אני הראשונה??
אז בוקר טוב לכולם!! אני הראשונה שמאחלת היום.. איזה כיף לי. כן=זו בדויה. וכן=היא בבית. כן=גם היום. אז מה? מותר לפעמים... זו פעם ראשונה השבוע. טוב, זה לא הולך להיות ארוך כי אני רחמנית היום.. וזה אחרי הכל רק ברכת בוקר טוב... לא יותר. אני החלטתי להתחיל לנקות לפסח. נכון החלטה נבונה? יופי. שני- זה לא מספיק רק לעשות בדיקת מין ממי. דורשים ממך יותר פה.. מורן- רק עכשיו ראיתי שבכלל לא היה דבר שלישי בהודעה.. פחחחחחחחחח איך קפצתי כבר לרביעי? וואי זה מזכיר לי שיעורי נהיגה...
צוש- איזה כיף שבאת! חחחחח אולי גם תשכנע את בדויה ללמוד כמו את מורני? ליטון- אין מה להגיד עליך. אתה כזה טוב. מגיעה לך כזו תודה ממני על כל מה שעשית בשבילי. אבל עדיין אני חייבת לסדר איתך כמה עניינים. בבר- מזה בלבלתי ת`שכל מקודם עם כל התקשורת... תראי ת`סרטים של ההיצ` הזה.. זה משהו משהו. ``פסיכו``, ``ציפורים`` ,``החבל`` .. נאסטי- ילדונת, את בכלל לא פה. איך אני אשכנע אותך על משהו שאני חייבת לדבר איתך עליו, אה? וזהו. דבר רביעי- (מוקדש למורני) אוהבת אתכם!!!!! (פחחחחחחחח רביעי עלק) ((((((((((((((((((((((((((
)))))))))))))))))))))))))))
אז בוקר טוב לכולם!! אני הראשונה שמאחלת היום.. איזה כיף לי. כן=זו בדויה. וכן=היא בבית. כן=גם היום. אז מה? מותר לפעמים... זו פעם ראשונה השבוע. טוב, זה לא הולך להיות ארוך כי אני רחמנית היום.. וזה אחרי הכל רק ברכת בוקר טוב... לא יותר. אני החלטתי להתחיל לנקות לפסח. נכון החלטה נבונה? יופי. שני- זה לא מספיק רק לעשות בדיקת מין ממי. דורשים ממך יותר פה.. מורן- רק עכשיו ראיתי שבכלל לא היה דבר שלישי בהודעה.. פחחחחחחחחח איך קפצתי כבר לרביעי? וואי זה מזכיר לי שיעורי נהיגה...