אני היחידה ש

Damn it../images/Emo70.gif נראה לך שאת פשוט תבואי..

לכאן ותבקרי את המשחק של איילת זורר, דבר ראשון - חזרי בך
שום משחק מוגזם ולא אמין
דבר שני זה האופי של הסדרה, אי אפשר לשפוט סדרה על פי האופי שלה, לא אמורים להיות בו רעיונות מעניינים, קוראים לשסרה בטיפול ולא סתם. מורכבים
לא הבנתי למה את מתכוונת, הסבירי את עצמך.

Avalanch

New member
יצא מפרופורציות?

לא מבינה את הצורך הזה לגונן כל כך על המשחק של איילת זורר.. לא מדובר פה באיזה חנה רובינא מודרנית ואני חושבת שזה די ברור, ובטח גם הזוררת לא תכחיש את זה. בקשר ל"לא צריכים להיות רעיונות מעניינים" שמישהו פה אמר, אני חייבת לשאול משהו- למה אנחנו יושבים ונרקבים מול הטלויזיה מול משהו שלא אמור וגם לא מתיימר להיות מעניין? זה כמו ב"הבורגנים"- תיאור נטורליסטי וחסר מעוף, אם יורשה לי, של חיים נטורליסטיים וחסרי מעוף כשלעצמם. בואו נלך ברחוב ונצלם לעצמנו את כפות הרגליים. זה יהיה מרתק באותה מידה.

נתחיל מזה, שתחזרי בעצמך לגבי איילת

ב. זה זורר ולא זוררת. ג. אני לא מבין מה אנשים מתקשים להבין, הרעיון של הסידרה הוא להראות טיפול, ד. אם את נרקבת מול הטלוויזיה אז מצבך קשה, אם אני צופה בטלוויזיה - זה כי יש בה משהו טוב, לא כי חסר לי מה לעשות בחיים, אני לא בא ומדליק טלוויזיה סתם כך. ה. איילת זורר לא משחקת טוב, היא משחקת בנזונה, ובכלל כל השחקנים בסדרה, וזוהי אחת מהגדולות שלה, לעומת סדרות ישראליות אחרות. ו. עדיין לא הבהרת איזה סדרות את אוהבת, כך שאי אפשר לענות לך, זה בדיוק כמו שיבוא מישהו ששומע מטאל, ויגיד על דיסק ג'אז שהוא לא משהו. וזה מהסיבה הפשוטה - שג'אז זה ג'אז, וכך גם בטיפול נועדה להעביר משהו מסויים. אז אם את לא חוזרת בך לגבי איילת, ואם את לא תבהירי באיזה סוגי סדרות את אוהבת לצפות, אז הדיון הזה מיותר.

שרונסקי

New member
ידעתי, ברגע שהיא הזכירה את איילת

שיהיה לה עסק איתך. אחלה אוהד, קיפ און. מסכימה איתך. כולם משחקים מדהים והתכנית, לפחות אותנו, מעניינת ביותר. אגב, גם הבורגנים היה אחלה של תכנית, לא משתווה לזו, אבל ממש טובה ושבתות וחגים היתה מעולה. בכולם יש הרבה דיבורים וחיבוטי נפש, למי שאוהב (אנחנו), אכן לא סדרת מתח טיפוסית.

תלתלית

New member
מקבלת את הביקורת שלך

על אף שלא מסכימה איתה. אני חושבת ש"בטיפול" היא סדרה מעולה. ואת ה"טיפול" של נעמה אני הכי אוהבת. אני חושבת שהמוגזמות שהיא מפגינה היא מכוונת להיות כזו. זה חלק מהאופי של הדמות שלה. לגבי אסי, כנראה בחרו אותו לתפקיד דווקא משום שהוא עונה על כל מה שלא מקובל עלייך- הפרצופים המדוכדכים, טון הדיבור. הכי מפתיעה אותי עלמה זק, במשחק יוצא מן הכלל מרתק. ולשאר חברי הפורום,זה פורום שעוסק בסדרה "בטיפול", על כל גווניה. זה לא פורום "שירי מימון המלכה", משמע, גם אם יש למישהו משהו "ביקורתי" לומר, אין צורך לסקול אותו (מטאפורית/ וירטואלית). יש דרך לראות ולקרוא את הדברים, וגם להגיב עליהם. כולם פה אנשים בוגרים, עם מספיק ניסיון חיים. פרופוציות.

למעלה