אני המומה

זואילי

New member
תקשיבי גלים ואל תצחקי/ו

בהמשך לפורום המשעמם ההוא שמצאת... כשלאבא שלי הייתה הצטברות של נוזלים, רקחתי לו תרופת סבתא עשויה מבישול של ה"זקן" של התירס. הוא שתה את השיקוי כמו ילד טוב כדי לרצות את זוזו המכשפה (הפעם במובן הטוב של המילה) והיה נראה כי זה עזר לו. אם תרצי את ה"מתכון", עדכני אותי. כן. לא רק בכימיקלים אני מערבבת.

galim29

New member
קרעת אותי עכשיו זוזו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מהזקן של התירס? טוב ברור לך שאין מצב שאני מבשלת זקן של אף אחד (אולי של המנצח ה-
אם אני צריכה לבחור) אבל אני מוכנה לשמוע. יותר חבולה ממה שאני וגם זה לא עוזר להורדת הנוזלים... מה א'כפת לי לנסות? וזה לא פורום מעפאן... רמקול| תגיד לך.. היא מאוד פעילה שם...

אוףףףףףףףףף

נפלה עליי פתאום תשישות נוראית
כל כך מותשת ניסיתי להירדם קצת על הספה אבל פתאום לא מסוגלת לשכב כבר על הצד נכנסתי למיטה והחלטתי לשכב קצת על הבטן, חוץ מאי הנוחות הנוראית בבטן ובציצי אחרי שתי דקות כתוצאה מהשכיבה על הבטן התחילו כאבים בבטן התחתונה והתפשטו לכל הצד אז עכשיו לא מסוגלת לשכב לא על הבטן ולא על הצד אני מסתובבת כמו זומבי ולא מצליחה לישון כי לא מוצאת שום תנוחה נוחה יצאתי למרפסת לנשום קצת אוויר ולהתאושש אבל אין טיפת
רק
אלך לאכול קצת
אולי זה יאושש אותי קצת
לפחות בלילה ארדם טוב מהתשישות

galit 03

New member
מקווה שאת כבר חורפת... ../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

אני כבר לא קונה יותר שוקולד הבייתה מפחד להיות עוד קצת נפוחה...וחוץ מזה הכלבים כל הזמן גונבים לי אותו כי אני נירדמת עם חפיסה לידי בסלון/מתחת לכרית(למזלם נשארות בד"כ 2-3 קוביות...ממש לא בריא להם), אז החלטתי להיגמל מההרגל הנוראי הזה... קשה....קשה.....

אוי ואבוי

שוקולד זה רעל לכלבים
זה בין הדברים הבודדים שאני נזהרת ביותר שהכלבה לא תגיע אליהם ושאף אחד לא יתן לה בטעות
אצלי בדר"כ יש שוקולד, אבל הפעמים הבודדות שאני נוגעת בו הם נדירים, תמיד הוא בסופו של דבר מוצא את דרכו ל
בגלל שפג תוקפו. דווקא בעבודה משום מה כשיש שוקולד תמיד הוא מתחסל מהר
. בכל אופן הוא עורר אותי אולי לחצי שעה ואח"כ שוב הייתי בדאון טוטאלי, יצאתי כרגע מהמקלחת בתקווה להתאוששות - אבל גם זה לא הלך. איזה חורפת, אם לא נרדמתי קודם אז עכשיו כבר אבוד, זה כבר השעות התשומי של
שרוצה משחקים וירידה. המיטה עוד רחוקה..............

galit 03

New member
מכיוון שזה רעל... רשמתי למזלם שנשארו רק 2-3

קוביות...שמתחלקות על 3 כלבים(כשהגדול שוקל 47!!! ק"ג וה"קטנה" 33 ק"ג...) ו 4 חתולים(אם נישאר משהו מהעטיפה)... הכלבים שלנו זה משהו לא מהעולם הזה...כמה שאנחנו נזהרים (וגם מבצל דרך אגב- רעיל מאוד מאוד לכלבים), לפעמים קורות טעויות...אבל אין מצב שיקרו יותר כי אין שוקולד בבית כבר יותר מחודש!!! ולא יהיה בקצב הזה... בעבר הם גם חיסלו לי גלולות...(הם קרעו לי את התיק כמה וכמה פעמים בגלל הגלולות עד שלמדתי שבגלל זה הם נטפלים לתיק?!?!? ואז הן עברו לארון תרופות במקלחת...)יש להם משיכה למתוק כמו לאמא שלהם... מקווה שעכשיו המיטה כבר קרובה יותר... מה שעוזר לי לצאת מהדאון(שמתי לב לזה בימים האחרונים)- התעמלות...עכשיו חזרתי מהליכה ואני מרגישה סבבה, ובבוקר עשיתי פילאטיס מול הטלויזיה וגם שיחרר קצת... והיום גם יצא לי לחקור קצת בנושא וגיליתי שלפי הרפואה הסינית הבסיס לטיפול באנדו' ותופעות הלוואי הוא פעילות גופנית...שווה לנסות... שיהיה לייה טוב, אולי נעשה איזה מפגש של כלבי/ות הפורום
, יכול להיות כייפי ומעניין ועל הדרך נפניק את עצמנו באיזה פיקניק נחמד...בא לכן?

טוב

שלי קצת יותר קטנטנה
. שוקלד, בצל ושום- רעילים לכלבים
גלולות
הרגת אותי
שלי ממש לא נמשכת לתרופות בניגוד לאמא שלה
אבל תני לה טישו וזה מעדן בשבילה
פעילות גופנית? אולי אחרי הניתוח הבא, עכשיו כל סוג של פעילות מעוררת את הכאב. נשמע סבבה פיקניק כלבים, אבל הקטנה שלי מפחדת מגדולים (טראומת ילדות) אז זו קצת בעיה, לפי המשקלים שרשמת אצלך הם גדולים (שלי בסביבות 16 וגם זה רק בגלל שהיא שמנמונת). לדבר על
איתי זה קצת מסוכן, כי אני מייד מתעוררת ושוכחת לסיים
וכן המיטה מתקרבת...

זואילי

New member
תיזהרי עם ענבים...

יש כלבים שנורא אוהבים ענבים וקראתי שזה יכול להרוג אותם! רצינית לגמרי!

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

זה הדבר שקייסי הכי הכי אוהבת מאז שהייתי גורה קטנטנה היא אוהבת לשחק עם הענב דקות ארוכות עד שהיא אוכלת אותו אני יודעת שזה לא הכי בריא בגלל שזה מלא סוכר אבל מעולם לא שמעתי שזה רעיל להם היא וענבים זה
ממבט ראשון הא.. ואסור לשכוח
עוד אחד מהאהבות הגדולות שלה

זואילי

New member
מאז שהיית גורה קטנה?????

מייקי, השתבשה עלייך דעתך? שנשלח את האחים עם החלוק הלבן אלייך בשעה הקרובה?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרתי כבר שהים אני אאוטטטטטטט לגמרי
אבל גם אני הייתי גורה קטנטנה פעם, לא?
וכבר אמרתי שהיא ה-BABY הקטנה שלי
(פרויד אמר שאין סתם פליטת פה, או פליטת עט...)

galit 03

New member
אבטיח זאת מחלה של כולנו בבית....

רק חבל שבבחירות אבטיח האחרונות שלנו...קצת פיקקשנו... אז בוקר אור, מקווה שהייתה שינה טובה... התחלתי אתמול סבב נוסף של דיכוי ל 3 חודשים...מעניין איזה תופעות הוא יביא איתו הפעם...בינתיים מנסה להתמודד עם עצמי... :) שיהיה יום נפלא לכולנו ורק הרגשה טובה, גלית

בהצלחה בסבב ../images/Emo45.gif

אבל למה לא סבב ללא הפסקה? כן השינה הייתה טובה (אחרי אופטלגין) אבל לא מספקת
.

galit 03

New member
עשיתי הפסקה של שבוע לקבל ווסת...

זה מה שאמורים לעשות, לא?! למה אחרי אופטלגין? והמון תודה

אז זהו

שלכל אחת אומרים משהו אחר כל רופא אומר משהו אחר ולפעמים אף אותו רופא אומר לכל אחת משהו שונה אז אולי זה תלוי במצב? אני ממש לא יודעת. אבל הרי ידוע שכל ווסת עלולה לגרום לנזק אז בשביל מה לעשות הפסקה. לי בכל אופן נאמר שאסור לי לקבל וסת ולא לעשות שום הפסקה. למה אופטלגין? כי התחיל כאב חזק ברגל שלא רצה לעבור
.

שום הפסקה ../images/Emo13.gif

כבר שנה שנה וחודשיים בערך ללא ה-
וכשהתחילו דימומים והמכשפה ניסתה לצאת קיבלתי תוספת הורמונים בנוסף לגלולות.

galit 03

New member
וואו, אני מקווה שאחרי הניתוח יהיה

הרבה יותר טוב וקל!! מתי הניתוחה?

galit 03

New member
שיהיה בהצלחה!

חבל לסבול סתם מכאבים במיוחד שסוריאנו יכול לעזור לך לחזור לחיים רגילים... את אצלו פרטים או בתה"ש?

למעלה