אני והגולם יומן מסע

אני והגולם יומן מסע

בשבועות האחרונים הייתי מעט מאד בבית כי אמא נפלה ועברה ניתוח מעט הזמן ששהיתי בבית שמש אותי להכנס מעט למחשב לצחוק לכתוב להרגע דרך המייל חדר וירוס למחשב שלי ושיתק אותו . הצלחתי איך שהוא להפעיל אותו שניסו ללעזור ולהתקין אנטי וירוס חדש ורקי ,תקעו אותו לחלוטין ניסיתי להתקין את החלונות מחדש, העותק שלי חוקי , מאחר ויש לי נסיון מועט הצלחתי לפרמט את המחשב בלי לדעת אבדו לי קבצים ששמרתי והזנתי משך 4 שנים העתקים שחל מכתבים ששלחתי ולא הדפסתי הכי חשוב לי מעקב בדיקות הסוכר של החודשים האחרונים מחשבה עלתה בראשי כמה אני בוטחת במחשב , וטעיתי שלא שמרתי גיבויים עכשיו לא ניתן לשחזרת את הנתונים , וצריכה להתחיל מחדש לאסוף ציורים ותמונות , היה לי מבחר גדול ומבן מבקשת שוב את התצלום של שני האיילות שהוא שלח לי פעם

ben3211

Member
הו..נסיכה...אני מזה מצטער../images/Emo201.gif

המון תמונות שהיו לי מחקתי, השארתי רק את אותן תמונות שמעניינותותי שאני בטוח שהן לא בסגנון של אותן שתי האיילות.

magy

New member
קטע מאד לא נעים

כשהחומרים שנאספים הולכים לאיבוד......... ממש אובדן בזעיר אנפין....... כאילו כל הספריה בבית נשרפת......עם כל האלבומים........ שיטטטטט

ben3211

Member
תספרי לי על זה. ../images/Emo4.gif

לפני כשנתיים שידרגתי את המחשב כולל דיסק קשיח דנדש. וחשבתי לעצמי שכלום כבר לא יכול לקרות, הרי הכל חדש. שפכתי תמונות מאד מיוחדות כולל בוקר הגיוס של הבת שלי ועוד כהנה וכהנתיים וראה זה פלא, אחרי חודשיים... הדיסק הקשיח שבק וכל החומר ירד לטמיון. טוב, חומרים שאפשר להוריד מהרשת, אין בעיה. אבל שאר הדברים...עבודות גמר למשל ועוד... חייבים לגבות. אפשר לגבות אפילו לתוך נגן MP3 שמאד נפוץ היום בשוק או פשוט לצרוב על מדיה לצריבה שעלותה אפסית, הרי לכל אחד יש צורב במחשב. הציוד (חומרה) שממנו מורכב המחשב שלנו רובו מגיע מסין ובאיכות לא מי יודע מה. אז לא להיות שאננים ויפה שעה אחת קודם....מה השעה?

בן האילות ההן כל כך מתוקות

טוב אין ברירה נתחיל לעבור דפים אחורנית בפורום שם אוכל לאתר את הצילום של האיילות

ben3211

Member
נסיכה היית צריכה לומר שהאיילות

מפרי עדשתו של אליאס....תוך שניה הייתי שולפותן. לך תדע מה חולמות האיילות בלילות?

הנה השיר בן , מוקדש לך

אליך התקרבתי ללחוש אוהבת שמחה לראותך פה לצידי לאוזנייך לחשתי אהוב שלי בוא נרד לגן הרטוב מהטל להביט בכוכבים ובלבנה הלילה הכי טוב לאהבה עופר שלי רך ומתוק בוא אהוב אותי ברכות

ben 911

New member
../images/Emo51.gif נסיכה...אחחחח איזה מילים.

חוויתי עכשיו דה ז'ה וו.

ben3211

Member
תודה מאגי על ה-../images/Emo47.gif

היית צריכה להמתין מעט... עד שאתלבש ואז להכתירותי. מרגיש עכשיו כמו המלך העירום.
738
עוד 40 הודעות...ריבה.

בלסימה

New member
שבוע טוב לכולם,מה קורה ?../images/Emo180.gif

שמעתי משהו על מדורה ללג בעומר? איפה ? אולי לשם שינוי תעלו צפונה,ליד הים באכזיב או בסביבה,מה דעתכם? כך יהיה נוח יותר לצפונים

ben 911

New member
אכזיב? שיהיה אכזיב.../images/Emo73.gif

אתם תארגנו קרשים נפט ואת כל השאר. אתם לא מצפים שאוביל מדורה בתוך הרכב שלי עד אכזיב.

בלסימה

New member
הגזמת!אנחנו נשים עדינות,אולי ../images/Emo73.gif

שירקאן מוכן?לדאוג לקרשים,הוא אחלה גבר,ואתה ברבכך תעשה טרמפ למאגי ,יש בסביבה הרבה חופים ריקים וכייפים,אפשר עד הבוקר לבלות שם כולל רחצה לילת עם ביגדי ים כמובן,יכול להיות כף

ben 911

New member
../images/Emo7.gif מאז ומתמיד היינו הגברים...

חוטבי עצים ושואבי מים.

למעלה