אני זקוק לעזרתכם

erez1234567890

New member
אני זקוק לעזרתכם

תוכלו לומר לי מה אתם חושבים על כתב היד שלי. כל דיעה תתקבל בברכה. בבקשה תגידו בדיוק מה שאתם חושבים, ואל תעשו חשבון. אני רוצה לדעת את האמת. תודה ושבת שלום.

Ramie

New member
מדוע אתה חושב

שאתה אינך יודע את האמת? בן כמה אתה ובאיזו יד אתה כותב?

erez1234567890

New member
התכוונתי

שאני רוצה שתגידו לי בדיוק מה שאתם חושבים, כי אני רוצה לדעת גם מה הן התכונות השליליות בן 27 וכותב יד ימין.

PreDirector

New member
התרשמות 1

אגב אתה יליד הארץ? מחשבה מאורגנת ואנאליטית אבל גם יצירתית מאוד. קצת בדיסטנס מאנשים אולי בגלל שהם לא נראים לך בעלי אותו תחום עניין כמו שלך וגם כי אתה אולי אוהב להיות יותר תכליטי מפרטני. מרגיש שאנשים לא מעריכים נכונה את יכולתך. [כותב הודעה זאת אינו גרפולוג מוסמך,אל תאמינו למילה ממה שהוא אומר]

erez1234567890

New member
תגובה ל- PreDirector

לשאלתך - כן, אני יליד הארץ! כל המסקנות שלך לגבי אכן מתארות אותי. לגבי הענין של הדיסטנס מאנשים - הוא נכון, אבל משום מה אני לא מסוגל להצביע על סיבה המדוייקת מדוע אני מתנהג כך, אבל ההסבר שלך אפשרי.

שלום ארז

מהתרשמות שטחית מכתב ידך אתה נראה לי בחור רגיש, בעל שאיפות להתקדם ולהתפתח, ויוזמה, ולצידן גם חוסר בטחון ויכולת להיתפס לפסימיות לא במקומה בשל כשלון מקומי שהסקת ממנו מסקנות מוגזמות. לפעמים אתה מאד נוח ומתחשב ושמח לקבל עיצות, לפעמים אתה מתעקש ואפילו מתווכח וקצת עם הראש בקיר כדי לצאת צודק או לכל הפחות לא מופסד, ועד כדי קושי להסוות נימת לעג/חוגגת הישג. יתכן שמערכת יחסיך עם אמך/נשים - מורכבים מהרגיל, וסובלים מעליות ומורדות, הערכה והיעדרה, תמיכה וירידה על... גם פתיל הסבלנות משתנה ודברים קטנים ( סדר, נקיון, סידור הרמוני..) גוררים מתיחות והבלגה מעיקים עד שזה מתפרץ כבקורת או כטענה, כהוכחה למה שחשבת תחילה. ועד כדי תנודות חדות בשיתוף הפעולה ואולי התמרדות כנגד מתכונת שמחייבת אותך להסתדר עם מי שאינך מעריך. ואולי אתה חותך מהר מדי דברים לכאן או לכאן ולא מוכן למשחק והצגה למען 'הקהל' והנשמה מלאכותית כאשר בפועל אין שום דבר משותף ומוצלח בקשר, זה לא הולך. רק רשמים ואשמח לקבל פיבדק גם לגבי מה שלא מדויק.

erez1234567890

New member
תגובה ל- אודי בן יעקב

טוב... אני חייב לציין שאני ממש בהלם!!! אתה טוען שזו התרשמות שטחית, אבל אתה דייקת כמעט בכל מה שכתבת כאן עלי. לגבי הענין של "התמרדות כנגד מתכונת שמחייבת אותך להסתדר עם מי שאינך מעריך", אני לא בטוח... ציינת את העניין שאני חותך מהר מידי דברים, זו תכונה שאכן היתה לי (או אולי עדין קיימת), בכל מקרה אני מנסה להמנע ממנה כבר הרבה זמן. אבל שוב - אני חייב לציין שכל שאר הדברים שכתבת מדוייקים. תודה

Ramie

New member
האמת וכל האמת - כפי שאני רואה אותה

הבעיה העיקרית שלך כפי שהיא נראית לי מכתב ידך הוא חוסר היכולת לשמור על מרחק סביר מאנשים שזה עתה הכרת. נקח למשל מצב שבו אתה בראיון עבודה. אתה נכנס, אומר שלום באדיבות והמראיין מציג את עצמו ושואל שאלת פתיחה. למשל "אני מקווה שלא התקשית למצא את הדרך לכאן" התשובה שלך תהיה משהוא כמו "לא, לא התקשייתי למצא את הדרך למרות שהשילוט בכביש הוא איום ונורא. מעצ ממש לא יודעת איך לשלט כבישים. הם חושבים שהם יכולים לצפצף על הציבור. אני ידעתי את זה מראש ולכן אילנה(?) הכינה לי מפה מפורטת למרות שהיא חזרה אתמול מאוחר מהעבודה כי יש לה בוס איום ונורא שגם לא משלם לה מספיק....." אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון. רוב המראיינים ירתעו מתגובות כאלה. אינך פטפטן. אתה פשוט לא מבין עד הסוף את הגבולות והמסגרות במצבים כאלה. נראה לי שהדבר נכון גם לייחסיך החברתיים בכלל. וחוץ מזה אתה מסודר, מתמיד, ביצועיסט, אינך נרתע מבעיות, אתה מתעסק הרבה בעצמך. משקיע הרבה אנרגיה ברגשות, ובנסיון להבין אותם. לפעמים יש לך התפרצויות כעס או חוסר סובלנות בעיקר על רקע חומרי. הצלחה חומרית חשובה לך מאד. בתחום הבין אישי יש בך אכזבה מההישיגים שלך. נראה לי כי התדמית שלך בחברה חשובה לך מעבר לסביר, ובתדמית זו אתה מנסה להסתיר חוסר ביטחון בתחום זה. יחסייך עם חביריך תלויים מאד במצבי הרוח שלך ומשתנים לעיתים מזומנות. למרות שהכותרת להודעה זו היא "האמת וכל האמת" דע לך שאני אנני גרפולוג מוסמך ולכן האמת כפי שהיא מוצגת בהודעה עלולה בהחלט להיות חלקית. אשמח לקבל משוב. אני חושב שבקשר למשוב אני בהחלט יכול לחזור על ההודעה המקורית שלך: "אני רוצה לדעת את האמת" בהצלחה

ורק האמת...

רמי, על סמך מה אתה אומר את הדברים? לא הפרזת קצת? נכון שאוריינטציה חברתית אינה מתכונותיו הבולטות של הכותב שלנו, אבל הכתב נראה יותר מאופק וקצת נרתע (עם נסיונות פה ושם להתקרב, בצורה טיפונת מגושמת, אבל לא לגמרי חסרת חן) ואיני מוצא בו את ההצפה שאתה מדבר עליה.

shamon51

New member
סימנים

סימנים בכתב "ל" קו עליון יוצר קמרון צר וחוזר לאזור המרכז "ל" קו עליון, קו במקום קשת וזווית "ל" מתחילה לפני הקו משמאל "שלי" ה "ש" מתחילה מבפנים ומשם 3 לולאות במשיכת עט אחת (מפתיע יחסית לשאר הכתב) "ש" במלה "בנושא" קו הסיום נכנס לתוך העיגול גם ב "ם" במילה "שיבולים" (קשה קצת לראות) גם במילה "דעתכם" באות "ם" ובפתיחה במילה "שלום" אות "ז" בחתימה גדולה

shamon51

New member
מה שלפר, אתה שואל ../images/Emo35.gif

הי ארז, יש מקום לשפר את ההערכה העצמית ולהשתחרר ממעצורים. להיות ראש גדול, יותר אסרטיבי ולהפגין יותר מנהיגות. חבל שיש לך הרגשה של כשלון, צריך לקחת יותר אחריות. צריך לשים את העבר מאחוריך ולא לחזור אליו כל הזמן, על משקל הסיפור "הגבינה כבר נמצאת במקום אחר". יש לך יכולת לעבוד עם פרטים ולהפעיל את החשיבה. החיבור של ה"ש" עם ה "ל" ב"שלי" הוא ניצוץ שקיים בך תשחרר אותו וצא למרחב. שמעון סימנים בכתב "ל" קו עליון יוצר קמרון צר וחוזר לאזור המרכז "ל" קו עליון, קו במקום קשת וזווית "ל" מתחילה לפני הקו משמאל "שלי" ה "ש" מתחילה מבפנים ומשם 3 לולאות במשיכת עט אחת (מפתיע יחסית לשאר הכתב) "ש" במלה "בנושא" קו הסיום נכנס לתוך העיגול גם ב "ם" במילה " שיבולים" (קשה קצת לראות) גם במילה "דעתכם" באות "ם" ובפתיחה במילה "שלום" אות "ז" בחתימה גדולה

erez1234567890

New member
תגובה ל- shamon51

הבעיה היא שהשיפורים שאתה מציע הם בכלל לא קלים לביצוע. כנ"ל לגבי הכישלון... אכן אני מכיר את הסיפור על הגבינה, ומנסה לישם אותו ללא הצלחה... אבל עם כבר בנושא... נניח שהייתי עובד על השיפורים שציינת, כתב היד שלי היה נשאר אותו הדבר - לא ? האם זה היה מתבטא בכת היד שלי ? תודה

shamon51

New member
המטרה שלך היא כתב היד ?

לא
המטרה שלך היא להבין מדוע הדברים שהצעתי לשפר בכלל
טעונים שיפור. ואז
תוכל יותר בקלות לקבל עבודה הכתב ישתנה בהמשך בעיקר במרכיבים הקשורים למצב הרוח וההרגשה הפנימית שמעון

erez1234567890

New member
הבנתי, אז אם כבר יש לי שאלה...

האם קרה לך שנתקלת במהלך עיסוקך כגרפולוג, באנשים שהשינוי באופי שלהם ובצורת ההתנהגות, השפיעו באופן ישיר ישיר על הכתב יד שלהם ? והאם בכלל כתב היד משתנה עם השנים ? כי לי זה נראה כאלו תמיד כתבתי באותו אופן, וכך גם אני רואה את הכתב יד של חברי/משפחתי ללא שינוי.

Ramie

New member
יתכן שנסחפתי

יש כאן באמת בעיה ששוה לדעתי דיון. חלק מהגרפולוגים גורס שעל הגרפולוג לנתח את כתב היד ללא התייחסות כלשהיא לתוכן. אחרים טוענים שבהחלט יש לקרא את הכתוב כי יש בכתוב לשפוך אור נוסף על אישיותו של הנבדק. אני בחרתי באפשרות השניה ואני בהחלט קורא את הכתוב. במקרה זה, ארז מספר כי נבדק כמה פעמים במכוני השמה מקצועית. הנחתי, שהוא מתקשה במציאת עבודה. זו גם הסיבה שהתעניינתי בגילו. הנוסח של ההודעה המצורפת לכתב היד גם היא משדרת סוג של דאגה רבה. אני פרשתי אותה כמשהוא כמו: "אני יודע שיש לי בעיה אבל אני לא מסוגל לגלותה בעצמי. אנא גלו את הבעיה וספרו לי עליה כדי שאוכל להשתפר." ניסיתי למלא את הבקשה כפי שהבנתי אותה ולמצא את הבעיה. הכתב הוא בדיוק כמו שתארת אותו - מאופק יחסית, עם כמה סימנים של לחץ צידי וכמה התפרצויות של לחץ חזק בעיקר בחלק התחתון. כמו ששמעון ציין - מעט קישורים אבל אלה שישנם מצביעים על פוטנציאל חיובי. הדבר הבולט ששמתי לב אילו היתה השורה הראשונה שעולה למעלה בזוית חדה יותר משאר השורות שמקבילות זו לזו בדרך כלל. מכאן הגעתי למסקנת ההצפה. יתכן שנסחפתי. כעת, לאחר שגם הסברתי את כל הלוגיקה שמאחורי הניתוח, אני באמת אשמח מאד אם ארז, שיודע טוב מאיתנו את האמת - יוכל להאיר את עינינו בעניין זה.

רמי, יש הבדל בין להתייחס לתוכן

שזה לגטימי, ולפעמים נחוץ, לבין להיות מושפע מן התוכן. אגב, אני מסכים איתך שארז עלול להיתקל בקשיים בלעבור ראיונות עבודה(תלוי לאיזו משרות הוא הולך), משום שהוא משדר חוסר בשלות מסויים ומגושמות, בצד נסיון להתגבר על כך, שלא תמיד עולה יפה. הוא מתקשה לזרום עם הראיון,להיות נינוח, ולהיות ענייני וממוקד, אבל אפשר לחוש שהוא בחור טוב ומוכן להשקיע בעבודתו. זה יעזור אם נדע לאילו משרות אתה פונה, ארז.

erez1234567890

New member
תגובה ל- שייקה לנדאו

אני פונה למשרות בתחום המדעים המדוייקים, הנדסה, מחשבים והיי-טק. אני לא חושב שיש דבר כזה לזרום בראיון עבודה, כי בסופו של דבר מדובר בשאלות ותשובות, ככה שאני לא צריך להיות הגורם המוביל... אבל מצד שני כן, יש לי בעיה לזרום ולהיות נינוח בשיחת "רגילות" עם אנשים סביבי.

אם אתה פונה לתחום המדעים המדוייקים

זה באמת פחות אקוטי. בתחומים כמו ניהול, מכירות ושרות לקוחות זה חשוב לאללה, והמראיינים שמים לב לזה בזמן הראיון.

erez1234567890

New member
תגובה ל- Ramie

אני חושב שאכן פירשת נכון את הכוונה שלי. אכן יש לי בעיה במציאת עבודה וזה גורם לי לא מעט דאגות וחרדות. אני פשוט אצטט את המשפט המדוייק שלך: "אני יודע שיש לי בעיה אבל אני לא מסוגל לגלותה בעצמי. אנא גלו את הבעיה וספרו לי עליה כדי שאוכל להשתפר"

למעלה