אני והצימחונים

cow_2001

New member
סטיקר

יש אתר שאיזשהו אחד ממצאי רעיונות לסטיקרים וחולצות וכוסות קפה יש סטיקר שאני אהבתי שהוא: ANIMALS ARE TASTY אז אני רק יעתיק את הכתובת ואני ישלח ת`הודעה

sweet girl.

New member
אין לכם רחמים???????????????

כאילו...אני מבינה שזה בשר...יאמי יאמי... אבל תחשבו על זה קצת.. כשאני רואה פרה או תרנגולת באיזה חווה קטנה.. אני חושבת לעצמי..-בשביל מה היא חיה???? אוכלת...שותה...נותנת מדי פעם קצת חלב.. ואז...האנשים הרעים-שוחטים ואוכלים אותה. זה ממש אכזרי. ממש כואב הלב.. שבוע שעבר הייתה תוכנית בכלבוטק-על התעללות בתרנגולות.. ואני חייבת להודות-שזלגה לי דמעה. אין לאנשים כאלה לב?!?!?!?!? לא מבינה את זה..אני אחרי שאני נוגחת בזבוב.. אני חושבת שניה,למה זה היה מגיע למסכן . זאת הסיבה שיש צימחונים...אז מה הקטע??... הם חיות שהולכות על ארבע..מה שונה?!?!?!? היום הוצאתי על החתולה שלי את כל העצבים שלי...נתתי לי בעיטה בבטן-והיא בהריון!! וממש הצטערתי...על היצור הקטן הזה....שסבל ממני.. ובכל....כשלקחו לכפרה שלי את הגורים-עקב סירחון.. היא הייתה ממש עצובה..וגם אני הייתי מסיבה אחרת.. אז בכינו ביחד... :) בקיצור.....תחשבו על הפרות.. ביי.. לא צמחונית.-אוכלת קטניות.

MOR@N

New member
אני צימחונית...

נכון זוהי שרשרת המזון וזאת דרך החיים אבל מה אפשר לעשות שאני וראה את הבשר ונגעלת...קיצור תבין אותי...

V. Ghost

New member
אני קניבל !!!!

אה...איזה ריח טוב...בשר אדם על גחלים....יאללה ברצינות...אם רק יהיה לי איפה...אין לי בעיה לאכול גם בשר אדם...אני אפילו רוצה...מישהו מכיר איזו חנות טובה...עם בשר טרי... דרך אגב....איזה בשר נראה לכם יותר טעים..של בנים או בנות?צעירים או ילדים?...בשר שנשחט לצורך אכילה...או סתם פגר....הו הו חניבעל לקטר..חברי הטוב

Oi Vey Zmir

New member
אל תעצבנו אותי! (תנו לי לעצבן אתכם)

קודם כל, שאלה אלייך, אפוקליפסה: העניין עם ``שרשרת המזון`` זה דבר שלימדו אותך לחשוב או שהגעת אליו לבד? כי בכל מקרה זה תירוץ מפגר. זה גורם לי לתהות- האם זה נותן לך להרגיש טוב יותר עם זה שכשאת משלמת כסף לתאגידים כמו ``מקדונלד`ס``, ``ברגר קינג`` או אפילו ``טיב טירת צבי`` את רוצחת בעליי חיים? ולקורט- קודם כל לצמחים אין כמה דברים עיקריים, בהם מוח. וכשיהיה לי תחליף לאכילת צמחים (כמו שיש טופו במקום בשר) אני אפסיק גם לאכול צמחים, רק חבל שעוד לא הוכיחו לי שיש להם רגשות. ותסלח לי, מוח אין להם, וגם לא תובנה. שום דבר שקשור לזה. ואם אני לא אוכלת בשר (ובתהליך של אי אכילת ביצים ושתיית חלב או כל מה שקשור למוצרי חלב) ואתה אומר לי ``הנה את לא אוכלת בשר אבל למה את כן אוכלת צמחים?`` כמו שאומרים- one at a time. ואם התכוונת להתקיל אותי- לא הצלחת. קודם נראה אותך מפסיק לאכול בשר, ואני מאוד אשמח. מצד שני אתם יכולים להגיד לי- גם אותך מאכילים סיסמאות. קודם כל, זה לא נכון, אני מאמינה בדברים האלה (ותמיד האמנתי) אבל כמו הרבה אנשים לא לקחתי באמת את עצמי בידיים (שונאת את הביטוי) והפסקתי לאכול בשר, אלא התחלתי עם זה כשבאמת הגעתי להחלטה אמיתית בקשר לזה (ולא כמו מישהי שאני מכירה שהפסיקה לאכול בשר ונשברה אחריי חודשיים). דבר שני- אם אתם כבר מנחמים את עצמכם בכך ש``הפרות צריכות שנחלוב/נשחוט/סתם נתעלל בהן`` (זה לא נשמע קצת טיפשי?) מעניין אותי אם אתם יודעים מהו המסע אותו עושה הפרה הנחמדה (או באותה מידה התרנגולת [או הדג? אני לא מתייחסת לדגים, מגיל 0 אני לא אוכלת דגים וילדים שאוכלים הרבה דגים זה לא שכיח כמו אכילת עוף או בשר בקר, לפי מה שאני יודעת] ומוצריהן) לפני שהיא מוצאת מנוחה ושלוות עולם בצלחת המהבילה (מבהילה?) שלכם. פרות נרצחות באופן אכזרי ומעורר חלחלה ממש. אם עצם העובדה שהפרה/תרנגולת נרצחת רק כדיי להכניס לכם לגוף כמה מינרלים וויטמינים ולמלא לכם את הבטן, אולי לראות שחיטה יספק לכם את האפקט הוויזואלי (למרות שזה אף פעם לא מובן לי. אנשים לא יפסיקו לאכול בשר מתוך רחמים אלא מתוך גועל? אלה התגובות של ``הצמחונים-האחרונים-בעקבות-בשידור חוקר [למרות שאני לא ראיתי את זה, אני יודעת את זה בלי לראות] מבהירות לי את זה כמו שצריך. הנה הסיבות ל``למה לא לאכול בשר`` נורא בתמציתיות, בנקודות: 1) למען בעלי-החיים (זה לא מספיק? פשוטו כמשמעו) 2) למען כדור הארץ (העדרים הורסים את האוזון בנודים שלהם, תעשיית הבשר דורשת הרבה יותר משאבים מאשר תעשיית הירק והחקלאות וכדומה. תקראו עיתון.) יש פה מישהו מ``פעולה ירוקה``? :) 3) בשביל הבריאות (תתווכחו עד מחר, אבל אני מרגישה הרבה יותר טוב. ולכל דבר יש תחליף. תאכלו פלאפל. בשר זה גם סותם את העורקים ומה לא.) 4) על אותו עיקרון, יותר בריא לאכול ירקות 5) טופו זה אותו טעם כמו בשר. לא שווה לאכול טופו ולחסוך סבל לכל כך הרבה בעליי חיים? אני לא מתכוונת להטיף, בכלל לא. זה כמו שמטיפים לי על עישון. אבל אם כבר אנחנו פותחים את הדיון הזה, הרגשתי צורך להגיד את מה שיש לי להגיד. ודבר אחרון למחשבה- בטוח שלחלקכם יש חיות מחמד בבית, בלי קשר לצמחונות או לא. זה נראה לכם הגיוני לרחם על החתול/כלב/אוגר/דג/צ`ינצ`ילה/תוכי שלכם ולהמשיך לאכול חיות אחרות? מה זה, טיהור אתני? סלקציה? לא נראה לי. ואם הרעיון ה``פרה-היסטורי`` של ``אני אוכל בשר, אני גבר, משמע אני חזק ושולט וכבר-שמענו-איך-קורט-כביכול-מתפאר-בהתעללות-שלו-בחיות-ואף-אחד-לא-מעיר-לו`` קוסם לך, זה כבר ממש לא השטח שלי, אבל אני יכולה להמליץ לכם על עובדים סוציאלים מתאימים. במקרה שאתם ממש לא מבינים מה אני רוצה מהחיים שלכם (גם אני לא) ואולי (קצת?)מזלזלים במה שאני אומרת אתם יכולים להכנס לאתר מתחת ולהוכיח לעצמכם כמה שאתם חכמים ואני טועה. כמובן, מיליוני אנשים מפגרים לא טועים, מוות ליוצאים מן הכלל. (ובאמת אחרון חביב- לפעמים אין שום קשר בין לאהוב חיות לבין להיות צמחוני. אני חושבת שזה מובן לגמרי.) אוי, שחיה ומתפקדת גם בלי bloody אנטריקוט (הופסה, איזה double meaning מעניין, אני ממש מוכשרת) בין השיניים, או בכלל. ואם זה עושה לכם תיאבון...טוב אני אסיים כאן וזהו כי זה לא ייגמר. (והוספתי גם עוד כמה אתרים שלא קשורים לצמחונות אבל תמיד טוב לעיין בהם. ולא, אני לא משתתפת בפעולה ירוקה אבל אני בהחלט חושבת בכיוון [זה רק שאני נקניק(יה)] יום טוב! זהו! הללויה! [ לא נכנסים לי כל האתרים...אז הנה עוד כמה: תנו לחיות לחיות- http://www.animals-aid.org.il/ העמותה למען החתול- http://www.cats.org.il/ הגל הירוק- גולשים למען הסביבה- http://www.ecowave.org.il/ העמותה למען היונקים הימיים (דולפינים! :)- http://www.dolphinsoc.org/ וזהו להיום. וה``כתובות אינטרנט נלוות`` דפוקות משום מה)

MajoR_ToM

New member
מאוד לא מדוייק

הבעיה היא שזה בכלל לא מדוייק שלאכול ירקות זה יותר בריא בכלל לא יש הרבה ויטמינים וחלבונים בבשר - בעיקר בבשר אדום - שאין להם תחליף בטבע . תישאלי כל רופא . בשר לא סותם את העורקים אם אוכלים אותו במידה הנכונה .

kirk hammet

New member
הא הא !

בקשר לזה שאין לצמחים תובנה , אותה תובנה שיש לבעלי החיים היא מוגבלת מאוד , אם בכלל !!!! הדבר היחיד שיש להם זה יצר הישרדות , ואת זה יש גם לצמחים !!!! יש אפילו צמחים שהם דאדלי גם לבני אדם !!! ראיתי ב``דדלי אוסטריליאנס`` , סדרה מאוד מעניינת בערוץ 8 , שבזכותה אני בחיים לא ילך לאוסטראליה ... אז תזכרו - אנחנו והעורבים זה אותו דבר , אוכלי כל !!!!!! מוצא האדם מהקוף , ויש קופים שאוכלים חיות , כמו השימפנזה שתופס נמלים על מקל שהוא מכניס לקן שלהם , ואז אוכל בתאווה רבה .... ולפי תיאורית האבולוציה , אני קובע חד-משמעית: נועדנו לאכול גם בשר !!!! לא רק , אבל גםםםםםםםם !!!!!!!! כל הצמחוניים היקרים האלה , בוודאי יודעים שיש חומרים בבשר שהם חייבים לקבל , איך אתם מקבלים אותם במקום , משמן קיק ? טוב לא משנה בייי

goldy

New member
לצימחונים יש נקודה כלשהיא..:

האדם הוא צימחוני מטבעו <איך אתה יודע?> השיניים שלנו הן ברובן שטוחות ולא חדות, כדי לרוץ מהר האדם צריך להתאמן, והציפורניים שלנו לא חדות. <אז מה?> זה אומר שהאדם התפתח כיצור צימחוני (ליקט פירות, ירקות ופיתח את החקלאות) <מה זה קשור להודעה למעלה?> זה אומר שכולנו (כולל אתה) יכולים לחיות טוב מאוד גם בלי בשר, משום שהוא לא הכרחי לנו. יש הרבה תחליפי בשר שניתן להתקיים גם מהם בלי שיווצר מחסור בגוף לחלבונים וכאלה. `בנת?

כמו שהטבע ברא אותנו להיות צימחונים

הוא החליט שנתפתח להיות לא צימחוניים ! אההה ! הראתי לך מזה !

goldy

New member
אההמממ... H-)

האדם עדיין צימחוני. אני חושב שהתכוונת לזה: למרות שאנחנו בנויים כצימחוניים יש לנו את האפשרות להתקיים גם מבשר. נכון? (כשאני אומר אוכלי בשר אני מתכוון ליצורים שיכולים ל-צ-ו-ד אותו בעצמם, ולא לקנות אותו באיזה סופר. זה לא נחשב. כל עוד אתה לא צד את הבשר שאתה אוכל אתה נחשב צימחוני. כך אני רואה את זה)

לכל חיה יש את הדרך שלה לצוד !

כמו שהלביות צדות בשביל האריה .. כך צדים בשבילנו .. ומוכרים לנו בסופר .. אם אנחנו אוכלים בשר, זה אומר שהטבע ברא אותנו לזה .. אחרת לא היינו אוכלים את זה ! נקודה .. ולא משנה איך השיניים בנויות ...

למעלה