אני די בשוק..

FreakyPunkGirl

New member
ויי

כרגע עליתי על משו.. נכון השם של האלבום The Young & The Hopeless מישו יודע אם זה הועתק מ.. The Young & The Restless חח נראה לי שכן
Who knows..
LOL

FreakyPunkGirl

New member
*מנמקת*../images/Emo8.gif

The Young & The Restless צעירים חסריי מנוח.. סדרה שאני מוצאת די משעממת בערןץ 3.. למשל ימי חיינו ותשוקות זה משו עם עתיד
עלו והצליחו

Chuchit

New member
חשבתי על זה ממזמן.. הגיוני לא?../images/Emo28.gif

אולי הם צוחקים על הסידרה? (?)

פלה פלי פלו! ../images/Emo105.gif

סורי על התגובה הקשה אבל.... תשוקות זה מפגר!!!!!!!!!! ימי חיינו לא ניסיתי לראות אבל לדעתי זה מפגש גם אפל אנלא יכולה בידיוק להגב כי במת, לא ניסיתי לראות.. אבל תשוקות זה ד-פ-ו-ק! זה המשחק הכי נורא שראיתי בחיים שלי! כמו בפרסומת שהייתה: he is so hot. hes got to be mine כזה נורא! חחחח טוב עכשיו הגעבתי ^-^ ובקשר לשם ללהקה לדעתי צריך לקרוא לנ: בנג'י מרביץ לג'ואל בביצים XD *שיעול* אורלע *שיעול*

פלה פלי פלו! ../images/Emo105.gif

סורי על התגובה הקשה אבל.... תשוקות זה מפגר!!!!!!!!!! ימי חיינו לא ניסיתי לראות אבל לדעתי זה מפגש גם אפל אנלא יכולה בידיוק להגב כי במת, לא ניסיתי לראות.. אבל תשוקות זה ד-פ-ו-ק! זה המשחק הכי נורא שראיתי בחיים שלי! כמו בפרסומת שהייתה: he is so hot. hes got to be mine כזה נורא! חחחח טוב עכשיו הגעבתי ^-^ ובקשר לשם ללהקה לדעתי צריך לקרוא לנ: בנג'י מרביץ לג'ואל בביצים XD *שיעול* אורלע *שיעול*

the z girl

New member
בנג'י מרביץ לג'ואל בביצים?

אז איך לי ולג'ואל יהיו ילדים? (תפסיק מיד בנג'.. אתה רוצה להוציא אותו מוועד הורים לעתיד? חח..)

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

יוווווו איזה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע *מכה את פיטה בביצים* סורי פיטה זה היה דורששששש

:-O אורלע!!!!../images/Emo105.gif

*רודפת אחרי אורלע עם מקל ביססבול* רגע... יש לי ביצים בכלל? :S חיחי לא נורא *בכל זאת רודפת אחרי אורלע עם מקל בייסבול* זה כיף!

¥EleVatioN¥

New member
*רצה כאילו אין מחר*../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אמא אמרה שהיא מוכנה לקנות לי
^^ אורלע מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

ווואאאאא!!../images/Emo105.gif

איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^-^ לי יקנו אחרי שאני יתחיל ללמוד.... ווא אני מאושרת בשבילך אורלעעע!!!!! תקני גיטרה שחורה!!! גמאני קונה גיטרה שחורה.. שחור זה שולט!!!!!!!!!!!

ווואאא!../images/Emo105.gif

איזה כיף לךךךךך!!!!!!! לי יקנו אחרי שאני ילמד בקלאסית של אמא... אפל עדיין!! כיף לך!!!!! תקני גיטרה שחורההה!!! גמאני יקנה שחורה אקוסטית אחרי שאני ילמד ^-^ שחור רולז!

the z girl

New member
שני דברים

1- צריך ביצים בשביל להוליד כי שם כל הזרעים.. מה לא היו לכם שיעורי חינוך מיני בכיתות א ב ג ד ה ו ז ח ט וכו ?? 2- תתחדשו כל מי שמתחיל לנגן יתחיל קונה מקבל גיטרה וכו.. תהנו ותתחדשו ואל תשכחו את הלהקה שלנו מרוב מעריצים. 3- (גולשים לעניינים שוליים).. שיט שכחתי מה רציתי להגיד נוותר

Wizzy Boy

New member
אני יהיה בתוף מרים ../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif../images/Emo74.gif

*מקפצייץ בהתלהבות יתר* אבה איבי אבו אבה

למעלה