אני וה"צנון" שלי ...

לורני

New member
אני וה"צנון" שלי ...

אשמח לקבל כיוון לטיפול. אני ובעלי נשואים 10 שנים +2 ילדים. אני אוהבת אותו מאד,לא חושבת שיכולתי לבחור טוב יותר . אבל, אנחנו שונים בתכלית השינוי, יתכן שזה הגורם להצלחה עד כה. הוא לא מדבר , לא מבלה ,אוהב שקט ואני ההפך הגמור. מזה שנים רבות אני מבלה עם חברות, נהנת ושנינו שמחים , כל אחד בחלקו. במהלך כל הזמן הזה, לא הרפתי והצעתי לו לצאת איתי לבד, ו/או עם חברים לבלות, אך תמיד הוא סרב ואני התאכזבתי בכל פעם מחדש. לא אחת חשבתי שאולי הוא מתבייש בחברתי, אך לא מצאתי סיבה, אני ניראת מעולה, סימפטית, עם ראש על הכתפיים, לא חושבת ולו לרגע שאני עלולה לבייש מישהו בחברתי. מטבע הדברים הבטחון שלי היה אמור להיות נחות עם השנים, אך לא כך קרה, הרמתי ראש ולא הרפתי לפרגן לעצמי,להנות מכל מה שאני עושה, לבלות ואף לנסות ולשתף אותו בכל זה, אע"פ שזה היה לשווא. ספורות הן הפעמים שיצאנו לבלות, כל סוג של בילוי. ואם יצאנו לבילוי שקט (כפי שהוא "אוהב") אז מעט מאד מדברים וכמובן שמעט מגיע ממני, אם יצאנו לרקוד, אז כמובן שהוא אינו רוקד, אני כן , והוא, לא רק שאינו רוקד, אלא אפילו לא מסתכל עליי, לא מביט בי. בשיחות ביננו,עד כמה שניתן לקרוא לזה שיחה, אני מוצאת עצמי מדברת מבלי לקבל כל תגובה, מלבד:-"מה כן?" "יופי" "באמת" "למה לא?!" "בסדר" "אפשרי" וכו'.. הוא אינו מפרגן, לא לי , ולא למעשים שלי ואני לעומת זאת , איני מפסיקה לפרגן , להלל ולשבח אותו על מי ומה שהוא, מילולית,במכתבים, בסימוסים, וגם על כך אין לי כל תגובה מכובדת. בצער אוסיף שכל העניין הינו חסך גדול עבורי. היום,לאחר 10 שנים, אני מודה על כך שיש את המחשב, בו אני מוצאת "אוזן" קשבת. אבל איני רוצה להרים ידיים ועדיין רוצה את בעלי לטוב ולטוב יותר . 1. האם אני מבקשת יותר מידיי ? 2. האם טיפול זוגי עשוי לעזור ? 3. אם כן, ניתן לקבל אותו בקופ"ח (מכבי), איך,לאן עליי לפנות (אני מעוניינת לפנות גם אם הוא לא ישתף פעולה)? תודה מראש וערב טוב

TheVillageIdiot

New member
מניסיון..

הוא לא אוהב את זה, הוא לא רוצה בזה, תעזבי אותו לנפשו, מסכן. את מתפלאה למה הוא עושה לך פרצופים כשאת גוררת אותו למקומות שהוא לא נהנה בהם, לעשות דברים שהוא לא רוצה לעשות וגם מבקרת אותו נון סטופ וקוראת לו צנון? כמה פרצופים את היית עושה לו אם הוא היה גורר אותך לסדנת ויפאסנה? טוב לך ללכת לבד או עם חברות, אז תעשי את זה, מה רע? למען השם, אל תעלבי בכוונה. לא צריך לפרש דברים לרעתך ולהעלב ולשבת בחושך, זה פאסיב אגרסיב במיטבו וזה לא יעודד אותו להפתח או לנסות דברים חדשים. אין סיבה שהבטחון שלך ירד כי הגבר שלך לא אוהב מועדונים בדיוק כמו שאין סיבה שהבטחון שלו ירד כי את לא אוהבת ארטישוק. אין קשר. אני כן ממליצה על טיפול זוגי, אבל את תצטרכי גם לפתוח קצת את הראש ולראות את הבעיות שלך, כי זה נשמע כאילו את סתם רוצה "לתקן" אותו.

אייבורי

New member
מצחיקה

בחרת להתחתן עם צנון בידיעה מראש שהוא כזה. דווקא יש לך זוגית שמתאימה לך, הצנון שותק ואת מדברת בשביל כולם. למה לשנות? דר"א לגיטימי לומר אחרי 10 שנים, וואלה מיציתי את הצנון בא לי סטייק מדמם. אבל זה דורש מינימום יושר פנימי, לא נראה לי שאת עדיין שם.

תארי לעצמך שהוא יפסיק להיות צנון

פתאום תהיה לו דעה על כל דבר, תריבו אם הילדים צריכים חדרים נפרדים או לא, תריבו אם לקנות טלויזיה גדולה יותר או מחשב חדש, תריבו אם ללכת לסרט או למועדון ריקודים, תריבו אם החופשה השנתית תהיה לכרתים או לתאילנד... מה את צריכה את זה, ככה את אומרת, הוא מסכים איתך ושלום על ישראל!

מתלבטת32

New member
בסה"כ נשמע לי שיש לך חיים טובים

בעלך הוא לא הפך פתאום להיות "צנון" וזה היה בסדר מבחינתך אז מה השתנה? את יוצאת לבלות, נהנית והוא לדעתי מפרגן לך כי עובדה שאינו מנסה לעצור אותך. את לא חושבת שהיא קצת מתעלם ממך כי הוא מפחד שאחרת תתחילי לנג'ס לו לצאת לבלות איתך???. למה את חושבת שכל זוג חייב בהכרח לצאת לבלות יחד? זה התאים לך ולו במשך 10 שנים אז באיזו זכות את רוצה לשנות לו את כללי המשחק? האם את מבקשת יותר מדי? בפירוש כן טיפול זוגי יעזור? לא יודעת, לא חושבת, הבעיה שלך היא לא בזוגיות אלא שנמאס לך שהוא "צנון". תעבדי על עצמך כדי להגיע להבנה שהוא מה שהוא וזהו. ידעת את זה מההתחלה וזה חלק מעיסקת החבילה בנישואים. זה לא שפתאום הוא הפך לאיזה בליין ואז את אומרת רגע, רגע, לא מתאים לי שיבלה איתי כל הזמן. בקיצור לדעתי פשוט רדי מזה ותמשיכי להינות מחייך כפי שהיו עד כה.

seeyou

New member
היה לך מזל שמצאת "צנון" טעים../images/Emo8.gif

שואל (בחור צעיר) yoniz90 "למה זה לא יכול להיות פשוט? זה מקובל עלי אבל אישה עם ילדים ,עם וותק של 10 שנים שואלת שאלות "תמימות" כול כך? קיבלת,לדעתי,את המצב הכמעט אידאלי אז למה "פשוט" לא להמשיך להינות ממה שיש? בגלל שאת בן אדם ובני אדם לא מסתפקים -תמיד רוצים "לשפר"-וזה גורם ברוב המיקרים לסידרה של בעיות בלתי צפויות. יוסי יש כאלו שמאמינים ש: ה' לא נותן מה שרוצים אלא מה שצריכים(להבנתו)"

את נורא חמודה...

הלכת לשוק בחרת צנון. פתאום בא לך עגבניה. מחר יבוא לך מלפפון. נו, אי אפשר לקבל הכל בגבר אחד. את העדפת צנון כי זה אומר שאת יכולה לככב בתור הדומיננטית, יש לך את הבמה לבד. ברור שלפעמים בא דברים אחרים. אם היה לך גבר מבלה, מסמר המסיבות, אחרי עשר שנים היית משתוקקת לגבר שנשאר קצת יותר בבית ולא הולך כל הזמן לבלות... אנחנו בני אדם, וקשה להאמין שבן זוג אחד יכול לספק את כל הצרכים הזוגיים שלנו. מה את רוצה מהחיים שלו? תעזבי אותו בשקט

תמיד כשמישהי מעידה

על עצמה שהיא "נראית מעולה" אני מתמלא חשד - זה בגלל שמנסיוני, מדובר במשפט שאשה יפה באמת בחיים לא תוציא מהפה, בשום סיטואציה. ולשאלותייך, ובסגנון שאת רגילה לו - 1. כן. 2. לא. 3. לא יודע, לא מעניין, עזבי אותי באמ'שלך, יש ריאל ב-5+.

I C E M A N 7

New member
גם אני מעדיף "נראית לא רע" מ-"נראית מעולה"

וזה למרות שאת מה שאני יודע, אתה כבר הספקת לשכוח
דרך אגב אתה נשוי ולא מעורה בעולם הדייטים הוירטואלים (כי הרי אתה בפייסבוק רק בשביל החבר'ה), אז כדאי שתדע במידה ותחליט להתקין את האפליקציה: שלא תעז להתקרב ל"מבנה גוף פרופורציונאלי"

I C E M A N 7

New member
במחשבה שנייה

נזכרתי בפנטזיה שלך מחדר הכושר (1.60, 62 קילו כמדומני) אז קבל ביטול

אולי אם היית

מבלה פחות באתרי היכרויות ויותר במכוני כושר, בוהה לעומק המחשוף של נשים אמיתיות, הסיכוי שלך ללמוד את מה שאני כבר שכחתי ישתפר.

I C E M A N 7

New member
בוהה בוהה

אבל לא במכוני כושר. אתרי ההיכרויות היה נסיון שמוצה אחרי 4 חודשים

לורני

New member
לא כולם חושבים כמוך -

וטוב שכך. בראשית אציין שמי שמרגישה מעולה גם ניראת כך . מצטערת אם לא עניתי לרמה שלך, אני מסתפקת ברמה בה אני נמצאת, גבוהה מספיק . אין כל סיבה שאם מישהו ניראה טוב, חכם,יפה,וכו'... יעיד זאת על עצמו , והדעה שלך שזה ההפך במציאות - לוקה בחסר. אני ראויה להרבה יותר , לכן לא אגיב על התשובות שלך. יום מהנה, אע"פ ולמרות הכל .. לורני.

אייל 151

New member
אני לא מצליח להבין מה מטרת התגובות שלך לאנשים

לא עדיף פשוט לסתום? מה יוצא לך מההעלבות האלה? קורא את התגובות שלך ולא מבין אייל

לורני

New member
אייל 151-פרופורציות למדען -

המדען...זקוק לתשומת לב, ככל האדם ולדעתו זוהי הדרך הנכונה בה הוא בוחר לרכוש תשומת לב . לעיתים זה מצליח ולעיתים פחות...סוג של הימור ... מה גם, ההתעסקות בתפל במקום בעיקר , היא סוג של אישיות, הוא נהנה מהתגובות של עצמו עד כדי התעלמות מהזולת.. כדאי שנניח לו להמשיך ולהנות . כל אדם ודרך ההנאה שלו, נכבד כל אחד באשר הוא, עם העדפות לשינוי לטובה .. ערב נעים לואני .

אייל 151

New member
אכן, בפרופורציות המתאימות זה יכול להיות משעשע

אגב, מה לנשואה בבית הגרושים?

למעלה