אני ואלעד הלכנו ל THE BOSS

miss_t

New member
חבר במשחק הציע לעזור לי עם NX

הוא אמר שאעביר לו כסף בפאייפאל והוא יילך ויקנה כרטיסים ויתן לי את הקוד. הוא אדם בגילי ואני סומכת עליו ב100%, ודווקא אני רוצה NX של חיה PERMENT. בעבר כבר קניתי ממנו פעמיים NX והוא היה זה שנתן לי ראשון את הקוד / GIFT. מה דעתכם? נשמע מסוכן? לבטוח בבחור? נתקלתם בהצעה כזו?
 

TheParrot

New member
לפי דעתי

אם את מכירה אותו מספיק זמן (שנה+ ) אז אפשר ליסמוך עליו. יש לי 3 חברים בבאדי ליסט שלי שאני סומך עלייהם בעיניים עצומות. הם אף פעם לא עשו קטעים, הם לא בני 9 , הם 20+ ככה שהם לא יעשו דברים מטומטמים... אם החבר שלך כזה, לפי דעתי, לכי על זה.
 

MomerS

New member
../images/Emo45.gifאני בעד

לקנות NX ב20$ זה קשה מאוד בישראל כרטיס עולה 140שקל ל20$ (כפול 2 אם שער הדולר הוא 3.5) פעם היית קונה מCHANGE 20% ומשלם עוד 70 שקל (עוד 20%) לשלוח את זה לארצות הברית הפתרון ההכי טוב: לשלוח כסף לפי פל מהבנק (כנראה עם עמלה קטנטנה) ולקנות NX ב20% ישראל חסומה לpay pal!!!!!! וזאת הייתה הדרך הטובה ביותר... עם את יכולה להשיג NX ב 20$ אז זה מצויין!!!
 
למעלה