אני המים

אני המים

כשתפתח את הברז חכה שאזרום מעט מתחממת אט אט עכשיו הרם אותי מעליך טיפות ראשונות זורמות על פניך כנשיקות קטנות מתגלגלות מהמצח לקצה האף לשפתיים לסנטר נאספות אחת לאחת ונופלות כמפל יד מלטפת על החזה אצבעות מרפרפות גולשות על הבטן ומשם לאיברך שמתעורר למגע הרטוב ואז מטפטפת עד למטה מדגדגת את בהונותיך העצמה והחום שלי עולים עכשיו כבר עוטפת את כולך כשמיכה רטובה זורמת בשיערך מציפה את כולך גלים גלים עומד כך בתוכי עינך נעצמות מתמכר לחום הרטוב כמו אלף ידיים מלטפות ונוגעות נכנסות בכל קפל קימור חריץ מטפסות על כל בליטה אתה מערבב בי סבון ריחני עכשיו אני מתמלאת בועות כולי שוצפת קוצפת בין אצבעותיך נעה עליך ברכות יחד עם ידך עוטפת את איברך הזקור חופנת את ביציך אני חמה כל כך מתאדה נכנסת לנשמתך עכשיו אני גם בתוכך וגם מסביבך עונג מתפשט בך ושוב מתערבב בי משהו חדש וחם אנחה חרישית עכשיו מרגיעה שוטפת הכל בועות סבון וזרעים של אהבה אתה סוגר אותי טיפות אחרונות שלי מטפטפות עליך נשיקות פרידה ואז נספגת במגבת הרכה והייתי כלא הייתי

ferdinand

New member
את המים...

עוטפת בחום, מרגיעה מפנקת מתמכר למגע, לזרמים. אפוף באדים, נכנסת לתוכי. מתפשטת בכל הגוף נוגעת בכל נקודה זורחת מבפנים, מבחוץ מעוררת תשוקה, געגועים ממיסה, מתערבלת, גועשת פורצת, רותחת. נוגעת לרגע אחד זוהר. ועכשיו שוב קר.

למעלה