אני המומה

אני המומה ../images/Emo12.gif

עכשיו סוף כל סוף אני מבינה על מה אתן מדברות כשאתן מתלוננות על נפיחות מהגלולות. אני כבר כמעט שנה וחצי על דיכוי הורמונלי וכלל לא מקבלת מחזור. בזמן האחרון הרגשתי שמאוד מאוד השמנתי, יש לי כבר בטן ממש כמו של חודש שביעי
, אני חושבת שלמעלה מ-8 חודשים לא עליתי כלל על המשקל (מהפחד איזה ספרות יופיעו
), שייכתי את ההשמנה אולי לתאבון יתר כתוצאה מלקיחת הגלולות, ובגלל שאני תמיד הייתי שמנמונת לא חשבתי בכלל על התנפחות מהגלולות ולא הבנתי כלל על מה אתן מדברות. עכשיו החלטתי לעלות על המשקל
ולהפתעתי
לא רק שלא עליתי אלא אפילו ירדתי קצת והחלפתי קידומת בירידה. לא יאומן אז כל הבטן הענקית הזאת היא מהגלולות
ממש לא יאומן.

מייקי מייקי ../images/Emo3.gif

ואני חשבתי שיש סיכוי שזה פוסח על כמה מאיתנו... בקרוב אני יתחיל ללכת ל"ליRAMEE" כדי לקנות חולצות הריון רק מהכרס שנהייתה לי ואני עוד מאלו שבהתאם לכל הכדורים שהיא לוקחת יש לה את כל תופעות הלוואי, ביניהן תאבון מופרז! אז יחד עם הנפיחות העליתי גם במשקל 6 ק"ג ו-2 מהם רק מהחלפת הגלולות לאורטוציקלן לפני חודש בערך
. בחיי שאני מנסה לסתום את הפה אבל באופו מוזר חוש הריח התפתח לי וחשקים מטורפים למיליון דברים בבת-אחת: חריף, מלוח, מתוק ומעורבב
אם זאת הייתה מישהי נורמלית הייתי בטוחה שהיא בהריון
(כשמוסיפים לזה את השינוי ביציאות הבחילות וההקאות מפעם לפעם)... בקיצור השתיישתי לגמרי אז אני כאן להשתתף בצערך על הנפיחות.... ממני ב-
ה-
החדשה (אני שוקלת לשנות את הניק)

הקטע המוזר

שלמרות הנפיחות הנוראית בכלל לא העלתי במשקל אלא להיפך בגלל זה זה נורא מוזר לי. גם אני כמוך הייתי בטוחה שעליתי בגלל שהתחלתי לזלול שטויות מאז שהתחלתי עם הגלולות. נלך לרמי לי ביחד

אצלי

זה בטח קומבינציה של כל הכדורים אז על הדרך גם העליתי, אבל לפני זה כשהייתי רק על היסמין התנפחתי כמו בלון
גדול ולא יכולתי לנשום, בסוף הגוף התפוצץ
לבד והמכשפה
הגיעה והביאה איתה 2 אנדומטריומות חדשות
מתי קובעים ללכת לרמי?

מ../images/Emo207.gifת שאלה לבנות שעברו לפרוסקופיה

לטריות אבל במיוחד לותיקות יותר. האם אתן מרגישות כאב בטבור כאשר אתן מתכופפות?? כאב כאילו שיש שם משהו כמו ברזל שמונע להתכופף ומכאיב כאשר אתן מתעקשות להתכופף?

מייק

נראה לי שמישהי שאלה את זה פה בעבר בפורום ונראה לי שזק העלתה השערה לבקע אולי תחפשי את אלופה בזה וכמובן בלינקים שאין לי ספק שבזה גם אני צריכה שיעור ממך. וכמובן שההתשובה שלי במקרה זה היא לא, אין כאב או כל תחושה אחרת.

לא זה בטוח לא בקע

זה פחות או יותר באזור הצלקת בטבור ואצלי הצלקת היא משהו כמו 3,4 ס"מ. חשבתי אולי הכאב זה מהצלקת עצמה או שמי יודע אולי נדבק משהו פנימי לצלקת. הכאב מופיע רק בהתכופפות וזה כמו שאמרתי כאילו יש שם משהו קשה כמו ברזל שמכאיב.

ההשערות שלי

בדר"כ כשיש בקע מרגישים משהו קשה באזור....במיוחד עם יצאה חתיכת שומן ונתקעה מחוץ לבקע היא מתקשה ומכאיבה..... 2. אם בניתוח סגרו אותך מבפנים עם סיכות.....אז יכול להיות שאת מרגישה את הסיכה...... אבל הכי בטוח זה להיכנס לכירורג של הקופה.....ושיבדוק.....

galit 03

New member
חבל שגם את מבינה את זה...חחח....

אז עכשיו אני בטוחה סופית שלא התחרפנתי.... חוץ מהנפיחות דחף לכל מיני ומיני מאכלים.... בחילות מריחות כשביום שישי היה השיא-הייתי בדיזינגוף סנטר עם חברים ועשיתי קצת קניות :), וכמו כל יום שישי יש את יריד האוכל שעשה לי בחילה נוראית!!!! שאלו אותי אם אני בהריון...אני לא אבל זה עושה לי בחילה. גם ריח של סיגריות התחיל להציק לי ואנחנו לא מעשנים בבית בגלל זה(אני גם חוטפת בחילה מזה וזה לא שאני לא מעשנת...) וכאבים בשדיים? ממש רגישים! איך אפשא לחיות בלי הדיכוי הזה מבלי להגיע שוב לשולחן הניתוחים???? לא רוצה בטן הריונית בלי הריון...עדיין קיץ... עדיין צריך להראות יפה בביקיני... אני עדיין מפחדת לעלות על המשקל...חייבת לאזור אומץ...

galit 03

New member
אה, עוד משהו....שינויים במצב הרוח? יש גם?

ופתאום יש לי חזה די גדול יחסית אלי... עוד מישהי?

מצבי ../images/Emo121.gif

בהחלט
חזה? בהחלט התנפח כמו שאר הגוף
אמרנו שאנחנו נראות בהריון, לא?

galit 03

New member
מה עושים עם מצבי הרוח האלה?

בעלי לא כל כך מרוצה מהם...ואני עוד יותר ממנו... יש ימים של ממש דאון וחרדה ויש ימים כייפים ושמחים...לא יכול להיות תמיד שמייח??? או אולי אני מבקשת יותר מידי, אני אתפשר על ימים סבבה... עוד מישהי כמוני או שצריך לאשפז אותי?

galit 03

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif איזה כיף לי!!!

המצבי רוח האלה עוברים מתי שהוא? זהו, ניראה לי הפכתי את השרשור הזה לשרשור קיטורים (בינתיים שלי)... מי ידע שהורמונים זה דבר עד כדי כך מסבך??? אז יאללה נשים יקרות, נא לקטר שאני לא ארגיש בכיינית!!!!

galias3

New member
bigger boobs

Yes, yes,yes!!! Apart from gaining weight from the pills and the self esteem problem that comes with that, I got a big breast. I really hate the fact that men think it's great!! Last time I visited Tel Hashomer, Suriano was on holiday and his substitute, whatever was his name told me that pills can cause bigger breast, but most women will be happy about that. Why men always think we have to laugh from their stupid jokes??? However, about mood swings I have them all the time. Especially feeling down without a real reason, feeling aggressive like I could kill someone and so on, and then happy again. I hate myself for that, my husband hates it too

galit 03

New member
השאלה היא אם זה יעבור?

בעלי שואל אותי הבוקר מה את מתכוונת לעשות עם התקפי הזעם האלה שלך??? הוא קורא לזה התקפי זעם....סה"כ התעצבנתי כמה פעמים... הוא לא רגיל לראות אותי עצבנית כי אני אדם יחסית רגוע :) איך אפשר להתגבר על זה? אין לי כוח למצבי רוח האלה, אתמול דאון, היום שמחה ומה מחר??? רק הפתעות כל הזמן

galim29

New member
רגע, עכשיו תורי../images/Emo6.gif

אז אני מצטרפת לצוות הקונות של רמי לי... בהחלט מצטרפת. מייקי, גם אני הורדתי מבחינת המשקל אך חיצונית, קיבלתי בטן תחתונה של יולדת בחודש שישי ואכן כבר היה מי שקם לכבודי לא מזמן באוטובוס לפנות לי מקום (והיו הרבה זקנים לידי...) כי החזקתי את הבטן אז הוא הסיק מזה ש...
לא ברור לי למה אני לא נראיית כמו דוגמנית על לאור השילשולים שפוקדים אותי בייחוד בחודש האחרון אבל כבר למדתי לקבל את זה יחסית. וגם עכשיו אחרי שהתחלתי לקחת פוסיד בתקווה שיוציא לי מהגוף את מאגר הנוזלים שהצטבר לי ברגליים ובידיים (בהחלט יכולה למלא את הכינרת מחדש) אני לא מרגישה שינוי דרבטי חוץ מזה שרצה לשירותים כל חצי שעה. אבל מצד שני, בדרך שאני מתייסת לעצמי בחודשיים האחרונים עם כל הדרמות בעבודה אני מתפלאת שלא העליתי במשקל אז יש גם דברים טובים כי אני עדיין שפויה ועדיין עם אותה עבודה.

גלגל

אז יש יתרונות בנסיעה באוטובוס
. וגם אני עם כל מה שאני זוללת בזמן האחרון זה היה רק מתאים שאעלה במשקל, אולי באמת כל השילשולים בחודשים האחרונים איזנו את המצב
. זוכרת שהזריקו לי פוסיד במיפוי, זה היה נורא בקושי התאפקתי
בסוף הפסקתי את הבדיקה באמצע כדי לרוץ לשירותים
.

למעלה