אני וגיסתי.

פרצלה

New member
אם אמא שלך נותנת לאחיך כל כמה חודשים

150 אלף שקל,אז היא אישה עשירה כי הוא כבר בן 35 אני מניחה שלאורך שנותיו מאז השיחרור מהצבא היא הוציאה עליו עפי דבריך כמה מליונים. לדעתי את גוזמנית וקאית וסופרת לאמא שלך את הכסף. את מנסה להציג את זה כדאגה לאימך/אחיך/גיסתך/האחניים אבל את סך הכל דואגת לעצמך בכל מקרה מאז ההודעות הראשנות שלך פתאום אמא שלך קנתה לך רק חצי מהרכב......דוגרי אני מאמינה למה שנכתב ראשון ולא למה שמוסיפם אחר כך בשביל לשנות את הסיפור. ובהתחלה כתבת שהיא קנתה לך רכב ורוצה להחליף לך אותו אבל את מעדיפה שתטוס איתך לו"ל במקום ושהיא עושה קניות לאחיך חוץ מהקניות שהיא צריכה לעשות עבורכם וכו'. לפחות תהיי אמיתית ותגידי שאת פשוט רוצה להבטיח את חלקך בכסף שלה

פרצלה

New member
אם את אוהבת את גיסתך הכי בעולם....

אז נראה לי שעליך נכתב המשפט:שמור אותי מאוהבי

זוג עובד עם 2 ילדים

ממש לא צריך להיות במינוס 30,000 שקל. ואם יש המגיעים למינוס הזה, עדין זה לא הופך את המצב לתקין.

khcim

New member

khcim

New member
היא חושבת..

שזה שאני סטודנטית בת 25 שגרה בבית ואמי עוזרת לי בלימודים זה משתווה לזוג שכבר בנה משפחה,בית. אמור לחיות בזכות עצמו ונכנס למינוסים ענקיים של פעם 30,000 שקל ו-60,000 שקל. נכון עכשיו אמי משלמת לי על הלימודים כדי שאני אקבל משכורת מכובדת ולעולם לא אכנס למצבים כאלה שבהם אני צריכה לבקש ממנה או מכל אדם אחר לצורך העניין - 30 אלף שקל !!!!! וזה לא קרה לא פעם אחת ולא פעמיים.

tzuri6

New member
אני חושבת

שאולי הכס, הולך לדברים אחרים שאת לא מודעת אליהם אולי היא העבירה למשפחה שלה? יש מצב ? לא קראתי את כל השרשור אחורה אז יש מצב שכבר שאלו אותך את השאלה הזאת סליחה ... בכל מקרה אולי כדאי לערב איש מקצועי כמו התערבות לעצור את המצב הזה ....

למעלה