אני זקוקה לעצה...

s p b v

New member
אני זקוקה לעצה...

היי, אני מעוניינת לקנות ערכת ספרים של אחד המכונים כדי ללמוד עצמאית בבית לקראת הבחינה... מישהוא יכול להמליץ לי של איזה מכון הכי כדאי לי לקנות? מה הערכה כוללת? כמה זה אמור לעלות? (כבר עשיתי קורס באנקורי ,ככה שיש לי כבר את הספרים שלהם..) תוד מראש,

1234191

New member
המלצה חמה

עשיתי קורס של קידום, ויש לי ערכה שלמה של קידום, של הייקיו ושל יואל גבע. זה הפסיכומטרי השני שלי שיש לי את 3 הערכות, ואין כמו הערכה של יואל גבע! היא פשוט מעולה!!! הכי טובה שיש בעולם!!! :) מה שכן, אני משתמש רק בסימולציות של קידום ואני מאוווד מרוצה מהרמה הגבוהה שבהן. אבל לכי על גבע. כי בשביל להצליח בפסיכומטרי צריך להבין ולתרגל. אם עשית קורס כנראה שהבנת, עכשיו נותר לך לתרגל וביואל גבע יש כמות תרגול עצומה!

s p b v

New member
תודה,

אבל הבנתי שמוכרים רק את אנקורי וקידום...? כמה ערכה כזאת עולה,ומה היא מכילה?

איילפ

New member
אפשר לקנות ערכה יד-שניה

אחרי כל מועד פסיכומטרי יש די הרבה אנשים שמנסים להיפטר מהערכות שלהם. לפעמים אפילו מוצאים ערכות מחוקות..

Musi© Gi®l

New member
נכון ויש גם אפשרות לבקש ממישהו

שעשה אצלם קורס יקנה מהם בשבילך.

מצרף שאלה לעצות...

אני עומד להתחיל קורס בהייקיו, מועד יולי. לאחרונה נכנסתי ללחץ... האם מה שיתנו לי בהייקיו יספיק לתרגול כולל לקראת הבחינה? את זה אני אדע רק כשהקורס יתחיל. בעבר רכשתי ערכה של קידום בה לא נגעתי, ואני רוצה גם לרכוש ערכה של יואל גבע... השאלה היא כזו - האם במהלך קורס (קידום, אנקורי, לחמן, הייקיו וכו' וכו') יש זמן וטעם לתרגל מספרים של מכונים אחרים? האם זה דבר חכם לעשות? ואם כבר מתרגלים - זה לא מבלבל? לכל מכון את את הסדר שלו בתוך הספרים, וזה יכול לגרום לבלאגן לא קטן. אני לא תופס מעצמי אחד שמתקשה מאוד, פשוט רציתי לדעת אם מישהו ניסה כבר לתרגל ממספר ערכות סימולטנית, והאם זה תרם\הזיק? המון תודה, והמשך סופ"ש מעלף! מתן

limorlim

New member
מוכרת ספרי אנקורי ואוגדן

טוב... אחרי שסיימתי את הפסיכו' אחת ולתמיד בציון מעולה ופטור מאנגלית - מוכרת את הספרים מהקורס של אנקורי (עשיתי קורס למועד פברואר 07'). להלן פירוט הספרים: מכינה פסיכומטרית פסיכו פלוס פסיכומטרי 2007 (הספר השמן) ספר בית 1 ספר בית2 ספר כיתה ספר בחנים חוברת מבחן פתיחה חוברות מעקבי התקדמות 1-4 (מבחנים) חוברת תחילת המירוץ (מבחן פתיחת המרתון) חוברות סימולציות 1-3 חוברות מרתון 1-5 (עדכונים מהבחינות האחרונות) ובנוסף... אוגדן בחינות "פסיכומטרי מכל הבחינות" של המרכז הארצי (10H-15H)+דיסק מצורף אנקורי באמת שווים והרמה שלהם היא מעל לרמה של הבחינות האמיתיות, ולכן - מומלץ ביותר!! לפרטים נא לפנות אליי במייל - [email protected] בהצלחה לכולם! :)

לא בדיוק מה שחיפשתי

אני מעוניין לדעת אם למישהו כן יש ניסיון בלימוד עצמי, או "סמי-עצמי", קורס+ערכות ממכונים אחרים. בפעם הראשונה שעשיתי פסיכומטרי זה היה באנקורי, ולא ממש הייתי מרוצה מהם... לכן אולי שילוב בין כולם יכול להיות מנצח.

1234191

New member
השיטה שלי

שמצאתי אותה מאוד יעילה היא כמובן לפתור את כל הספרים של הקורס שעשיתי בעבר כדי "להיכנס" לחומר באמצעות אותן שיטות, ורק אחרי שלמדתי מערכה אחת, מהאחרות אני מ-ת-ר-ג-ל וזהו.

nizzan

New member
קורס בהייקיו

אם כבר נרשמת להייקיו כנראה שגם קיבלת סיסמא לאתר, אז כל מה שנשאר לך לעשות זה להיכנס ולהתחיל לתרגל.. לא יודעת אם יצא לך להיות ב"הדרכת אתר" אבל ממש מסבירים שם על האתר ועל מה שאפשר לעשות עד תחילת הקורס- אני לא הייי בהדרכה כזו ועדיין הסתדרתי, פשוט תעשה את התרגול מקדים באתר כדי להסיר חלודה ותתחיל לעשות בריינווש בעברית ואנגלית. לא יודעת כמה "טיילת" באתר עד עכשיו וכמה יצא לך לראות אבל התרגול שם הוא די אינסופי ומאוד מעניין (משחקי מילים, פטל, אנלוגיות וכו). אני מסיימת עכשיו קורס אצלם ואני יכולה להגיד בביטחון מלא שתרגול בטוח לא יהיה לך חסר (מעטים האנשים שבאמת סיימו את כל התרגול באתר ובספרים- יש גם כמה נושאים שהתרגול שלהם הוא אינסופי ושוב, תמיד יש את המשחקים שתלוי כמה סבלנות יש לך). בקיצור, באמת שלא צריך תרגול נוסף במיוחד כשבמהלך הקורס יש 10 סימולציות (שזה הרבה יותר מכל מכון אחר) ועוד מלא מלא פרקים. בכל מקרה, העיקר שיהיה בהצלחה

Tonta

New member
בהחלט ערכת יואל גבע

גם אני לומדת לבד ויש לי ערכה של יואל גבע (מישהו שהיה בקורס הביא לי) וממנה אני לומדת הכי הרבה. בנוסף קיבלתי ערכה ממישהי שהייתה בקורס של לחמן- משם אני משתמשת רק בספר הבחינות (אין לי את ספר הבחינות של יואל גבע) והיא מעולה. אם את יכולה- נסי להשיג את הספרונים שמחלקים בקורס של לחמן, ספרי תרגול קטנים ו"לחמניות טריות". הם ממש טובים. אני משתמשת במילון של קידום (מחולק לכרטיסיות לפי הא'-ב', ובכל כרטיסיה יש 6 מילים ומאחורי הכרטיסיה הפירושים שלהם), זה נראה לי המילון הכי טוב. עדיף על ספר מילון רגיל (מחברת עם מילים והפירושים רשומים אחד ליד השני). כמו כן, יש לי את כל הערכה של אנקורי (לא רק מה שמוכרים בחנויות, אלא גם ספר בית 1 ו2 שקיבלתי שהייתי בקורס אצלם) והיא נחמדה. אבל לדעתי לא מספיקה ללימוד עצמי. אם את יכולה- נסי להשיג את יואל גבע.

למעלה