אני ואת ומולנו החיים

karmy66

New member
אני ואת ומולנו החיים

את מולי ניצבת פסע מידי מביטים יחדיו במראה מביט בך מביט בי מביט בנו ורואה אהבה הבל פינו כיסה את המראה הבל פינו צייר לב מלא אהבה בגדייך נשרו כעלים בסתו לאט לאט לבי כמעט עזב תפארתי איימה לאבד רסן יד זריזה התירה הרסן מביט בי מביט בך המלכה המראה החזירה מבט מלא אהבה עינייך נצצו כגחליליות כשתפארי כפסע בך להיות וברגע האביונה התכסתה המראה כי באה במבוכה כשביאתך הרעידה המיטה שלחתי יד ארוכה לנקות המראה רציתי שבך תביט בחזרה רציתי שתאמר לי יש בידך מלכה

...... בארץ המראה

אני מביטה במראה בבואתי פתע משתנה ופתאום אני רואה אותך. עיניך רכות מביטות בי בתשוקה וגם אני פעמת שקיקה. עגבותי העגולות משתנות לאיבריך ידי הדקות נדמות לשריריך האור כה עמום, אינני רואה האם זו אני או היית אתה? הלוואי ויכולתי מבעד לזכוכית לפסוע הלוואי ויכולתי בפניך לנגוע אז שירך היה הופך למציאות אז הייתי זוכה ממך למלכות. ואתה ממש מולי מעבר למראה מושיטה את ידי הזכוכית קרה.

מלכת-המראות

עמדת נוכחה למול המראה תרו עינייך אחרי הכתר שקלעתי מעלי דפנה שאלתני האם אהיה לך למלכה? הבטתי בך מבעד למראה הסתי אחר חייכתי עניתי בקול ענות חלושה הדבורה נולדת כבר מלכה ומלכה היא ללא כתר מעלי-דפנה ואז שאלת אז למה שזרת לי כתר ועניתי כי יפית לי יותר יפית משקיעת אודם מבעד לגל תכול והיית לי יפה אף מתמול וקרבת למראה הגשת לי את התקרובת הצחורה וגופי כאב רעד זע נע אלייך מתשוקה עגבותייך העגולות נפרסו לפני כספר פתוח כשהרטבתי אצבעותיי להפוך דף לשיר לך סיפור אהבה בשלושה קולות אני את והמראה בנינו

ברבאימה

New member
מלכת הלבבות

לא זקוקה אני מידיך לכתר לא צריכה גלימה וכל היתר, מלכותיות לא ניכרת בחיצוניותי אך תדע היטב כי אכן אני מלכת הלבבות מלכת כל התקוות מלכת החלומות אבקש ממך בקשה אחת מלכותית להביא לי רק שרביט כי זקוקה אני לאחד כדי לעשות בו קסמים להפוך לילותיך לימים ואז תדע בבת אחת שאני מלכת הלבבות מלכת כל התקוות מלכת החלומות.

למעלה