אני... וחמותי.

חלילית1

New member
נפלא לשמוע שיש

יחסים כאלה מדהימים בין חמות לכלה. ואני גם תמיד אומרת שמשפחה זה בשביל לתת ללא תמורה - אבל... מה יהיה כשיהיו לך זאטוטים קטנטנים בבית (כבר יש משהו?) ולא תוכלי ללכת לעזור בכל הזדמנות? האם גם אז היא תהיה אותה חמות מדהימה? מניסיוני עם חמותי בכל הזדמנות שנתתי והזמנתי וזה היה ללא גבול!! (גם כשהיו קטנטנים בבית וגם היום הם עוד לא גדולים) אז הכל היה נחמד ותודות ושבחים בפני המשפחה המורחבת והשכנות והחברות ומה לא, א ב ל: כשפעם אחת לא יכולתי לתת/להזמין/לעזור או לא רציתי לתת/להזמין/לעזור כי לא התאים לי וזה נדיר - היה כזה כסאח שפשוט נבהלתי!!! אז אולי התברכת במשהו באמת שונה ואם כן אז שמרי על זה חזק חזק ו-
בכל הכח שלא יברח!! יש כאן מישהי שחותמת תמיד את דבריה במשפט המהולל "עשית טוב לא יזכרו לך , עשית רע לא ישכחו לך" וזה המשפט שהכי מתאים לחמותי!!!
יום נעים לכולן!!!

אנילה1

New member
גלית, קודם שמחה שאת וחמותך מרגישות

כמו נשמות תאומות. טוב לך וטוב לה. אני למשל יכולתי להיות חמות לכמה כלות כאן בפורום בכייף עם קליק ועם הכל. אבל הבן שלי בחר במישהי שאין לי קליק איתה. אז לכן אנחנו מנומסות. אצל רובינו אנחנו מנומסות. אבל יש כלות מרושעות, מפונקות, דרשניות, כמו שיש חמיות מעצבנות, רעות לב, אטומות, וכו'. אין מצב כזה כלות זכות וחמיות מרושעות. זה לא שחור לבן, זה באפורים.

עציון

New member
אנילה. את צודקת, אבל....

"אין מצב כזה, כלות זכות וחמיות מרושעות"....האומנם? לא מכירה חמות שדואגת לבן ככבת עינה ויורדת בהזדמנות חגיגית לחייה של כלתה? "מה, לא בישלת מרק?" "למה אין לו צווטר בקור הזה"? "הילד ממש נראה רע, הוא לא אכל היום"? שאלה גברת מירשעת...... והכלה, נעבעך, כמה שהיתה רוצה להיות זכה, כמה שהיתה רוצה להיות בכיף, כמה שהיתה רוצה לחיות בשקט ובשלוה, הרי באה אם הבן והפכה את היוצרות.... אויש.....אם לא היו מקרים רבים כאלו מי אני שהייתי כותב על כך.... כן. אנילה.

אנילה1

New member
עציון, הנה התשובה בשבילך../images/Emo6.gif

Have a great smiling day שלושת הדובים -הסיפור האמיתי הדובון קטון ניגש לשולחן, מתיישב בכסאו הזעיר, נועץ מבט בקערה שלפניו - והיא ריקה. "מי אכל את הדיסה שלי?!" הוא חורק. אבא דוב מגיע לשולחן, מתיישב בכסא הגדול, מסתכל בקערה הגדולה לפניו - והיא ריקה. "מי אכל את הדייסה שלי?!" הוא שואג.! אמא דובה מציצה מהמטבח וצווחת: "נמאסתם עלי כבר, בחיי! כמה פעמים צריך לחזור על כל הסיפור הזה!? אמא דובה קמה ראשונה מהמיטה, אמא דובה העירה את כולם, אמא דובה הכינה את הקפה, אמא דובה סידרה את הכלים במדיח, אמא דובה סידרה את הבית ויצאה החוצה לקור, להביא את העיתון, אמא דובה ערכה את השולחן, אמא דובה הוציאה החוצה את החתול הארור, אמא דובה השליכה את האשפה, אמא דובה שמה אוכל בקערה של החתול, ועכשיו, כשסופסוף הואלתם לגרור את אחוריכם ולזכות את אמא דובה בנוכחותכם, אז תקשיבו טוב, כי אני אגיד את זה רק עוד פעם אחת וזהו: "עוד לא הספקתי להכין את הדיסה המזויינת שלכם!!!"

אנילה1

New member
עציון הנה התשובה בשבילך, זה לא רק

חמיות. זה כולם.
Have a great smiling day שלושת הדובים -הסיפור האמיתי הדובון קטון ניגש לשולחן, מתיישב בכסאו הזעיר, נועץ מבט בקערה שלפניו - והיא ריקה. "מי אכל את הדיסה שלי?!" הוא חורק. אבא דוב מגיע לשולחן, מתיישב בכסא הגדול, מסתכל בקערה הגדולה לפניו - והיא ריקה. "מי אכל את הדייסה שלי?!" הוא שואג.! אמא דובה מציצה מהמטבח וצווחת: "נמאסתם עלי כבר, בחיי! כמה פעמים צריך לחזור על כל הסיפור הזה!? אמא דובה קמה ראשונה מהמיטה, אמא דובה העירה את כולם, אמא דובה הכינה את הקפה, אמא דובה סידרה את הכלים במדיח, אמא דובה סידרה את הבית ויצאה החוצה לקור, להביא את העיתון, אמא דובה ערכה את השולחן, אמא דובה הוציאה החוצה את החתול הארור, אמא דובה השליכה את האשפה, אמא דובה שמה אוכל בקערה של החתול, ועכשיו, כשסופסוף הואלתם לגרור את אחוריכם ולזכות את אמא דובה בנוכחותכם, אז תקשיבו טוב, כי אני אגיד את זה רק עוד פעם אחת וזהו: "עוד לא הספקתי להכין את הדיסה המזויינת שלכם!!!"

עציון

New member
נעבעך........

אבא דוב יצא באותו זמן שאמא דובה בישלה וקיטרה- לעבודה. מהבוקר עד הערב. רב עם הבוס. עובדיו לא הגיעו לעבודה. העבודה מאתמול לא נעשתה. הכל נופל עליו. טרררר...טרררר...מצלצל הפון.: אל תשכל לקנות בצל, שום , עיתון, מרקים, גרעינים..." אמרה ביקשה אמא דובה.... ולמי טורחים אמא דובה ואבא דב? האם לא למען דור ההמשך? האם הביאו ילדים לעולם אך ורק לספק רצונם ל3 דקות? האם לא רוצים לרוות נחת מבייבי דובי ובייבון דוביב? לשם מה הם טרחו וטורחים? אהה, כן. הם גם רוצים להיות עם עצמם. נכון. אבל התלות שהורגלו כל הדובובונים היא תלות שאמא דובה- כפי שתיארת- לימדה -חינכה -הרגילה(מיחקי המיותר) אותם... הלא כן, ילדי? אז מה הקשר בין הנ"ל לבין הכלה? אין קשר. בגלל זה כל הצרות.......

אנילה1

New member
עציון נעבעך...

אמא דובה הלכה לעבודה אחרי שבשלה בבוקר צהרים לאותו יום, הכניסה כביסה רטובה למייבש, והעירה את הילדים הלבישה והכינה סדנויצ'ים. פיזרה אותם לגן ולבית ספר. הגיע תשושה לעבודה. הבוס קרא לה לחדרו וצרח עליה מדוע לא סיימה את הדו"ח אתמול, ומה איכפת לו שיש לה ילדים. הוא רוצה שהעבודה תעשה. הוא לא מוכן שתבריז לו כשהילד חולה, שתמצא מטפלת גם לילדים בני 12 אותו זה לא מעניין. אחרי שחזרה למקומה עם עוד 3 עובדות בחדר שמדברות ומטרטרות על העוגה שאפו אתמול, הכינה לעצמה קפה להתאושש מהבוס. התיישבה להכין את הדו"ח. המון עבודה המתינה לה על השולחן שהשאירה אתמול נקי, כל עובד משום מה החליט לשים עוד נייר על שולחנה. היא אמרה משהו לבנות על העוגה שאפו, ובקשה סליחה שהיא חייבת לסיים את הדו"ח כי הבוס כועס. היא שקעה בעבודה, הטלפון צלצל. הגננת מתקשרת. לקטנה כואבת הבטן. מה לעשות? היא חושבת שכדאי לקחת אותה מהגן (השעה 10 בבוקר). הדו"ח על הראש שלה. הבוס מתפוצץ. היא מתקשרת מהר לשכנה א' לא בבית. שכנה ב' לא בבית. שכנה ג' בבית, תודה לאל. טוב היא מוכנה לקחת את הילדה. שוב טלפון לגן שכנה ג' תיקח את הילדה אליה. מוסרת לגננת שמה כתובתה, ת.ז. שלה ומספר הנעלים. עוד כוס קפה. ממשיכה עם הדו"ח. בינתיים טלפון משכנה ג', הקטנה צורחת. שימי לה קלטת טיף וטף. עוד שעה שקט. חצי מהדו"ח מוכן. ילד גדול חזר הבייתה. מטלפנת הבייתה, לך תיקח את הקטנה משכנה ג'. תחמם לה את האוכל שעל הגז ותאכלו. הילד מתמרד, למה הוא תמיד עושה הכל. טוב תקבל את הסרט שרצית. הילד מסכים. עוד שעה שקט. טלפון הבייתה. ילד אמצעי חזר. איך היה? יופי, תן לי את הגדול, תחמם לאחיך אוכל שעל הגז. למה אני כל פעם הוא צורח. טוב עם הסרט תקבל גם פופ קורן. בסדר אחמם. עוד שעה עוברת. טלפון מהבית, הולכים מכות, מי צודק. הוא עשה כך היא עשתה כך הקטנה צורחת. מודיעה לגדול שאם לא ישליט שם סדר אין קולנוע ואין פופקורן. בסדר נרגעו. עוד שעה עוברת הדו"ח כמעט מוכן. ערימת הניירות שעל שולחנה הולכת ונעשית גבוהה. 3 חברותיה לחדר חושבות שהיא חמוצה היום, אולי קיבלה מחזור, ואם כן אז למה היא מתביישת לספר, הרי הן מבינות הכל. השעה כמעט 3, מהר לאכול את התפוח שהביאה מהבית כי לא אכלה כלום היום, עוד כוס קפה. רבע ל4 הדו"ח מוכן. היא נגשת לחדר הבוס ומניחה על השולחן. הבוס מזמן איננו. ב4 עפה משם כמו טיל. בדרך טלפון הבייתה. מבררת אם האמצעי הלך לחוג זה אם הגדול יכול להוריד את הקטנה למגלשות. אוף תמיד אני..... לא נורא תקבל גם קולה עם הסרט והפופ קורן. הגדול מסכים. עכשיו היא עוצרת ליד המכבסה לניקוי יבש, החליפה של בעלה מוכנה. לא הצליחה לשוחח איתו, היה כל היום בישיבות המסכן. השאירה הודעות אצל המזכירה אבל הוא לא חזר. מהר רצה לסופר עם רשימת קניות שרשמה בהפסקת התפוח. בסופר משוחחת עם אמא שלה שיחה יומית. חצי שומעת חצי עונה ובינתיים שמה בעגלה את כל הרשימה. יש תור בקופות. מתקשרת לחמותה. הכל בסדר אצלם? השעה חמש וחצי, סוף סוף בבית. אין אף אחד, חוץ מהכלב. מפרקת את הקניות, מניחה את החליפה בארון, יורדת עם הכלב לטיול ולמגרש המשחקים לחפש את הקטנה. שש וחצי. חוזרים הבייתה. הגדול מתחפף לחברים. האמצעי חוזר מהחוג. ארוחת ערב, חביתה כזאת? או כזאת או כזאת? איכסה סלט. מעדן שוקו? קוטץ? מה פתאום עכשיו קצ'ופ? על החביתה? בסדר. איך היה בחוג? איך היה בבית הספר? איך היה בגן? למה כאבה הבטן? הרביצו לך? מחר נברר עם הגננת. יאללה, לראות הופ עד 8 ומהר להתקלח. למה הופ? רוצה ערוץ הילדים? מה אני תינוק? אז נשים קלטת. מה נראה? חצי שעה מחפשים, יש 200 קלטות. טוב היום לא רואים כלום, אין מה לראות. הולכים להתקלח ולישון. הגדול חוזר, ארוחה בשבילו. איזו חביתה? איזה סלט? מעדן לחם? הולך להכין שיעורים. הקטנה כבר במיטה, רוצה סיפור. קוראת לאמצעי שיקריא סיפור וישפר את המיומנויות הקריאה. הקטנה צורחת שהוא לא יודע לקרוא. האמצעי נעלב ולא רוצה לקרוא. בלי סיפור, כיבוי אורות לילה טוב. אמא מים, אמא פיפי, אמא הגננת אמרה כך וכך אמא המורה אמרה כך וכך. שוב פיפי שוב מים. דיייייייייייייי. 9 בערב, הבעל הודיע שיאחר. מזרזרת את הגדול לסיים את השיעורים להכין את הילקוט למחר, להתקלח וללכת לישון. בינתיים הר של כלים, להכניס למדיח. להוציא את אלה מאתמול. נזכרת שלא אכלה עדיין, חוטפת שאריות חביתה, לחם קטצ'ופ קוטץ מעדן, תוך כדי טיפול בכלים. עכשיו כביסה ממלאת את המכונה בכביסה צבעונית. לבנה כבסה אתמול. מוציאה מהמייבש ושמה על הספה בסלון. סוף סוף יושבת. חצי מהחדשות כבר היו. מקפלת כביסה תוך כדי צפייה. הבעל חוזר ב10 וחצי. היה לו יום מאוד קשה. כל מיני בוסים, מלא ישיבות. באמת עבודה בלתי נסבלת. אולי כדאי להחליף עבודה. עונה לו שעכשיו מיתון ולא עוזבים עבודה ככה סתם . איך היה היום שלך שאול אותה? מתחילה לספר, הוא מפהק ואומר שהוא נורא עייף, הוא הולך להתקלח ולישון. השעה כבר 11 היא נרדמה באמצא הדרמה. היא מושכת עצמה מהספה, הולכת להתקלח, וזוחלת למיטה. כמה טוב לישון. היא מכוונת את השעון ל6 בבוקר, ונרדמת כמו אבן. מחר יום חדש.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

הייתי מוסיפה אייקון צוחק, אבל האמת היא שזה עצוב מרוב שזה נכון

sovlanit

New member
אנילה,וכל זה ביום שהוא

לא ערב חג/אין תכניות למסיבה באופק/אין אורחים שקפצו ללא התראה/אין ארוח מתוכנן של בני המשפחה/ההורים לא חולים ולא מזעיקים תודה לאל/שום מכשיר חשמלי לא דורש תיקון של טכנאי דחוף/אף ילד לא זקוק השבח לאל לאנטיביוטיקה/לא מתןכנן יום הורים/המורה לא מתקשרת לספר שהילד מדרדר בלימודים/אין ערימת מכתבים לענות עליה/אין ערימת תשלומים לשלם ולתייק/לא צריך לברך אף אדם לרגל יום ההולדת או יום הנישואין או הלידה או כל אחד מהאחרים/לא הזמינו אותנו לארוע=לכן אין צורך בתיאומים שונים- וכמובן,שהמים/ החשמל /הגז /הכבלים פועלים כשורה... נגמר לי האוויר... אבל הרשימה עוד ארוכה בקיצור יום שיגרתי..[.ועל סקס עוד לא דיברנו.].. חיבוק חזק

אנילה1

New member
סובלנית, זאת תשובה לעציון עבור

יום שיגרתי של אשה שלא עושה כלום שרק הגבר עובד. את כמובן יכולה להוסיף עוד ועוד ועוד. כמו שעשית. וכמובן שעל סקס עוד לא דברנו, כשפעם בשנה ביום הנישואים נזכרים בו.

snowhite1064

New member
הסיפור הזה כאילו הועתק מהחיים שלי.

רק לא כתוב שם שהבעל חוזר כמו בכל יום בשעה 22:30-23:00 ושואל:"מה יש לאכול? לא בא לי XXXX (מה שיש במקרר). מתי תבשלי?" וכאשר את עונה לו קצת בעצבנות שזה מה יש ואם לא טוב לו שילך למקום אחר (למרות שאת מתה להגיד לו לך לאמא שלך, למרות שאת יודעת ששם הוא יקבל רק חביתה כי היא לא מבשלת אם אין סיבה טובה לכך), אז הוא אומר לך:"מה את כל כך עצבנית? מה עשית היום?" וכאשר את מספרת לו הוא אומר שהלוואי היו לו צרות כאלה של ילדים מטרטרים לו במוח, וכביסות ובישולים. זה כלום. הרבה יותר קשה זה לשמוע את הבוס והעובדים מקטרים לו, ולשבת כל היום בישיבות הנהלה. ככה זה בחיים.

jesenia

New member
באחת מהבדיחות של נויה סופר, ש

יום אחד בעל מגיעה הביתה מהעבודה. הוא בקושי מצליח לפתוח את הדלת כי היא חסומה בצעצועים. הוא מגיע לסלון ומוצא אותו הפוך, הטלוויזיה בקולי קולות, קורנפלקס שוקו מעוך לתוך השטיח, כל הדיסקים פזורים על הריצפה והילדים קופצים על הספות. הוא מגיע למטבח - הר של סירים, המקרר ריק, הפח מלא באריזות אוכל ריקות. הוא עולה במדרגות, מפלס את דרכו בין אריזות במבה, גרביים ונעליים וכמעט מועד בגלל הילקוט של הבת. המצב בחדרי הילדים לא מזהיר, המיטות לא מסודרות, ציורים מעטרים את הקירות, לאט לאט הוא מתקרב לחדר השינה ומוצא את אישתו במיטה, קוראת ספר. "מה קורה כאן? מה זה הבלגאן הזה?" "אתה זוכר ששאלת אותי מה בדיוק אני עושה כל היום? אז זהו, שהיום לא עשיתי את זה." אולי הרסתי את הבדיחה, אבל את הפואנטה את מבינה...

למעלה