אני והצימחונים

MajoR_ToM

New member
אני והצימחונים

אני יודע שזה היה פה בדיון הקודם .... אבל אף אחד לא קורה אצת הדיונים הקטנים שלמטה ... ונימאס לי מזה . אז ככה , יש לי בעיה רצינית עם כל ה``צימחונים,טיבעונים,מתחסדים`` , וכל הטיעונים המפגרים שלהם ( בלי שום כוונה להעליב ) , אבל העובדה היא , שזו דרך הטבע , זו היא שרשרת המזון . כשתצליחו לגרום לנמרים להפסיק לאכול זברות אני אפסיק לאכול פרות .

זה לא תמיד ככה

לא כל הצמחונים נגד אכילת חיות. חברה שלי צמחונית ואין לה בעיה שאני אוכל פרות.

Oi Vey Zmir

New member
כל האמת על בשר טחון- והמשך יבוא

בשר טחון זה כל השאריות הכי דוחות בעולם אם אתה לא מרחם על הפרות עצמן תרחם על עצמך! במקדונלד`ס, נגיד (McMurder)כשאת אוכל ``לתומך`` המבורגר אתה אוכל את כל החתיכות של האוזניים, הזנב, התחת וכן הלאה זה עושה לך תיאבון? אוי, חייבת לזוז

זה בולשיט...

מצטער להודיע לך. ושאת אוכלת עגבניה את גם רוצחת (הוכיחו כבר שלצמחים יש רגשות)

אני חושבת שהבעיה עם טבעונים היא

התפתחות המאה העשרים..ובכלל- העולם המודרני. זה שהעולם כל כך מפותח בשביל בני האדם- נותן לכם את הרשות להתנגד לאכילת בשר, אבל אם היינו חיים באופן פרימטיבי, כמובן- לפני מאה שנה, לא היתה לנו ברירה. אבל זה עובד גם להיפך... אני אוכלת בשר. אני לא מהאנשים שמתחזרים באסא או מפנטזים על בשר- אבל בתור אחת שלא אכולת ירקות ולא לוקחת ויטמינים באופן בדיר, אני צריכה אתהבשר, וזה בכלל לא קשור. זה חלק משרשרת המזון- אני יאכל עכשיו בשר עוף, וכשאני אמות התועלים יבואו ויאכלו אותי. את התולעים יאכלו אין לי מושג את מי, ואותם הם יאכלו ואותם הם יאכלו ואותם הם יאכלו ואותם התרנוגולות יאכלו ואז הילדים שלי יאכלו את התרנגול וכשהם ימותו יאכלו אותם תולעים...ואני בטוחה שאתם מכירים את ההמשך, כי אמרתי אותו לפני שלוש שורות בערך.. אז זה חלק משרשרת המזון. הבעיה החמורה שנוצרה בעולם המודרני עם בני האדם היא כזאת: חיות, כחלק מהפרדוקס של שרשרת המזון- הורגות אחת את השניה. אבל הזברה הורגת את התרנגול רק בשביל לאכול אותו, רק כי צריכה משהו להתקיים ממנו. בני אדם הורגים חיות לא רק כדי להתקיים- אלא סתם לכייף/ ליצירת מעילי פרווה ושאר בגדים/ לניסויים. וזה רע, רע מאוד. ככה הם שוברים את התהוות שרשרת המזון, ובכלל- נהיים אנשים רעים. בני אדם גם הורגים אחד את השני בלי צורך לקיום, אבל זה כבר נושא אחר... בכל זאת ועוד- אני מאשימה את העולם המודרני. שלכם, ובעיקר שלי, נעמה.

kirk hammet

New member
זברה לא הורגת !

זברה , כבת גאה למשפחת הסוסיים , ``טורפת`` עשב , ולא תרנגולות , כפי שאת כתבת , אני מניח שלהט היצירה ... ואני זוכר את הסיפור הזה עם התולעים , מ``מלך האריות`` , רק ששם זה הלך קצת אחרת , כדי שילדים קטנים יבינו ... walt disney is life !!!!!!!!!!!! buzz lightyear is my ideal !!!!!!!! viva la woody !!!!!!!! simba will remain my king forever !!!! nala the mega-babe ... ^ זה היה הומור , הלצות.... רק השורה האחרונה , זתומרת ... כל השאר אמת לאמיתה וזכרו האקונה מאטטה !

כמטאפורה!!!

מעצבן אותי שאני צריכה להגיד שבעצם אמרתי זזברה רק בתור דגומה! שיהיה- קרנף! אין לי מושג מי אוכל את מי, אני רק יודעת שיש שרשרת מזון מסויימת..לא חשוב.. ו-וולט דיסני...עד לפני זמן מה דווקא אהבתי אותם- לדעתי הם מקסימים בזה שהם מצליחים להעביר כאלה אגדות יפות בכזה חן לילדים.. אבל אני מתחילה לתעב אותם יותר מרגע לרגע. בשביל הילדים זה טוב, אבל בתכל`ס הם הורסים כל אגדה אחת אחריי השניה. כן- בבת הים הקטנה, להזכירך זה נגמר בטראגיות שוטפת (ודרך אגב הסופר הוא נצר למשפחה שלי..תודה, תודה), ובסינדרלה בסאדיזם לשמו.. אבל לא נורא..זה בגלל שהם אמריקאים..הפי אנד לנצח..:)

luka

New member
בואו נהיה נמרים,

עזבו, בואו ניהיה פרימטיבים,יותר מגניב... כן יש שרשרת מזון, אצל החיות ש...שמע, אין להם ברירה אלה להתקיים משרשרת המזון, אם הם לא יחיו ככה הם ימותו, הם לא מספיק מפותחים בשביל לבשל את כל האוכל הלא בשרי שאנחנו מסוגלים לבשל, אנחנו יכולים לא לאכול בשר ולהתקיים, הם לא ממש, אם לא תהיה לי בררה ואני אהיה באיזה מדבר שומם ויעבור לידיי איזה חזיר בר, אז ברור שאני אוכל אותו, בשביל להתקיים. וחוץ מזה ככה הנמרים בנויים, הם גם צריכים מבחינה ביולוגית קצת הרבה יותר אנרגיה ממה שאנחנו צריכים, יש מלא סיבות למה הנמרים אוכלים בשר,וגם לכו תדעו אם יש להם מצפון שהם אוכלים חיות חפות מפשע, לי יש מצפון, מצטערת..., חוץ מזה מזעזע אותי לאכול משהו זז. בעיות? אה?, מחר במגרש חניה, מכות, אני מביאה את החברים שלי ואת\ה את שלך, אוקיי, אז קבענו צהריים, מחר, במגרש חניה, מכות! אבל למה באלימות?, אי אפשר לדבר על זה... טוב משעמם לי... אני פה יותר מדיי יערה.

kirk hammet

New member
מה עם הצרכים שלנו ?

סיבה ראשונה למה אני לא יהיה צמחוני : אני אוהב בשר !!!!!!!!! זה כל כך טעים לאכול שריר של איזה פרה (מה שנקרא צלי , או יש האומרים גם סטייק ) או בשר טחון של איזה חיה (קבב , נקניקיה כמובן) , שאני בחיים לא יוותר על זה ... וחוץ מזה גם צמחים הם יצורים חיים !!!!!!!!!!! אז אתם סתם צבועיםםםםםםםםםם סתם צבועיםםםםםםםםםםםםםםם אם האורז יהיה פתאום בסכנת הכחדה , אתם לא תפסיקו לאכול אותו נכון ?! אז אתם צבועיםםםםם גם האורז מבצע תהליך נשימה ואתם רוצחים אותו כדי שיהיה לכם אוכל !!!!!! צבועים

luka

New member
צבועים?!

אני אוכלת אורז בשביל להתקיים, שרשרת מזון כמו שאמרתם,רק שלאורז אין רגשות ואורז לא מרגיש כאב. זה הולך ככה, או אורז או פרה, אם לא אני קצת לא יכולה להתקיים, אז הבחירה היא ירקות כי זה קצת לא כמו פרות אגבף אני גם שונאת ירקות, לא אוהבת אני חייה עך קטניות, חפיף. ואם אתה אוהב בשר שיבושים לך, מה אכפת לי בכלל?, למה אנ עונה לכם על הודעות..., סתם, כי יש לי מה להגיד, אבל בסופו של דבר תעשו מה שבא לכם, אני האחרונה שאגיד לכם אם זה טוב או לא.

imagine

New member
אל תדאג

כל גרגר אורז אצלי מקבל יחס אישי, אויש אני בכלל לא אוכלת אורז. אוקיי, תפוח אדמה. אני נורא אוהבת תפוחי אדמה, באמת, אני חושקת בהם בגלל זה אני מפשיטה אותם, מורידה את הבגדים החומים שלהם עם הקולפן, אחחחחח. מקלחת אותם טוב עם מי ברז, אחר כך מכניסה אותם לסאונה בתנור, הם נורא נהנים. כאות תודה לכל הטיפול ההיקפי שאני עושה להם, הם מרשים לי ללעוס ולגרוס אותם. אחחח, החיים כתפוח אדמה מזהירים.

MajoR_ToM

New member
אין דבר כזה , שאין ברירה .....

:) נמרים לאו דווקא אוכלים בשר מתוך צורח קיומי אלא מתוך הרגל , אני מניח שאפשר לאלף נמר שבי לאכול אוכל צימחוני , יבוא יום ואעשה את הניסוי .... :) גם האדם אוכל בשר מראשית קיומו , יכלנו להיות צימחונים אבל מטיבעינו אנחנו לא . וגם אם לא - ככה פועל הטבע אין מה לעשות . מישהו אוכל מישהו . תחשבי על זה ככה .... - את נאבקת על הזכויות של הבקר - אז תיאבקי כבר על הרחבת שיטחי המחייה של טורפים - הרי גם זה היתעללות - ואז הטורפים יאכלו את הפרות - ככה זה עובד . שרשרת המזון .

mmm

New member
המבנה של גופם...

ודרישותיהם התזונתיות לא מתאימים לאכילת מזון צמחי.. צער בעלי חיים!!! BY mE

kirk hammet

New member
חשבתם על משהו

אני מניח שכולכם מספיק גדולים כדי לשמוע על האבולוציה ועל העובדה שבמהלך השנים לא רק גופם של הקופים השתנה (אגב , רק הגוף השתנה , היצר הקופי נשאר בקרבנו) אלא גם גופם של אותם נמרים מדוברים... הוא הותאם במיוחד לאכילת בשר כי הם יודעים שבשר זה יותר טעים !!!!!!!!!! סוף פסוק

mmm

New member
כן כן כן כן, לא!

כן זו דרך הטבע. כן אנחנו אומניוורים לכן אנחנו יכולים לאכול הכול. כן יש צמחוניים שמטיפים נגד אכילת בשר. כן זה לפעמים מעצבן. לא אלה לא תמיד הסיבות של הצימחוניים ו/או הטיבעוניים.. m שיש לו במשפחה צמחוניים, אם כי הוא אוכל בשר, ראה פעם סדרה תיעודית בערוץ שמונה על הכנת עגל לאכילה. אז הינה סיפורו של העגל: עגל ששמו עוגי נולד, עוגי לא מקבל ברזל כדי שבשרו יהיה רך, עוגי לא יכול לעמוד, עוגי סובל קשות, הוא בקושי נושם. מזריקים לעוגי הורמונים מסויימים, לפעמים אפילו אסטרוגן... רצוי לאמר שההורמונים האלו גורמים לעוגי לגדול מהר, והורסים את הכבד שלו. ואחרי זה גם את הכבד של m, עוגי נלקח למשחתה שם יורים בו או כורתים את ראשו או משהו, עוגי מת, עוגי נחתך ומגיע לשולחן, וm זוכה לאכול סטייק עוגי. דרך אגב הידעתם שפעם לפני הרבה זמן הפרות שמתו ע``י חתיכת גרונן, תרמו את דמן להכנת פודינג, היום כמובן יש פודינג צימחי ש m מאוד אוהב. הבה ניקח פרה ששמה עוגה...צפיפות, פחד, הורמונים.....סכין וסטייק עוגה, שאולי מכיל פרוטאין וכו אבל גם מכיל הורמונים ועוד כמה דברים שm לא זוכר. אז קחי בחשבון את זה ותעשי חושבין. ובנימה שמחה זאת m יסיים את הדיון.

MajoR_ToM

New member
אוף , אני מצטער שהתחלתי את זה בכלל

למען האמת , זה לא באמת נוסע שמעניין אותי ואני פשוט משועמם , שיהיה , אני אוכל בשר , אתם לא , אני לא נוגע בכם אתם אל תיגעו בי .

נעל

New member
נעל מעקמת פרצוף

נעל לא מבינה למה היית צריך לכתוב את זה כהודעה. האם מה שהיה לך לומר היה יותר חשוב ממה שיש לשאר חברי הפורום לומר כתגובה להודעה על צמחונות? היית רוצה שכל התגובות הרבות להודעה שלך (למשל) תהיינה כהודעות ראשיות, רק משום שיש עוד שתיים-שלוש הודעות ראשיות מעליה? לא נורא הפעם, רק תחשוב על זה, אתה רק מחמיר את הבעיה שגרמה לך לכתוב את ההודעה הזו כהודעה ראשית. לא הגיוני בכלל. נעל, תגובת המנהלת ;-)

נעל

New member
נעל מחייכת

זה מצחיק, מה שאמרת, כי ``להם`` יש כבר תאוריות ומחקרים שלמים שמוכיחים שהאדם אינו חיה בשרית אלא חיה צמחונית. יש אפילו טענה (שמבוססת על משהו) שהאדם לא אכל מאז ומעולם בשר, אלא רק בזמן איזו תקופת קרח, או משבר אחר, התחיל עם הסטייה. נעל כרגע (הסתכלו בשעון, או ליתר דיוק - ראו את הכוכבים, עד כמה הם קוראים לכם לישון. לא כך?) לא ממש זוכרת. בכל מקרה, נעל אוכלת בשר (ואיך תהיה צמחונית, היא הרי פולניה, מבית פולני וטוב. לא בשרי = לא מזין), לרוב היא אפילו אוהבת את זה. לא מפריעות לה הגופות על שולחן, ולא מפריעים לה הצמחונים (הגופות שליד השולחן? הומור זול...). ההשוואות ``שלנו`` לנאצים שהיא שמעה לפני כמה ימים כן הפריעו לה. זו הייתה פשוט בורות, או כשל אחר במוח הצמחוני שהוביל להגיד את זה. בכל מקרה, מצורף כאן לינק לאיזה מאמר על צמחונות שעבד פעם לנעל אבל עכשיו יש לה בעיות עם העברית שבה הוא כתוב (``העידן האלקטרוני`` הביא לנו כמה גירסאות של עברית - מה לא עושים בשביל פירוד ויצירת עדות נוספות). יכול להיות ששם מופיע הסבר יותר מפורט מדוע מערכת העיכול של האדם לא מתאימה לעכול בשר, ומדוע הלסת ומערכת השיניים האנושיות לא תואמת את זו של שאר אוכלי הבשר בטבע. עוד יתברר ש``אנחנו`` הסוטים... לילה טוב, נעל ;-)

ויקי.ש.

New member
מה הבעיה שלך?

מה אכפת לך מה אנשים אחרים אוכלים?? אני לא מבקרת אותך על היותך אוכלת בשר אז למה שתבקרי אותי על היותי צמחונית??? כל עוד אני לא מטיפה לך(מה שאני בחיים לא עושה בנושא הזה)אין לך שום זכות להתלונן.

זה טעים לי, לכן אני יאכל את זה כל

ימי חיי. ואם למישהו יש בעיה עם העובדה שאני טורף, (או בהמה, או איך שלא תרצו ... ) שיבוא אליי .. ! ואני אמשיך לאכול בשר ! ושיהיה כמה שיותר דם ! וכמה שיותר ורידים .. ועם הרבה מיץ ככה .. שנוזל על הידיים .. זה מה שעושה את זה טוב ! תודה רבה לכם. וכל הצימחונים הם אנשים שמשחקים אותה ``אל תפגעו בבעלי חיים`` אבל הם לא אוכלים את זה בעצם בגלל שהם לא אוהבים את זה ! אהה ! הראתי לכם מזה ! מצטער על ההכללות. גלעד.

למעלה