אני די צכה עזרה...

MaMa sHniZeL

New member
אני די צכה עזרה...

אני מתכננת לצאת מהארון זה משהו שמתחיל להעיק עליי בימים האחרונים.. אבל לפני כן אני רוצה להכיר עוד אנשים כמוני.. למישו יש מושג אולי מתי יש מפגשי נוער באגודה? ומתי יש ערב לצעירות במינרווה? דברים כאלה? כי אני ממש לא בתוך העולם של הגייז אני מרגישה שאני צכה להיכנס לשם.. אפילולמסיבות גייז אני לא יוצאת רק של סטרייטים ובשביל לצאת למסיבות גייז אני צכה להכיר גייז שאני יילך איתם לשם לא? לויודעת. צכה עזרה והמלצות. כל דבר ייתקבל בברכה.. תודה:\

MaMa sHniZeL

New member
רציתי להוסיף

שהייית במצעד הגאווה השנה עם חברה שלי (פשושית 17 חחיחיחיח לאביווווו חיים שלי) ובקיצור, הרגשתי הכי לא שייכת בעולם..! ואני בקטע!!! למה זה????? אני לא שייכת לשום עולם???.

א1ר

New member
מנצלשת. עניתי לך (הכניסו את זה

לשירשור שנקרא חצי)

א1ר

New member
חח אני יענה לך פה. למרות שמישהו

חשב שזה לא מספיק חשוב ושירשר את זה לשם. אמרתי שאין מישהו כזה. אני לא יוצאת לאף אחד. אני הכי קרובה למשפחה שלי ואני ממש לא צריכה את ההסתכלות של מצורעת ואת הנידוי. לא אף אחד לא יודע עלי וגם לא חושד ואני ממש לא רוצה לשנות את זה. מה השתגעתי?

resputin

New member
כמה דברים קודם.

א'. האם נראה לך שההורים שלך יקבלו אותך? מה הם חושבים על הנושא? ב'. למידע על קבוצות נוער בעיר שלך, ולאו דווקא באגודה, לכי למאמרים -קטגוריית "ארגון הנוער הגאה" וחפשי את העיר שלך וטווח הגילאים שלך. ג'. כמדומני אין דבר כזה "ערב לצעירות" במינרווה, עם זאת, גיל הכניסה שם הוא 16+, בניגוד לרוב המקומות של הגייז. יום שלישי זה ערב בנים, כך שכל יום אחר will do. את לא חייבת ללכת לשם עם חברים גייז, למרות שזה יכול להיות נחמד. בכיף את יכולה לתפוס איזה חבר סטרייט או בחורה סטרייטית שתלווה אותך. ד'. לגבי מצעד הגאווה; לא כולם מתחברים למצעד הגאווה. גם אני, שנה שעברה וגם השנה, לא הכי התחברתי להכל, בעיקר ביליתי עם החברים שלי. הלכתי לשם, למעשה, רק בשביל לראות את חברים שלי והמשכתי עם זה כי היה חביב שכזה. אבל זה שאת לא מתחברת למצעד לא אומר כלום, לא כל מי שגאה מתחבר איתו (ויש רבים, כמוני, שלא חושבים שהוא בהכרח משרת עדיין את מטרתו ויש לשנות פאזה). פספסתי משהו? דעות? הערות? הארות? בחופשיות.

MaMa sHniZeL

New member
אמממ...

יש במינרווה ערבים שזה מ18 + אני חושבת, אני קרובה לגיל הזה לצערי אבל עדיין לא ונראה לי שצריך תעודת זהות לא? אני רוצה לצאת מהארון אבל ההורים שלי לא ייקבלו אותי בחיים הם לא ההורים המבינים שרוצים את טובת הילד שלהם בכל מצב, הם רוצים ילדים נורמלים מצליחים בלי נטיות וכאלה אבל אני לא מחשבנת להם בכלל אני לא יוצאת כי אני עדיין לא מוכנה.. לאבא אני לא חושבת שאני ייספר בכלל אי פעם אבל לאמא יש מצב שביום מין הימים אולי כן..

יש מצעדים ומפגשים וכל החארטה הזאת..

אצלי במיטה, זה המפגש הכי טוב שישי:) סתם לא, מאיפה את?:)וזו לא בעיה לברר..כמעט בכל עיר, יש אגודה..

הילה טו דה רסקיו |סופרמן|

אמ... בת שבע עשרה... זה אומר שלא יכניסו אותך למינרווה, אלא אם כן יש לך קשרים כמובן.
הקיצר, מה שרציתי להביא לך זה לינק לאיגי, אתר ארגון הנוער הגאה. "שיהיה לכם יום יפה, לילה טוב, וצהריים נחמדים" חברה שלי מנסה לסגור תוכנית ברדיו, אלפי אנשים שמעו ולא הבינו על מה היא מדברת.

למעלה