אני זקוקה לעצה

Pantera

New member
אני זקוקה לעצה../images/Emo53.gif

היי חבר'ה! אני זקוקה דחוף לעצה. יש לי חבר חודש וחצי, חבר נורא חמוד ומחשב ואני מאוד נהנתי איתו והיתי על סף התאהבות. בהתחלה למרות שהוא נהנה להיות חבר שלי, הוא לפעמים דיבר על פרידה ושאל למי אני אלך אם נפרד וכל מיני דברים כאלה ופעם אפילו התקשר ושאל אם אני רוצה להפרד ואמרתי לו שלא ונשארנו חברים אבל הוא מאוד מתחשב והכל ואפילו ביום האהבה לא שכח להביא לי מתנה. כחה הייה במשך חודש וחצי. כמה ימים לפני הופיע חבר לשעבר שלי שפעם עזב אותי ולמרות הכל כשהוא נמצא לידי אני רועדת ונמשכת אליו. ודווקא עכשיו כשאני מדברת עם חבר שלי על פרידה,הוא לא רוצה לשמוע, הוא אומר שהוא יתאבד אם אני אפרד ממנו והוא עושה כל מה שאני רוצה, הוא הפך להיות עוד יותר רומנטי. אם פעם אני היתי זאת שמתחילה איתו שיחה על אהבה ועל החברות שלנו אז עכשיו הוא זה שמתקשר וכל הזמן אומר עד כמה הוא אוהב אותי וסולד מהמחשבה על פרידה. והחבר לשעבר שלי רוצה שאני אחזור אליו. אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא רוצה לאבד את החבר שלי כי הוא נהייה מאוד מתוק ורומנטי, הוא הפך להיות כזה כמו שחלמתי פעם שהוא יהייה אבל מצד שני אני כל הזמן חושבת על החבר לשעבר שלי וכשהוא מתקרב אליי עובר בי רעד נעים. אני לא יודעת מה לעשות.....

ליליוש

New member
טוב אז ככה אני מציעה לך...

להישאר עם החבר הנוכחי.... בני כמה אתם?

yaldaofra

New member
מממ...

אני חושבת שאת צריכה להסתכל.... ולחשוב... ולהגיע למסקנה לבד... בעיקרון, תמיד כשיש משהו ביד, לא מעריכים אותו מספיק, וכשכבר אין- אז פתאום נזכרים בכמה טוב היה, ו- אוי, מה הפסדתי... וזה.. ואם את אומרת שהחבר שלך הפך להיות כל מה שאי פעם רצית... אז את צריכה לחשוב טוב לפני שאת נפרדת ממנו, מצד שני להיות עם אחד ומצד שני לרצות אחר, זה דבר רע לעשות לחבר... אז את צריכה לדבר איתו, להסביר לו את המצב... ולראות איך הוא יגיב, כי אני באמת חושבת שאת צריכה לשקול טוב טוב את שני המצבים! ולפני שאת מדברת איתו, את לא צריכה הלהיות בטוחה במה את הולכת להגיד לו, אל תכיני כזה נאום, כמו שאנחנו בד"כ עושים.. תני לדברים לזרום מהלב... זו דעתי...

ahmad mahamid

New member
אני זקוקה לעזרה

אני חושב שאת בחורה הפחפחה ולא החלטית . גרמת לכך שאדם יתאהב בך (כמו שרצית ) ולאחר שהסגת את מבוקשך את מוחנה לוטר עליו . לדעתי עלייך לשמור על קשר ידידותי עים החבר הקודם אך באותו זמן להיות נאמנה לחבר שמאוהב שהיתאהב בך . תחשבי צעד קדימה מה יהיה אים החבר לשעבר שוב יפרד מימך ? התשובה היא שתשארי בלי כלום

למעלה