אני הראשון

במילא תהיה להם מדינה

ירדן תהיה מדינת הפלסטינים 100% כבר יש שם רוב פלסטיני רק עניין של זמן שהם יעיפו את המלוכה משם אבל עדיין אפשר לתת להם את רצועת עזה הקטנה שיגורו בה. חבל לריב בגלל מקום כזה

fesz

New member
אז אתה תומך בדעת השמאל?

הקמת מדינה חמאסית נוספת? 22 מדינות יש לאיסלם, ואתה רוצה להקים להם עוד אחת? מתי כבר תבין שליברמן הוא לא הפיתרון.

fragilation

New member
אומנם רעיון שתי המדינות לשני עמים

הוא רעיון שהתפתח בשמאל, אבל אני כימנית לא רואה שום מניעה מלאמץ אותו. הוא נדמה לי כצודק וכריאלי, ובר מימוש בהחלט- כל עוד לא מוותרים על ישראל כמדינה.

antreprize

New member
בעולם האמיתי,לא של הילדים בני ה-5,

הכרה בעובדות איננה נקראת ליקוק לערבים.

S h a y D u

New member
אלה רק העובדות שלך

ולא הייתי מתנגד אם תציג אותם.. שנראה.

זסבה5

New member
אמרת שאת תומכת בחזית !! שקרנית !!

אמרת בפורום חזית , שרק איתה את מזדהה ואף חשבת לגור בהתנחלות לאחר גירוש יהודים !! ועכשיו את אומרת שעוד התנתקות זה פיתרון ?? אין גבול לשקרים שלך. שמאלנית דמגוגית.

fragilation

New member
סליחה???

אין גבול לחוצפתם של הקיצוניים. כן, אני ימנית. נעים מאוד. תמכתי במפלגת חזית לאומית יהודית לאחר שקראתי את דברותיה. הסרתי את תמיכתי בה ובחבריה התמהוניים לאחר שהם עצמם דאגו לחשוף בפניי את הצד המכוער שלהם. לעולם לא אשוב על טעותי בעבר. טעיתי בתמיכתי, שנמשכה מס' שעות. הנה, אני מסירה את התמיכה הזו. שקרנית? לא. מפוקחת? כן. אין לי מה להתווכח על דעותיי והאידאולוגיה הימנית ההומנית בה אני מחזיקה, במיוחד כשאין מדובר בוויכוח אינטליגנטי אלא בהעמסות של הוצאות דיבה וניבולי מקלדת.

הMפצח

New member
פחות אחד יותר נחמד../images/Emo140.gif

תמיכה של מספר שעות?
לשמאל אין עמוד שידרה.

למעלה