים למשתתפי השרשור.

אגב נילי, נדמה לי שגם את בסימנים

שהוצאת ציינת אי אילו רטטים, ואילו בדיוק סוג המתיחויות והרגישויות שיוצרות רוגע ואדישות, ומנגד קושי להבליג עד שזה יוצא החוצה חד, לא נשלט לרגע ולא טאקטי.

erez1234567890

New member
תגובה ל- דוב

אתה צודק שאני ב- 99% מסוייג ושומר מרחק מהסביבה, אבל במצבים מסויימים, כמו מפגש עם אנשים שזה עתה הכרתי, לפעמים קורה לי שאני מתנהג בדיוק כמו ש Ramie ציין.

erez1234567890

New member
תגובה ל- Ramie

בעניין "חוסר היכולת לשמור על מרחק סביר מאנשים שזה עתה הכרת", אז כן, זו תכונה שיש לי ואני מודע לך שזה נובע מחוסר ביטחון. אפילו לפעמים מבהיל ומרחיק ממני אנשים שזה עתה הכרתי... אני חושב שהדוגמא של הראיון עבודה שנתת קצת קיצונית לגבי למרות שקרה לי לי מקרה כזה (עכשיו כשאני חושב על זה) אבל הרבה פחות קיצוני. יש לי לעיתים (לא קרובות) התפרצויות - אבל כמעט אף פעם לא על רקע חומרי. חוץ מזה - שוב הכל נכון. תודה

erez1234567890

New member
../images/Emo12.gif התייחסות...

קודם כל, הגבתי להודעה הקודמת שלך, שנמצאת כרגע בערך 6 קומות מעל הודעה זו. שנית, לא תמיד ניתן להבחין ע"פ הכינויים אם מדובר בזכר או נקבה, אז אני מתנצל אם פניתי למישהי כמישהו! ולגבי ההודעה ללא התוכן בה רשמת "אולי גרפותרפיה", אכן לא הגבתי, למען האמת אני חושב שפשוט שכחתי להגיב להודעה הזו כי היו די הרבה הודעות. אז יש לי שאלה: אני מניח שמדובר בשיטה טיפול באמצעות כתיבה, אשמח לשמוע יותר פרטים. האם את חושבת לאור המידע שכבר יש לך פה עלי, כדאי לי לנסות ? האם את מכירה את הטיפול הזה? כיצד הוא מתבצע ? איפה ? תודה

shonshon5

New member
גרפותרפיה, היבט אלטרנטיבי

נכון - אני מסתכן בעימות אלים עם נילי, שכנראה תסתור בנחרצות רבה את הר"מ, אבל.. ממה שאני זוכר, גרפותרפיה היא בעצם טיפול באמצעות מגרפה. מקובל בעיקר בבסיסי צה"ל לפני ובסמוך לביקורו של קודקוד קפדן, בדרך כלל אוגדונר או אלוף הפיקוד. זהו. עכשיו אני בכוננות ספיגה מפני זעמה. סאלאמאת!

nili6

New member
היי ארז

היי ארז אכן הבנת נכון הרעיון הוא - על ידי שינוי הכתב,- יצירת שינוי אצלך גם אם חלקי. לא יודעת משום מה הרעיון בא לי נוכח הכתב שלך הבנתי שאתה מחפש פתרון מעשי ויחסית מהיר אין לי מושג כרגע איפה זה מתבצע וכו' אבל זו לא בעייה לברר. אוליי אפילו כאן יכתבו לך.

קרןרווה

New member
קצת..

ניתן לאפיין אותך כרחב לב, אדם שלא עושה חשבונות לגבי ההשקעה שלו, במיוחד אם הדברים מדברים אל ליבך. מאד חשוב לך לשמור על שליטה עצמית אך אתה ממש לא מצליח.. מדי פעם "מתפלקת" לך הערה שלא במקומה.. ואין לך מושג איך היא הגיעה לשם. אתה מאד משתדל לשמור על שיטתיות, ארגון ובקרה, ובגלל שכל כך הרבה אנרגיה מושקעת בכיוון הזה, הרי שאתה מזניח עניינים חשובים אחרים, וכך יוצא שהם אינם מפותחים דיים אצלך. לכן מן הסתם אתה מקבל פה ושם הערות בסגנון של "אתה ילדותי" או "תמים" או "לא מבין".. יש לך עדיין עוד עבודה לעשות בהתפתחות האישית שלך לכיוון של הבנה בין אישית ומתינות. ההנחות המוקדמות שלך לגבי אנשים, אשר נוצרו מנסיונות מוקדמים שלך, כבר לא ממש עובדות.. אתה כבר לא נער צעיר ולכן תפיסה של שחור-ולבן לא עוזרת לך, ואף אולי מרחיקה ממך אנשים, למרות שאתה מצדך בעל לב טוב ומוכן לתת הרבה למי שייתן בך אמון. בהצלחה.

erez1234567890

New member
קראתי את ההודעה שלך עוד

ביום שבת וניסיתי להגיב, אבל מסיבה כלשהי הדפדפן שלי סירב לשלוח את התגובה. את מציינת שבגלל שאני משקיע הרבה אנרגיה בכיוון של שיטתיות, אירגון ובקרה (שזה נכון - דרך אגב), אני מזניח עניינים חשובים אחרים, ולכן הם לא מפותחים אצלי. אני אכן מקבל מדי פעם הערות בסיגנון "אתה ילדותי", אבל אף פעם לא חשבתי שיש קשר בין הדברים האלו. את צודקת שכנראה יש לי הרבה עבודה בתחום של הבנה בין אישית... בענין התפיסה של השחור-לבן, זו תפיסה שאכן היתה לי כשהייתי צעיר יותר ובשנים האחרונות אני מנסה להמנע ממנה ולהכיר גם בגוונים השונים שבניהם... חוץ מזה כל מה שכתבת מדוייק ונתן לי כמה נקודות לחשוב עליהן תודה

למעלה