אני זקוקה לך

yaelon12

New member
אני זקוקה לך

אחחח... אם רק היית יודעת איך עוברים עלי הימים בגללך יום אחרי יום, שבוע אחרי שבוע, חודש אחרי חודש.. בקרוב שנה אחרי שנה. אני מרגישה את הדמעות האלה מבעבעות בתוך הבפנים של העין, ומרגישה עכשיו גם כמו חנק כזה בגרון ומרירות מן הרגשה כזאת שאתה עומד להתפרץ בבכי אבל לא יכול, לא מצליח. אבל זה תכף קורה ... הימים האלה.. שרק מי שמאוהב עד כאב יוכל להבין.. ליום לחשוב עלייך בלי הפסקה ולהרגיש את הדקירות האלה בכל הגוף, ובלילה לנסות להירדם עד שהדמעות מתייבשות בתוך העיניים, וכשנרדמים אז פשוט לחלום עלייך... וככה זה חוזר על עצמו. ואת כל כך יפה. הפנים שלך לא מפסיקות לעלות לי בראש בכל דקה שהלב שלי בתוך הגוף שלי... ואני לא יכולה להפסיק לשחזר בראש את המבט שלך מצטלב במבט שלי, את החיבוק. זה לא בשליטה שלי . אם יכולתי להביא אותך אלי, אם רק היית נותנת לי סימן שזה אפשרי הייתי עושה הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל הכל למענך. את לא יודעת איזה תסריטים יש לי בראש בשביל שנינו. אני לא יכולה לחיות את החיים האלה יותר כשהם בלעדייך אני לא מעונינת בזה אני לא רוצה את זה ,לא ביקשתי את זה אני זקוקה לך זקוקה לחיוך שלך בכל בוקר זקוקה ל"יהיה בסדר" שלך זקוקה לחיבוק שלך זקוקה לריח שלך איך שאת מתעוררת שיהיה לך לילה טוב אני אוהבת אותך.

נופר לס

New member
כןן הדמעה הזאת שבלילה זולגת לי

עכשיו.... ממש התחברתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נטלי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

BIoNdY

New member
את לא מבינה כמה שאני מבין אותך...

באמת עד צודקת באמת רק מי שמאוהב עד מוות יכול להבין אותך ואני לא יגיד לך את הדברים שאומרים לי כבר שלוש שנים בערך את ה"תמשיכי הלאה" או את ה"את חייבת לשכוח" כי אני יודע שזה פשוט לא עוזר ופשוט לא נכון אם אוהבים מישהו עד מוות שהוא כבר חרוט לך חזק חזק בתוך הלב צרוב ונצור שם כמו שצריך כל כך חזק שלא משנה מה, שום דבר שיבוא לא באמת יצליח להוריד אותו משם אז אין ברירה אלא ללמוד לחיות עם זה אומרים שהזמן הוא הפתרון הכי טוב שהוא מרפא את הכל אבל הזמן לא מרפא הזמן לא פותר בעיות הוא עוזר לנו לחיות עם הבעיות שלנו עם האהבות שלנו. אולי יום אחד תמצאי את המישהי הזאת שתצליח בצורה בדיונית לחלוטין למחוק את אותה אחת שחרוטה של שם חזק חזק מהלב. אבל רק אולי ובקטעים האלה אחרי שלוש ומשהו שנים אני כבר איבדתי את האופטימיות בקשר לשכוח אני רק מתפלל כל יום ויום שיבוא המישהו הזה שיעזור לי כי זאת באמת הדרל היחידה שנשארה לי וכמה שזה ישמע מגעיל גם לך. זה מסע קשה אבל ה דרך היחידה להתמודד עם זה זה פשוט ללמוד לחיות עם זה ולחקות עד שיבוא המשיח זה מה שאני עושה ואיך שהוא זה פחות כואב זה לא משתנה אבל זה פחות כואב מקווה שתצליחי יותר ממני בסיפור הזה... אני באמת מאחל לך את הכל ההצלחה שבעולם ואת יודעת אולי אצלך זה עדיין מוקדם ועדיין "יש לך סיכוי להציל את עצמך ממלתעות האהבה" אז בכל זאת תנסי כי עדיף לך לנסות להפתר מזה עכשיו מאשר בעוד שנתיים אז שוב בהצלחה ואם את לא יכולה להפתר מזה פשוט תנסי ללמוד לחיות עם זה ככה שזה לא יהרוג אותך בלונדי =]

Boy Interrupted

New member
בניגוד לשאר התגובות פה,

חשבת אולי לנסות לדבר איתה? או שזה קשה לך, את מפחדת?

BIoNdY

New member
חחח כן אה להיות אופטימי =]

סתם אבל את יודעת הוא צודק באמת אני שחכתי את הפרט הקטנטן הזה אני אמרתי לאותו אחד שאני אוהב אותו וזה לא ממש עזר וכמה שאני יילך אנחנו לא ניהיה ביחד ולא כלום כי הוא סטרייט (אופס בעיה הא?) אבל אני לא יודע אם דיברת איתה אם סיפרת לה אם לקחת את הסיכון אז אני מציע לך לחשוב עם עצמך עד כמה הסיכויים שיצא מזה משהו אם תספרי לה אם תגידי לה הם גבוהים אצלי הם היו אפסיים ובכל זאת עשיתי את זה אני לא יודע עד כמה את מסוגלת לעשות את זה מסוגלת לבוא אליה ולומר לה "אני אוהבת אותך" אבל למקרה שתחליטי כן לעשות את זה אז בהצלחה לך =]

yaelon12

New member
תודה על התגובות, זה קצת מחזק ../images/Emo10.gif

אני חושבת שהיא תמיד הרגישה שיש משהו באוויר מצידי, אבל לפני חודשיים בערך סיפרתי לה הכל בישירות והיא הבינה אבל אמרה שהיא לא מעוניינת כל כך ,היא לא בקטע של בנות בכלל.. וזה עצוב שאני נופלת על דברים כאלה כל פעם מחדש. ובאמת, הזמן בעיני לא מרפא הוא פשוט גורם לך להתרגל ולהשלים עם כל החרא הזה =/ אבל יהיה בסדר אני מקווה. תודה
המשך חג שמח...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif שם המשחק: אהבה בלתי אפשרית.

פעם אחר פעם אנחנו מתאהבים במה שאין אנו יכולים להשיג. זה מתסכל מכאיב ופוצע, טבע האדם. בסופו של דבר, נתאהב במה שבסוף כן נשיג וכן יהיה לנו טוב צריך רק הבנה הכרה סבלנות ותקווה. מזדהה עם כל מילה ממה שרשמת ילדונת, עד כאב. תהיי חזקה, מחבקת מכאן. ~
~

למעלה