אני... וחמותי.

גליתrt

New member
אני... וחמותי.

פרק ההמשך או בתמורה. כבר סיפרתי לכן מנפלאותיה של חמותי, אז שתדעו "שיש תמורה בעד האגרה": הכל התחיל לפני שעוד אני ובעלי היינו חברים. יום אחד הוא ניגש אליי וביקש ממני ללוות אותו לבי"ח לבקר את אימו, אני הסכמתי וכשהגענו לבי"ח איך שראיתי את אימו היה בנינו "קליק" ישבנו שם ערב שלם וכל אותו הזמן לא הפסקנו לדבר.. וכשעזבנו פתאום הרגשתי געגוע אליה.. מפה לשם עברו להן 3 שנות חברות וכאשר היינו בתקופת האירוסין 3 ח' לפני החתונה, חמותי שוב נכנסה לבי"ח והפעם לתקופה ארוכה, זה היה לפני פסח (חג הנקיונות) והיה צורך לנקות ולהכשיר את הבית לקראת החג, מציינת שבבית היו ילדים צעירים אך לא פיצפונים, אז פשוט "התלבשתי" על העסק חילקתי מטלות וכל יום ניקינו חדר אחר וכן בין לבין בישלתי ארוחות, כיבסתי, עשיתי קניות הקמתי ושלחתי לבי"ס, נסעתי לבקר בבי"ח (היא הסכימה שרק אני אגיע)וכו'.. וכשהיא שמעה איך אני מתארגנת בבית היא מאוד התרגשה וכ"כ הודתה לי שליבי ממש התפוצץ מאושר וידעתי שלעולם אני אעזור לאשה הזאת. ומאז כל הזמן אני שם בשבילה, מלווה לרופא אם צריך, מקשיבה ל"צרות", אם היא נשארת שבת לבד - אורזת ומגיעה גם אם בעלי לא נמצא(כבר אמרתי שהוא בקבע... אז הוא לא נמצא כל שבת בבית). אתם חושבים שהייתי עושה אותו דבר אם היא לא היתה מי שהיא...(?) מגיע לאשה הזאת את כל הטוב שבעולם. שמחה שזכיתי להיות הכלה שלה. נכון שבסיפור שלנו לא יודעים מה קדם למה, התרנגולת או הביצה? אך הרעיון מובן - "יד רוחצת יד", "בשביל טנגו צריך שניים" וכו'..

חלילית1

New member
נויה, אין לך מושג מה עברתי בכל

השנים שבהן אני מכירה את חמותי ולאחרונה בעל אפילו אמר שהוא מקבל את זה שהמריבות יהיו לעד. עצוב, אבל זה מה יש!!! לפני הלידות היא איימה שלא תבוא לבקר אותי בבי"ח או בבית (איזה פחד...
) וכאשר איחרנו לא.צהריים ב-10 דקות(!!!) היא ביקשה מהבת שלה שהיתה אז צעירה וטפשה (והיום היא גדולה וטפשה...) לסגור את התריסים (כדי שהשכנים לא ישמעו) וצרחה עלי שלפני החתונה עשיתי ממנה אפס(ביטלתי הזמנה שהיא עשתה באיזושהי חנות לבלונים שיופרחו אחרי החופה... מה אנחנו בלונה פארק או בחתונה???) וגם אחרי החתונה אני עושה ממנה אפס...בכל זאת - 10 דקות איחור!!! ועוד סיפורים מדהימים כאלה שתקראו בהמשך...

חלילית1

New member
אכן הלכתי והיא ראתה אותי שוב רק

אחרי חמישה חודשים בלידה של הבת, כאשר לצערי הרב היא לא מימשה את האיום ובאה לבקר אותי בביה"ח. היא באה לשם עם שקיות של בגדים וצעצועים (מזל שלא הגיעה עם ילקוט לכתה א'...)וחשבה שכך פשוט הכל נגמר. אח"כ היו עוד ניתוקים לתקופות של מספר חודשים וכמעט עד שנה, אבל בשום מקרה היא אף פעם לא חשבה שהיא טעתה במשהו ותמיד בעלי ואני ההינו צריכים לרדת על 4 ולבקש שיקבלו אותנו חזרה... NO MORE

חלילית1

New member
זה לא עניין של

פסים , זה רק עניין של שלום בית עם הבעל שלי שגם רוצה לפעמים לראות את הוריו, על אף שהם לא המציאה הכי גדולה בשוק... בלי קשר, הפעם החלטתי שאני לשם לא מצלצלת ולא מבקשת לראות אותםוגם בעלי מעכל לאט לאט את העניין...

אז תעשו כמוני

תשלחי את בעלך עם הילדים להורים שלו ותהני לך עם המחשב או סתם תנוחי לבד בבית.

חלילית1

New member
ניסיתי פעמיים ואני

יכולה לומר לך שאח"כ הויכוחים רק החריפו ביננו - וזה עוד היה כשהקטן היה ממש תינוק - עכשיו אני יכולה לומר שלא אעיז לעשות דבר כזה - כי אל הקטן (כמעט 5 ) היא מתייחסת בזלזול, מקניטה וגוערת בו
ואילו את הגדולה היא מחבקת, מרעיפה עליה שבחים ומחמאות ועוד ועוד והבעיה היא שבעלי לא מעמיד אותה במקום מהבחינה הזאת וכשאני בסביבה היא למדה לחשוב פעמיים לפני שהיא פולטת שטויות.
חוץ מזה - לשלוח את הילדים אליה - זה יותר פרס מפרס - עשיתי משהו רע שמגיע לי להיות בשבת לבד? (בעלי איננו בבית כל השבוע כמעט).

מעיין 32

New member
נשמע כאילו אנחנו באותו סרט

אני אומנם נשואה פחות ממך אבל יש לי כמה עיצות אם תרצי לשמוע שיישמתי וזה נהדר אז ככה: * אף פעם אל תתני לבעלך לקחת את הילדים ולהשאיר אותך כמו כלב (סליחה על הביטוי) לבד בבית. כי בכך את בעצם עושה שני דברים רעים. אחד, את מלמדת את הילדים שלך שסבא וסבתא יכולים להתייחס גרוע לאימא ובכל זאת אבא לא עושה שום דבר ולכן אימא בעונש ונשארת בבית. שנית, חמתך צריכה לדעת שהמשפחה היא עסקת חבילה כלומר את והילדים בלתי נפרדים. אם רוצה לראת אותם כדאי שתתחיל להתנהג כמו בן אדם נורמלי. * אף פעם אל תריבי עם בעלך על חמתך. בכל היא בעצם מנצחת ואת נותנת לה להיכנס אליך הביתה ולגרום למריבות ולסכנה לשלום הבית שלך. אין לה שום זכות לעשות את זה. * כדאי שתשבי עם בעלך יום אחד ללא הילדים ותגידי לו בצורה נעימה ולא פוגעת מה את מרגישה. תקשיבי מה הוא חושב או מרגיש לגבי המצב וביחד תגיעו לידי החלטה שמקובלת על שניכם. הן בנוגע לחמה והן בנוגע לביקורים. בהצלחה ואני כאן בשבילך

חלילית1

New member
מעיין יקירתי, את העצות שלך אני

מיישמת, כבר מספר שנים, אבל לצערי למדתי הכל על בשרי ונפשי, ולקח לי בערך שש או שבע שנים להבין את מה שאת מציעה וליישם.
בינתיים עברו עלי 8 שנים (מאז שהכרתי את ה"ילד שלה") ביסורי נפש, האשמות, מריבות ואפילו קללות אז כמו שכבר אמרתי כאן לא מזמן-עכשיו אנחנו בנתק טוטלי ואני רגועה...

חלילית1

New member
פנינה , אני חייבת לומר,

שלא פעם חשבתי לבקש מבעלי שפשוט ניפרד כי אני פשוט לא עומדת יותר בעומס הנפשי הזה. היו אינספור מריבות ביננו בגללה, אבל באחת הפעמים שלא דיברנו איתה לתקופה ארוכה היה לנו שבוע של שיחות כל ערב אל תוך הלילה והחלטנו שאנחנו לא נותנים לרוחה המרחפת
להיכנס אלינו הביתה ובכל פעם שאנחנו מתחילים לריב/להתווכח בגללה אנחנו מנסים לחשוב מה בעצם חיבר אותנו ולמה התחתנו ואני חייבת לציין שמאז היחסים רק משתבחים... מיותר לציין שכאשר ביקשנו ממנה להשאר פעם אחת עם הילדים שישבת כדי שנוכל לקחת חדר בבית מלון ולהיות ביחד תשובתה היתה :"כשאני הייתי נשואה צעירה אף אחד לא שמר לי על הילדים...

דווקא אצלנו זה היה הפוך

היא זו ששמרה על הילדים בכל הזדמנות, בין אם זה יציאה לבילוי משותף או הליכה שלי לבי"ח ע"מ ללדת. כמו שאמרתי, התברכתי בחמות ואני מקווה שתהיה לי חמות כזו אם אחליט איי פעם להתחתן שוב, אבל שלא יבוא לי בעל כמו מה שהיה לי קודם
על זה אני מוותרת מראש

אנילה1

New member
חלילית, לגבי איחור לארוחה.

גם אנחנו לא אהבנו שבני וכלתי היו מגיעים לאכול חצי שעה אחרי שהזמנתי. פעם פעמים הערנו להם, לא עזר. הם באופן קבוע אחרו. אז נקתתי בכל מיני שיטות אחת להודיע להם להגיע חצי שעה לפני זמן הארוחה. אז הם טענו שזה מוקדם מדי. עד שיום אחד אמרתי לבעלי, שאם תוך 10 דקות לא מופיעים אנחנו מתחילים לאכול. אכלנו והם הגיעו לקינוח. אז חיממתי להם את האוכל ואנחנו סיימנו את הקינוח והם אכלו לבד. כי קמנו להוריד מהשולחן. הם הרגישו לא נעים. אמרנו להם שהיינו רעבים ולא יכולנו להתאפק. מאז לא אחרו יותר.

כל הכבוד!

גם אצל הורי אותה בעיה עם אחי וגיסתי. אנחנו מגיעים בזמן לארוחה, וכולם מחכים לאדון הנכבד שיואיל להגיע. חבל שאמי לא נוקטת בשיטה שלך. האמת, לי כבר מזמן נמאס מזה שאחי חושב שכולם צריכים להתאים את עצמם אליו, ולכן כשאמי מודיעה שהזמינה אותו למשהו אני בד"כ לא באה. שיא השיאים היה כשהזמין את עצמו לארוחת צהריים בשבת והגיע בשמונה בערב!! הבן הקטן שלו נרדם באוטו בדרך וכשהגיעו שמו את הילד לישון באחד החדרים. ממש צמד מפגרים שני אלה. <קובידובית שופכת רק טיפה מהים שיש לה על אחיה הגועלי>

אנילה1

New member
קובידובית אולי תדפיסי את מה שכתבתי

ותראי לאמא שלך, שלא תחשוב שהיא "הרעה" היחידה.

למעלה