אני היחידה ש

Avalanch

New member
אני היחידה ש

אני היחידה שחושבת ש"בטיפול" היא לא סדרה משהו? למען האמת, ראיתי רק את הטיפול של "נעמה", אבל זה מספיק כדי לגבש דיעה, לא? בכולופן, אני אסביר. נתחיל במשחק המוגזם ולא אמין של איילת זורר. ולמה? טוב, כנראה שלהדגיש את המילה "דבילי" (וזאת טעות תסריטאית שהמילה "דבילי" חוזרת על עצמה כל כך הרבה) פשוט גורם לה להיראות כמו מי שמנסה בכוח להרגיש כעס שהיא לא באמת מרגישה. נמשיך בנחישות המוגזמת שלה כשהיא "מתחילה" עם ראובן. הייתי לוקחת את זה לכיוון אחר, של פגיעות, אבל זה עניין של טעם. המניירות של אסי דיין הן אותן מניירות שהוא סוחב איתו לכל תפקיד שהוא עושה. אותן נשימות עמוקות, מבט חצי מתוסכל חצי נחוש, מבטים מהורהרים, טון דיבור אבהי. כל זה טוב ויפה, אבל להיות שחקן זה לא אומר גם לדעת לגוון? התסריט גם מטריד אותי. הוא די קולח, אבל אולי זה בגלל שהוא כל כך פשוט ובשפה יומיומית. אין יותר מדי רעיונות מעניינים או לפחות מורכבים וכרגע באה אליי חברה אז אני אקרא תגובות ואמשיך אח"כ

שרונסקי

New member
מותק, זה הפורום של מעריצי בטיפול...

שבודאי נכנסים לביקורת בונה, , אבל להעיז לכנות את משחקה של איילת זורר כמוגזם ולא אמין? אהוד דרלינג, משאירה אותה בידך. ולגבי אסי - ראובן, כלומר, אין מצב... בקיצור, תיזהרי בפורום, אנחנו נשלח לך קסאמים...

L L B

New member
למה אתם נכנסים לפה

אם אתם חושבים ש'בטיפול' היא חרא של סידרה? תהרגו אותי, אבל אנ'לא מבינה אנשים לפעמים...

תמיד יהיו ת'אנשים האלה...

אל תתאמצי אפילו להבין, זו תופעה די מוזרה
האמת, שאני חושבת שאם אדם התאמץ להיכנס לפורום של סדרה שהוא לא אוהב- כנראה כן יש לו אי-אילו סנטימנטים כלפיה... מה את אומרת?

Avalanch

New member
לא לאבד ת'ראש

זה כמו בתנועת הנוער של "שלום עכשיו", כשכולם ישבו במקלט ולאורך כל הפעולה רק הינהנו והסכימו אחד עם השני. זה פשוט משעמם. אם יש למישהו מכם בעיה לשמוע ביקורת- חבל.

שמעי, כמו שאמרתי....

רק מישהו שאוהב ג'אז, יכול לבקר אלבום ג'אז, ורק מישהו שאוהב רוק ישראלי יכול לבקר אלבום של רוק ישראלי, וזה תקף גם לטלוויזיה. יש לי חבר שלא סובל דרמה, ולכן כל ביקורת שלו על כל סרט או סדרת דרמה יהיה שווה לתחת.

מותר לכל אחד להכנס :)

וזוכותו של כל אחד להביע דיעה יש פרקים שמודה, שגם לא אוהבת/מתחברת הפורום לא יהיה לנצח של הסדרה אלא אמור להיות פורום טיפולי ושל שיחות וחוץ תמיד יותר.. אחד הרבה יותר נחמד

L L B

New member
צודקת, אבל

מעצבן אותי שאנשים נכנסים לפה ומשמיצים
. אני מכירה הרבה פורומים עם נושאים מאוד טיפשיים ומאוד דביליים מבחינתי, ואף פעם לא נכנסתי והשמצתי... לא רואה שום סיבה מוצדקת לכך
. מותר לשאול משו
הפורום יהיה פעיל אחרי שהסידרה תסתיים או שהוא יסגר בתום ה'טיפולים'?

hilulit1

New member
לא נראה לי שממש אפשר לקרוא לזה

השמצה. בסה"כ אני חושבת שרצו להביע כאן דעה. וזו לא היתה סתם הערה מטומטמת.איפה היא יכולה להשמיע את דעתה על התוכנית אם לא כאן? בפורום "אמנות שימושית"?

עדן גפן

New member
עד אסי../images/Emo11.gif

אסי דיין, ואנשים רבים יוכלו להעיד הוא השחקן הכי מצוין שהיה בישראל בכמה עשורים אחרונים. ראית את כל הסרטים שלו בכלל שאת אומרת את השטויות האלו..
זה ממש לא ככה

למעלה