"אני הייתי שם"

כדי להתנהג כמו אנשים

ולא כמו חיות. תאמין לי שהכל היה נראה אחרת אם ככה הם היו מתחילים. אין שום ערך מוסף בלהרביץ ישר. להפך.

סלוניק

New member
אבל כבר הוגשה עתירה!

למה את לא קוראת את מה שאני כותב? כבר הייתה הדברות ובחינת הנושא ע"י מערכת משפטית שבה המתנחלים הציגו את הטיעונים שלהם ונדחו על ידי בית המשפט. ובכלל, את חושבת שאיש מעולם לא שמע את טענות המתנחלים? לא ראית אף פעם פופוליטיקה? צריך לדבר איתם רגע לפני האלימות שהם יזמו בעצמם כדי להשכין שלום? את מגיעה מגישה מתממת כאילו המתנחלים התבצרו "רק בשביל לדבר", כאילו שלא היה שום מדיום בלתי אלים אחר לעשות את זה.

toxic2004

New member
הבעיה אתכם

זה שאתם אוכלים את מה שהתשקורת מוכרת לכם. היה סיכום של הרגע האחרון ואולמרט רצה דם. אתה מבין עברית נכון? דם דלת מם! הוא רצה הרוגים! וחוץ מזה ממש עכשיו דחוף לפנות 9 בתים ריקים כאשר כל ירושלים כבושה גם ושייכת למחבלים.אתה מסכים איתי? למה לא לתת להם את ירושלים ותל אביב אה? למה שלא ניתן להם את הבתים שלנו את כל הארץ ונילך לים או לאוגנדה

toxic2004

New member
אם לאולמרט היה לב

מה שלשרון לא היה. הוא היה מחכה עד הבחירות שהעם יקבע. אבל אני יגיד בפעם המיליון והאחרון, אולמרט רצה דם ומנדטים.עברית זה כתוב נכון. אז דם היה לו, מדנטים לא בדיוק!

toxic2004

New member
בדיוק ההפך

היה הסכם ברגע האחרון אולמרט החליט לראות דם.הוא האשם היחידי.הוא רצה הרוגים הוא רצה פצועים הוא רצה רצח! קשה לשמוע אה?

toxic2004

New member
מי סיפר לך את זה

הסכם היה! מוכן מראש אולמרט לא רצה לשמוע! מה שהושג ברגע האחרון היה צו ביינים! יש הבדל!

אני מדבר על ההצעה שהציעו ליועץ

המשפטי ברגע האחרון... אם אתה מדבר על משהו אחר הבא לינק, שכן אין לי מושג על מה אתה מדבר....

toxic2004

New member
סוכם ברגע האחרון על

בינים בלבד. וזה דוקא מה שהתקשורת הודיעה...

toxic2004

New member
יש שיטות.

אבל לא עם אלות וסוסים ככה היה בימים השחורים וזה היה מספיק

toxic2004

New member
שמעת פעם

על הסכם? אם החמאס בראשות אולמרט היה מסכים להסכם לא היה בא המון זועם ומחסל אותם שם

אולי ההסכם לא היה טוב מספיק?

אז כל הסכם, חובה לחתום עליו? אם המתנחלים היו שומרים על החוק, ולא באים לשם, אז כל זה היה נמנע...

סלוניק

New member
אל תוכיח את הטיפשות שלך.

מאז ומתמיד הסיירת האפורה מחריבה את בתיהם של ערביי ישראל שנאלצו להיבנות רק בשל אי הרצון של ממשלת ישראל ליישב את התושבים האומללים בכפרים הבלתי מוכרים (בניגוד, כמובן, למאחזים הבלתי חוקיים שזוכים לתשתיות, דרכי גישה ואבטחה). למה פתאום כאשר נוהגים באותו אופן, סליחה, לא אותו אופן - לא השתמשו בנשק חם כנגד מתפרעים יהודים (שוב סליחה, גם גיל נעמתי היה יהודי. תקן את זה למתפרעי ימין תמהוני) אז צריך לגלות אמפתיה לשלטון החוק? למה כשאיתמר בן גביר נעצר אז פתאום מקימים קול קריאה נגד מעצר מנהליים? למה הרס בתי כנסת זה אסור, אבל מאות המסגדים, הכנסיות, בתי הקברות ובתי התפילה הזרים שנמצאים בישראל יכולים להפוך לחורבות מבחינתכם? בפעם האחרונה שבדקתי, שלטון החוק תקף לכולם. ואתה צריך להתבייש רק על השימוש המבזה במושג הזה היות וברור לכל שאתה לא יודע בכלל מה המשמעות שלו. ההוכחה הברורה לכך היא הגשת העתירה לבג"ץ ערב הפינוי. אם בג"ץ היה פוסק נגד הריסת המבנים הבלתי חוקיים - מה טוב, אבל אם ממילא לא הייתם מוכנים לציית לחוק כאשר הפסיקה תהיה נגדכם בשביל מה הגשתם עתירה בכלל?

toxic2004

New member
שוב פעם

אתם ממשיכים בדרך החמאס ומסיתים לרצח יהודים.נראה אותך מתי שהיו באים להוציא אותך מהבית. מה היית עושה להם.אני לא מתאר לעצמי בכלל.

המשך

ואז הם עברו את החומה הראשונה ושוב, איך לא, פיצצו אותנו מכות, דרכו עלינו ומה לא. אחר כך עברנו למאחורי החומה השנייה ואז הרסו תחומה הראשונה. אחר כך, בשביל שישאר לנו הטעם, באו אלינו כל היסמניקים ופשוט פיצצו אותנו ברמות שבחיים לא ראיתי וראיתי הרבה. אחר כך הגיעו הפרשים ודהרו עלינו כדי שנתפזר. אחר כך מה שנשאר לנו זה לזרוק אבנים על אלה שפיצצו לי את כל הגוף במכות עם אלות. אבנים ומה שבא ליד. כל הדברים שנעשו שם זה עם סיבה! סתם אני לא יבוא ויזרוק אבן ענקית על פרש. אני עשיתי את זה כי שניה לפני זה הוא פיצץ לי תפנים וכולי התמלאתי דם. לאדם כזה אני יעשה הכל. מבחינתי הוא איבד צלם אנוש. עד כאן דיברתי רק על בחוץ. בפנים זה היה הרבה יותר גרוע, פשוט נכנסו, הביאו ישר אלה לפנים לכולם והתחילו לגרור כל אחד לכיוון החלון. בדרך עמדו 2 שורות של יסמניקים שפיצצו את כל מי שעובר עם אלות. אח"כ זרקו או העיפו אותם מהחלון. עכשיו ראיתי את מה שהראו בטלויזיה בחדשות של

המשך2

השמאלנים שמראים לעם כמה שהמתנחלים גרועים בלשון המעטה וזה מעצבן אותי ברמות מטורפות! בדיוק בגלל זה יש חלק מהעם ששונא אותנו! תדעו תאמת!! האנשים שהיו בעמונה צדיקים שכל מה שאכפת להם זה הארץ שלהם והעם שלהם. מקווה שתפתחו תעיניים, דניאל.

למעלה