ממה שאני יודע, עיתון שמאלני מאד זה "הארץ"! מבחינה מדינית כל הכתבים שם כמעט שמאלנים למעט איזה בלוגר חרדי שזכה לפינה וכבר זרקו אותו משם אם אני לא טועה.. גם מבחינה כלכלית - The Marker הוא עיתון שפשוט ממרר לקפיטליסטים את החיים. גם במדור גלריה/מוסיקה - הכתבים והמבקרים הפובליציסטים פשוט אליטיסטים ברמות - כמעט אחת מכל חמש כתבות מכילה איזה מסר פוליטי שמאלני סמוי, ואח"כ מתפלאים מדוע בציבור הישראלי אין מספיק אנשים חובבי תרבות/אומנות.
לכי ללמוד מה ההבדל בין ימין לשמאל לפני שאת אומרת דברים כאלה. ימין = ארץ ישראל השלמה ששיכת אך ורק לעם ישראל. כי אין לנו ארץ אחרת. שמאל = חלוקת שטחים לארגוני-הטרור.
ואכן זה מאוד פמיניסטי מצידך, ההצעות שלך להגדרת "שמאל ו"ימין" הן דמגוגיה בפני עצמה. ההגדרה שלך לימין מאוד לאומנית וגזענית, על גבול הרצחנית. איזה מזל שישראל היא מדינה דמוקרטית ולאומית ולא לאומנית רומנטית. כי אין לנו ארץ אחרת. ההגדרה שלך לשמאל מעניינת אף היא, אבל אין לי כוח לענות לך עליה.
אם כן - צר לי לאכזב אותך.. את לא ימנית מבחינה מדינית. בנוסף, אולי נשמע את ההגדרות שלך ל-"שמאל ו-"ימין" (לא שאני פוסל אותם מראש, זה מתוך התעניינות). ובאמת אם יש קטע של 'התחפשות', זה מאד מגוחך.
כמה היא שקרנית : היא נכנסה לפורום חזית יהודית ואמרה שחזית היא המפלגה היחידה שהיא מזדהה איתה. ועכשיו, היא מציגה עצמה כ"ימנית" ואומרת שצריך 2 מדינות לשני עמים. לא אמרתי שהיא חולת-נפש, אשאיר ההחלטה לכם....
אם נחלק את ירושלים זה יהיה אסון למצב הבטחוני בארץ בכלל ולאזור הספציפי הזה בפרט. חוץ מזה, לעם הפלשתינאי אין צורך בעיר עצמה כאזור התיישבות אלא רק כמרכז דת (וגם זה רק עניין של זמן עד שתבוא איזו רוח פרצים שתפיל להם את מסגד אל-אקצה עשוי הפל-קל
(רופא עיניים ירושלמי) ירושלים היא מרכז דת שסביבו התקבצו יושבים. איזו דת, אלו יושבים: לא דת אחת ולא עם אחד. לכל תושב היושב שם יש זכות מלאה לאכלס את ביתו מימים ימימה, ללא שום קשר לשיוכו לעם מסוים.
שאין מה לדבר על חלוקת ירושלים. אבל מנגד - ליברמן מצהיר בגלוי שירושלים עיר הקודש היהודית תפוצל. נניח שאולמרט משקר, זה רק נניח. כי ליברמן אומר בגלוי שהוא יחלק .