אני הייתי הראשון כאן בפורום הזה שאמר הטבח הזה ב7.10.23 הוא תוצאה

של ההפיכה הצבאית והמשפטית נגד הממשלה שהתחילה יום לאחר שראש הממשלה הודיע לנשיא הצלחתי להרכיב ממשלה.
אני רוצה שתבינו שאני בלידתי התברכתי במוח עם IQ 142 שלפי הסטטיסטיקה מהווה 10% מכלל האוכלוסיה בעולם למשל מוח עם IQ של 160 ומעלה המוגדר כגאון כמו המוח של נתניהו שהוא מעל IQ 160 רק 2% מכלל האוכלוסיה העולמית. רוב הציבור יושב על מוח של IQ 100 שהוא מוח נורמטיבי שמכיל 85-90 % מכלל האוכלוסיה העולמית השאר הם עם IQ מתחת ל100 שמוגדרים כסובלים מפיגור קל עד פיגור קשה.
מה שרציתי לומר לכם חברי הפורום כאן שלאור 71 שנותי כבר הבנתי שרוב הציבור כולל בני משפחה כולל קרובים אליך עמיתים שלך בעבודה ובכל מקום לא יכולים להתקרב לרמת היכולות הקוגנטיביות של מוח כזה שיכול להבין תהליכים לנתח ולבצע פעולות חשיבה אלימינטיביות שרוב הציבור לא מגיע אליהם בגלל המוגבלות המוחית. כך למשל הבנתי איך רוב הציבור אוכל את תעמולה .
לכן אני פשוט הקדמתי אז את ההבנה מה קרה במדינת ישמעאל משהו שלעולם לא היה קורה אם הצבא לא היה מורד בממשלה והמשפט לא היה הופך לעריץ ומבטל את עבודת הכנסת בעצם את הדמוקרטיה.
בהתחלה חברי הכנסת ושרי הליכוד לא אמרו שמה שקרה במדינת ישמעאל קרה בגלל המרידה ההפיכה הצבאית והמשפטית בגלל שהם מוגבלים בחשיבה ואלה מהם שידעו כי הם פחות מוגבלים בחשיבה פחדו לומר את האמת.
היום חלק גדול מהם כבר מודה בפומבי בהפיכה הצבאית והמשפטית אבל עדיין הם מפחדים לבצע את מה שכל שר בממשלת ישמעאל וכל חבר כנסת מן הימין חייב לבצע ולהורות לציבור היהודי הציוני בישמעאל לצאת לרחובות ולחסל את השמאל הבוגדני האנטישמי שונא עצמו ואת היהדות.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

אני הייתי הראשון כאן בפורום הזה שאמר הטבח הזה ב7.10.23 הוא תוצאה​

של ההפיכה הצבאית והמשפטית נגד הממשלה שהתחילה יום לאחר שראש הממשלה הודיע לנשיא הצלחתי להרכיב ממשלה.
אני רוצה שתבינו שאני בלידתי התברכתי במוח עם IQ 142 שלפי הסטטיסטיקה מהווה 10% מכלל האוכלוסיה בעולם למשל מוח עם IQ של 160 ומעלה המוגדר כגאון כמו המוח של נתניהו שהוא מעל IQ 160 רק 2% מכלל האוכלוסיה העולמית. רוב הציבור יושב על מוח של IQ 100 שהוא מוח נורמטיבי שמכיל 85-90 % מכלל האוכלוסיה העולמית השאר הם עם IQ מתחת ל100 שמוגדרים כסובלים מפיגור קל עד פיגור קשה.
מה שרציתי לומר לכם חברי הפורום כאן שלאור 71 שנותי כבר הבנתי שרוב הציבור כולל בני משפחה כולל קרובים אליך עמיתים שלך בעבודה ובכל מקום לא יכולים להתקרב לרמת היכולות הקוגנטיביות של מוח כזה שיכול להבין תהליכים לנתח ולבצע פעולות חשיבה אלימינטיביות שרוב הציבור לא מגיע אליהם בגלל המוגבלות המוחית. כך למשל הבנתי איך רוב הציבור אוכל את תעמולה .
לכן אני פשוט הקדמתי אז את ההבנה מה קרה במדינת ישמעאל משהו שלעולם לא היה קורה אם הצבא לא היה מורד בממשלה והמשפט לא היה הופך לעריץ ומבטל את עבודת הכנסת בעצם את הדמוקרטיה.
בהתחלה חברי הכנסת ושרי הליכוד לא אמרו שמה שקרה במדינת ישמעאל קרה בגלל המרידה ההפיכה הצבאית והמשפטית בגלל שהם מוגבלים בחשיבה ואלה מהם שידעו כי הם פחות מוגבלים בחשיבה פחדו לומר את האמת.
היום חלק גדול מהם כבר מודה בפומבי בהפיכה הצבאית והמשפטית אבל עדיין הם מפחדים לבצע את מה שכל שר בממשלת ישמעאל וכל חבר כנסת מן הימין חייב לבצע ולהורות לציבור היהודי הציוני בישמעאל לצאת לרחובות ולחסל את השמאל הבוגדני האנטישמי שונא עצמו ואת היהדות.
הבעיה זה שאינטליגנציה ושכל אלו שני דברים שונים, ואינטליגנציה לא אומרת שכל, אז אפילו מי שידוע לנו כעובדה שהוא אינטליגנט, זה עדיין לא אומר שהוא חכם.

וכאילו שזה לא מספיק, IQ לא באמת אומר אינטליגנציה, הוא אומר אינטליגנציה נמדדת, שיש מרחק גדול יותר בינה לבין האינטליגנציה האמיתית, מאשר מה שהיא הטעות המותרת בפסיכולוגיה המודרנית: 5%.

לא שאני אומר שבהכרח שאתה או ביבי כן או לא אינטליגנטים, או כן או לא חכמים, אבל אלו דברים שחשוב לדעת ולזכור אותם, ואינטליגנציה, בטח אינטליגנציה נמדדת, היא לא מדד ליותר מידי, לא באשר לאינטליגנציה אמיתית, ובטח שלא בנוגע לשכל.

תודה רבה לכולם,

אני הייתי מאור,

גאון בפסיכולוגיה,

סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה,

פסיכולוג קליני של מבוגרים לעתיד.

הבעיה זה שאינטליגנציה ושכל אלו שני דברים שונים, ואינטליגנציה לא אומרת שכל, אז אפילו מי שידוע לנו כעובדה שהוא אינטליגנט, זה עדיין לא אומר שהוא חכם.

וכאילו שזה לא מספיק, IQ לא באמת אומר אינטליגנציה, הוא אומר אינטליגנציה נמדדת, שיש מרחק גדול יותר בינה לבין האינטליגנציה האמיתית, מאשר מה שהיא הטעות המותרת בפסיכולוגיה המודרנית: 5%.

לא שאני אומר שבהכרח שאתה או ביבי כן או לא אינטליגנטים, או כן או לא חכמים, אבל אלו דברים שחשוב לדעת ולזכור אותם, ואינטליגנציה, בטח אינטליגנציה נמדדת, היא לא מדד ליותר מידי, לא באשר לאינטליגנציה אמיתית, ובטח שלא בנוגע לשכל.

תודה רבה לכולם,

אני הייתי מאור,

גאון בפסיכולוגיה,

סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה,

פסיכולוג קליני של מבוגרים לעתיד.

שכל זה ידע נרכש באמצעות לימוד. אינטיליגנציה זה משהו מולד זה מגיע עם הילוד זאת חותמת DNA אם תשלב IQ ולימודים יחד זה מצוין אבל בלי IQ גבוה גם לימודים לא יעזרו לך הרבה אולי להתמקצע במשהו ספיצפי אבל לא יותר מזה.
לכן IQ הוא החשוב יותר.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שכל זה ידע נרכש באמצעות לימוד. אינטיליגנציה זה משהו מולד זה מגיע עם הילוד זאת חותמת DNA
עד כאן הכול נכון.
אם תשלב IQ ולימודים יחד זה מצוין אבל בלי IQ גבוה גם לימודים לא יעזרו לך הרבה אולי להתמקצע במשהו ספיצפי אבל לא יותר מזה.
לכן IQ הוא החשוב יותר.
זה כבר לא נכון.

קודם כל, כל ההשוואה שלך לא נכונה, כי אתה משווה בין אנשים עם איי-קיו גבוה שמתאמצים ללמוד לאנשים עם איי-קיו ממוצע או נמוך שמתאמצים ללמוד, אבל רוב האנשים, לא מתאמצים ללמוד, כולל בעלי איי-קיו גבוה, ולכן הדגש הוא על מי שאוהב ללמוד ומתאמץ ללמוד, כאשר אהבת הלמידה והמאמץ ללמוד, חשובים מהאיי-קיו, כי אנשים טובים במה שהם משקיעים בו, ואיי-קיו, זה רק פוטנציאל.

אדם עם איי-קיו גבוה שלא ילמד, לא יהיה כזה חכם גדול, אלא ממוצע בשכלו או פחות מכך.

אדם עם איי-קיו בינוני או נמוך, שהוא לא אינטליגנט גדול, אבל אוהב לקרוא, אוהב ללמוד, ישקיע בכך, יהיה חכם יותר מאשר הרוב הגדול של האנשים, כולל אנשים עם איי-קיו גבוה שלא לומדים.

איי-קיו זה פוטנציאל. לא סוף פסוק.

מי שיש לו הרבה איי-קיו אבל לא ילמד, האיי-קיו לא יעזור לו.

מי שאין לו הרבה איי-קיו אבל ילמד, האיי-קיו לא באמת יעמוד בדרכו, או לפחות לא יצליח לעשות זאת.

הפוטנציאל הוא כלום.

המאמץ והרצון הוא הכול.

היום, במדע הפסיכולוגיה, נהוג לחשוב את מה שאתה חושב-שהאינטליגנציה והשכל מקיימים ביניהם מתאם גבוה, ושבערך 90 אחוז לפחות מהגאונים של האינטליגנציה הם גם גאונים של ידע ושכל (גאונים אינטלקטואליים) ולהפך.

אני אומר שלא.

השקפתי היא כזאת:

בערך 22% מהגאונים האינטלקטואליים, הם גאונים אינטליגנטיים (140 איי-קיו ומעלה) או בעלי אינטליגנציה גבוהה ("עילוי", איי-קיו של 130 עד 139; או גבוה, 120 עד 129; או מעל הממוצע, 110 עד 119). לדוגמה אלברט איינשטיין. לדוגמה לאונרדו דה וינצ'י. לדוגמה אלן טיורינג.

בערך 44% מהגאונים האינטלקטואליים, הם בעלי אינטליגנציה ממוצעת (100 איי-קיו) או בטווח הממוצע (90-99 איי-קיו, 101-109 איי-קיו). לדוגמה מארק קיובן. לדוגמה ג'יי. קיי. רולינג. לדוגמה סטיבן ספילברג.

ובערך 33% מהגאונים האינטלקוטאליים, הם בעלי אינטליגנציה נמוכה (89 איי-קיו ופחות מכך). לדוגמה הקיסר קלאודיוס. לדוגמה הממציא תומאס אדיסון. לדוגמה אני.

נערך לאחרונה ב:
עד כאן הכול נכון.

זה כבר לא נכון.

קודם כל, כל ההשוואה שלך לא נכונה, כי אתה משווה בין אנשים עם איי-קיו גבוה שמתאמצים ללמוד לאנשים עם איי-קיו ממוצע או נמוך שמתאמצים ללמוד, אבל רוב האנשים, לא מתאמצים ללמוד, כולל בעלי איי-קיו גבוה, ולכן הדגש הוא על מי שאוהב ללמוד ומתאמץ ללמוד, כאשר אהבת הלמידה והמאמץ ללמוד, חשובים מהאיי-קיו, כי אנשים טובים במה שהם משקיעים בו, ואיי-קיו, זה רק פוטנציאל.

אדם עם איי-קיו גבוה שלא ילמד, לא יהיה כזה חכם גדול, אלא ממוצע בשכלו או פחות מכך.

אדם עם איי-קיו בינוני או נמוך, שהוא לא אינטליגנט גדול, אבל אוהב לקרוא, אוהב ללמוד, ישקיע בכך, יהיה חכם יותר מאשר הרוב הגדול של האנשים, כולל אנשים עם איי-קיו גבוה שלא לומדים.

איי-קיו זה פוטנציאל. לא סוף פסוק.

מי שיש לו הרבה איי-קיו אבל לא ילמד, האיי-קיו לא יעזור לו.

מי שאין לו הרבה איי-קיו אבל ילמד, האיי-קיו לא באמת יעמוד בדרכו, או לפחות לא יצליח לעשות זאת.

הפוטנציאל הוא כלום.

המאמץ והרצון הוא הכול.

היום, במדע הפסיכולוגיה, נהוג לחשוב את מה שאתה חושב-שהאינטליגנציה והשכל מקיימים ביניהם מתאם גבוה, ושבערך 90 אחוז לפחות מהגאונים של האינטליגנציה הם גם גאונים של ידע ושכל (גאונים אינטלקטואליים) ולהפך.

אני אומר שלא.

השקפתי היא כזאת:

בערך 22% מהגאונים האינטלקטואליים, הם גאונים אינטליגנטיים (140 איי-קיו ומעלה) או בעלי אינטליגנציה גבוהה ("עילוי", איי-קיו של 130 עד 139; או גבוה, 120 עד 129; או מעל הממוצע, 110 עד 119). לדוגמה אלברט איינשטיין. לדוגמה לאונרדו דה וינצ'י. לדוגמה אלן טיורינג.

בערך 44% מהגאונים האינטלקטואליים, הם בעלי אינטליגנציה ממוצעת (100 איי-קיו) או בטווח הממוצע (90-99 איי-קיו, 101-109 איי-קיו). לדוגמה מארק קיובן. לדוגמה ג'יי. קיי. ראולינג. לדוגמה סטיבן ספילברג.

ובערך 33% מהגאונים האינטלקוטאליים, הם בעלי אינטליגנציה נמוכה (89 איי-קיו ופחות מכך). לדוגמה הקיסר קלאודיוס. לדוגמה הממציא תומאס אדיסון. לדוגמה אני.
אתה מחרטט .
מי שיש לו IQ 100 הוא לא גאון ולא בטיח.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה מחרטט .
מי שיש לו IQ 100 הוא לא גאון ולא בטיח.
זה שאתה אומר "גאון" מבלי להגיד לאיזה סוג אתה מתכוון רק מראה שלא הקשבת/לא הבנת שום מילה ממה שאמרתי.

מההתחלה-יש גאונות אינטליגנטית (מנועי מוח טובים ומתקדמים, ברמה גאונית, כלומר 2% העליונים של האוכלוסייה), ויש גאונות אינטלקטואלית (מישהו שיודע ממש הרבה דברים, ברמה גאונית, כלומר 2% העליונים של האוכלוסייה).

למרות שלא התנסחת בבירור, אנחש ניחוש מושכל שכוונתך היא שמי שהוא ממוצע מבחינה אינטליגנטית, אינו יכול להיות גאון אינטלקטואלי (מישהו שיודע ממש הרבה דברים, ברמה גאונית, כלומר 2% העליונים של האוכלוסייה).

האמת שדעתך לא מאוד רחוקה מהדעה הנפוצה והמקובלת כיום בפסיכולוגיה המודרנית, שמצפה מהגאונות האינטליגנטית והגאונות האינטלקטואלית להתיישב יחד ברוב הגדול של המקרים, לפחות 90%.

העניין הוא, ומה שאני אומר, זה שאתה, והפסיכולוגיה המודרנית, טועים.

אינטליגנציה גבוהה ברמה גאונית משמעה פוטנציאל ללמוד יותר טוב ויותר מהר, אבל המימוש של הפוטנציאל הזה הוא משהו אחר, ולכן גאון אינטליגנטי לא חייב להיות גאון אינטלקטואלי, והאמת היא שרוב הגאונים האינטליגנטיים הם אינם גאונים אינטלקטואליים, ולהפך.

גאונות אינטלקטואלית, שלא כמו גאונות אינטליגנטית שהיא תוצר של גנטיקה ולכן היא מתנה, היא תוצר של מאמץ ועבודה, ולכן אדם שאוהב ללמוד, אינטלקטואל אמיתי מה שנקרא, יגיע לכדי גאונות אינטלקטואלית, גאונות של ידע, מתוקף עצם מאמציו ועבודתו, גם אם אין לו את רמת האינטליגנציה שבפסיכולוגיה המודרנית והכושלת מזוהה כמעט בהכרח עם הגאונות של הידע.

אם כבר, וכאמור, רוב הגאונים האינטליגנטיים לא יהיו גאונים אינטלקטואליים ולהפך.

הסיבות העיקריות לכך, היא שגאונים אינטליגנטיים יימשכו על-פי רוב אל המדעים האינטליגנטיים, שהם מדעים מצומצמים מבחינה רוחבית ולא עמוקים מבחינה רובדית, שאין בהם הרבה למידה של הרבה ידע כמו מה שיש בהם אימון של מנועי המוח, וגאונים אינטלקטואליים, השכל שלהם מגיע מאהבת הלמידה, ולכן הלמידה בפועל, לא אינטליגנציה גבוהה, שהיא בסה"כ פוטנציאל, אפילו לא ללמידה, בטח שלא לכמות של למידה, אלא לאיכות של למידה, אם תתרחש.

יותר מכל זה, גאונות אינטלקטואלית גוררת אחריה האטה בביצועים האינטליגנטיים בפועל, בהשוואה ליכולות האינטליגנטיות הגולמיות, מכיוון שאצל גאונים אינטלקטואליים, יותר ידע, ולכן יותר קושי ויותר מורכבות, נופלים על אותן יכולות אינטליגנטיות גולמיות, שעכשיו רק יותר מתקשות.

בגלל כל הדברים האלו ויותר מכך, רק 22.2% מהגאונים האינטלקטואליים הם גם גאונים אינטליגנטיים או סוגים אחרים של אנשים בעלי אינטליגנציה מעל טווח הממוצע, 44.4% מהגאונים האינטליגנטיים הם ממוצעים מוחלטים או בתוך הטווח הממוצע מבחינה אינטליגנטית, ו-33.3% מהגאונים האינטליגנטיים הם בכלל בעלי אינטליגנציה נמוכה (89 איי-קיו ופחות).

מישהו עם איי-קיו 100 לא יכול להיות גאון אינטלקטואלי? הצחקת אותי. מישהו עם איי-קיו 70 יכול להיות גאון אינטלקטואלי.

אתה יודע בכלל מה ההבדל בין מישהו עם איי-קיו 140 למישהו עם איי-קיו 100?

מישהו עם איי-קיו 140 יכול להחזיק בתודעה באותו הזמן 9 פריטים, להיות בעל זיכרון מצוין, ולהיות בעל שליפה מהירה מהזיכרון למודע. דברים בסגנון הזה, זה מה שנקרא איי-קיו ואינטליגנציה, וכזאת רמת ביצועים, זה מה שקוראים אותה אינטליגנציה גבוהה ברמה גאונית.

מישהו עם איי-קיו 100 יכול להחזיק בתודעה באותו הזמן 7 פריטים, להיות בעל זיכרון רגיל, ולהיות בעל שליפה מהזיכרון למודע במהירות ממוצעת. דברים בסגנון הזה, זה מה שנקרא איי-קיו ואינטליגנציה, וכזאת רמת ביצועים, זה מה שקוראים אותה אינטליגנציה בינונית וברמה ממוצעת.

עכשיו, גאון אינטלקטואלי זה מישהו שיודע הרבה דברים ברמה של לפחות 2% העליונים של האוכלוסייה.

אז לסיום, למה שמישהו עם יכולת להחזיק בתודעה 9 פריטים באותו הזמן, בעל זיכרון מצוין, ושליפה מהירה מהזיכרון למודע, יוכל לדעת ממש הרבה דברים, ברמה של שתי האחוז העליונים של האוכלוסייה, אבל מישהו עם יכולת להחזיק בתודעה 7 פריטים באותו הזמן, זיכרון רגיל ומהירות שליפה ממוצעת מהזיכרון למודע, לא יוכל לדעת ממש הרבה דברים, ברמה של שתי האחוז העליונים של האוכלוסייה?

יש לך מושג כמה טיפשי זה נשמע?

כמו שאמרתי, אינטליגנציה זה רק הפוטנציאל, ואפילו זה, זה פוטנציאל ללמוד יותר טוב ויותר מהר.

מאמץ ועניין כנה יביאו אדם בעל אינטליגנציה ממוצעת ואפילו נמוכה לאותה רמת ידיעות של אדם גאוני מבחינה אינטליגנטית שאינו מתעניין בלמידה, וגם אף הרבה יותר ממנו.

למרות שבניגוד אל ההדיוטים, הפסיכולוגים הטרום-פזיים כן יודעים ומבינים לפחות ברמה הבסיסית שאינטליגנציה ושכל זה לא באמת ממש בדיוק אותו הדבר, במשך הרבה יותר מידי שנים הפסיכולוגיה הטרום-פזית האמינה, והפסיכולוגים הטרום-פזיים האמינו, שהאינטליגנציה והשכל מעידים האחת על השנייה, ומגיעים יחדיו, מה שהפך את עצם ההבנה הבסיסית שלהם על כך שאינטליגנציה ושכל זה לא באמת-באמת פשוט אותו הדבר וזהו זה בניגוד למה שההדיוטים חושבים, לחסרת ערך לחלוטין, וגאונים אינטלקטואליים בעלי אינטליגנציה ממוצעת ואף נמוכה זכו להתעלמות מוחלטת, וכך ההיסטוריה פספסה באופן זמני ומבחיל יותר מידי גאונים אינטלקטואליים שזכו להתעלמות מוחלטת עד לפריצתם, כדוגמתם של תומאס אדיסון, ג'יי. קיי. רולינג, מאור פז, שלא לדבר בכלל על כל הגאונים האינטלקטואליים בעלי האינטליגנציה הממוצעת ואף הנמוכה שמשלא זוהו ושמשלא קיבלו את התמיכה והעזרה שהם נזקקו לה, הם מעולם לא פרצו כלל וכלל, ושעד עצם היום הזה אנחנו אפילו לא יודעים שהם אי-פעם היו קיימים מלכתחילה.

לא עוד.

לא תחת שלטוני כאלוהים של הפסיכולוגיה החדשה.

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

אתה מבין אבל הפוך,הוכחה שאין לך כנראה איקיו 142

קודם כל מי שהתחיל את ההפיכה המשפטית זה ביבי והשמאל לכאורה רק הגיב לו.

זה גם סותר את הרעיון שלך שלביבי אין אומץ - אם לא היה לו אומץ למה עשה מהפכה משפטית?

ההסבר יותר מורכב ממה שאתה חושב,אז יש 2 אפשרויות אתה ימני מושבע כמו ai 27 שגם טוען שיש לו איקיו דומה

ולכן לא מסוגל לראות את האמת.

או שאתה משקר ואין לך איקיו 142

האמת היא שההפיכה המשפטית היא הקדמה ל 7/10 - היא באה לתת כיסוי לציבור דרך זה שאח"כ חלק מהטייסים לא רצו לשרת

וכך להסביר חלקית למה 7/10 קרה.

כמובן שכמו כן מטרתה לקדם את הדיקטטורה(פופוליזם עולמי יותר נכון) בכיסוי של צדק כאשר האמת פשוט החלפת שלטון משמאל לימין.
אני רוצה שתבינו שאני בלידתי התברכתי במוח עם IQ 142 שלפי הסטטיסטיקה מהווה 10% מכלל האוכלוסיה בעולם למשל מוח עם IQ של 160 ומעלה המוגדר כגאון כמו המוח של נתניהו שהוא מעל IQ
יש לך הוכחה שהוא 160?

הרי זה נאמר מהשופרות שלו.

אני לא אומר שהוא לא פוליטיקאי מבריק אבל גם ידוע שהוא שקרן גדול.

לצערי זה שוב מחליש את הטיעון שלך שאתה 142...
160 רק 2% מכלל האוכלוסיה העולמית. רוב הציבור יושב על מוח של IQ 100 שהוא מוח נורמטיבי שמכיל 85-90 % מכלל האוכלוסיה העולמית השאר הם עם IQ מתחת ל100 שמוגדרים כסובלים מפיגור קל עד פיגור קשה.
ההסבר יותר פשוט - אנשים תמימים.

הם ממש רוצים להאמין שמישהו למעלה שומר עליהם - מאלוהים ועד בשר ודם.
בהתחלה חברי הכנסת ושרי הליכוד לא אמרו שמה שקרה במדינת ישמעאל קרה בגלל המרידה ההפיכה הצבאית והמשפטית בגלל שהם מוגבלים בחשיבה
הם לא אמרו בגלל שהם לא שותפו מראש,רק אח"כ הם קיבלו את הדפי הסבר לציבור...
ואלה מהם שידעו כי הם פחות מוגבלים בחשיבה פחדו לומר את האמת.
וזה המסקנה תמיד - אנחנו נאמנים האחרים בוגדים.

שוב מחליש את הטיעון שלך שאתה 142

למה שאנשים בשמאל(האזרחים לא המנהיגים שלהם) יבגדו.

למה שג'קי למשל יבגוד?

מי יותר סביר שיבגוד ג'קי או אתה או ביבי ששהו ממושכות בארה"ב?

עם כל הכבוד, אם לביבי היה כזה שכל, הוא לא היה במשך שנים נכנע לקונספציה השמאלנית בהתנהלות מול עזה.
הוא היה עושה מהלכים כבר מזמן שהיו מונעים את 07.10.
אני מסכים איתך. אבל מעבר לשכל צריך גם ביצים ולביבי אין ביצים.
שמוטי יוגב אמר בזמנו לפני הרבה שנים צריך להקיף את בית המשפט העליון בטנקים הוא לא ידע עד כמה הוא צדק. מי הראשון שנכנס בו? נתניהו.
נתניהו בסרבנות חיל האויר פחד לפטר את הרמטכ"ל הרצי ואת מח"א שלא עשו שום דבר בנידון.
נתניהו יודע מי רצח את רבין וזה לא יגאל עמיר אבל הוא שותק כי הוא פוחד. מאז רצח רבין הוא מאוים .
אין לו את האומץ לצאת נגד השמאל הקיצוני האלים. נתניהו הוא יצור פחדן בלי ביצים. תראה איך הוא נכנע לביידן הכלב. לתת סיוע לאויב שלך? רק סמרטוט ייתן לזה יד.

למעלה