אני די בשוק..

אני די בשוק..../images/Emo105.gif

עכשיו דיברתי באיציק עם חברה שלי שהייתה פעם חברה טובה שלי אבל מתחילת השנה לא דיברנו אז התרחקנו כזה... בכל מקרה, היא זו שהכירה לי את גוד שארלוט אז אמרתי לה שאני הולכת ללמוד גיטרה ואני ינגן שירים שלהם! והיא כזה אומרת שהיא כבר לא אוהבת אותם ושאלתי למה והיא אמרה "כי הם לא רוק אמיתי" ואני כזה מה זה קשור? אם את אוהבת שירים שלהם אז סבבה! חוצמזה הם לא רוק הם פאנק ואני אוהבת פאנק והיא כזה "הם גם לא פאנק אמיתי" אז הם פופ פאנק וואטאבר אם אני אוהבת את השירים שלהם אז אני ישמע! מה זה משנה אם הם רוק או פאנק?! זה עצבן אותי... -_-כי פעם היא נורא אהבה אותם כזה... כאילו היא אהבה אותם רק כי היא חשבה שהיא אוהבת רוק?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo10.gifזה מזכיר לי גם משהו

פעם אחת חיכיתי לאוטובוס......ו"חברה" שלי ראתה שכתבתי גוד שארלוט על היד ....והיא התחילה להגיד שהם לא להקה ....והם לא טובים.....ושאני ישמע מטאליקה.....היה בא לי להחטיף לה בוקס..בכלל היא מאלה שחושבות שמה שהיא שומעת זה הכי טוב שיש ומה שאחרים שומעים זה סתם......שונאת אותה ....גרררר

¥EleVatioN¥

New member
או ש..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

יש לי חברה שאהבה אותם גם או שמעתי שהיא אוהבת אותם ועוד שמעתי שכיום היא טוענת שהם סתפ פוזאיסטים פוזאיסטים בתחת שלי........ >מה הקשר?!<

Chuchit

New member
תגידי מותק אולי נקים להקה?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

אני מנגנת על תופים..

ווואאאאא!!!../images/Emo105.gif

אני צה ליהיות בגיטרההה!!!!!!!!!! ברור שאני צכה ללמוד עוד קצת יותר מחמש אקורדים.. חחחחחחחחחחחחחחח אפל עדיין!!!!

taltal girl

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo25.gif

ממתיי את מנגנת על תופים
ממ.. אני אהיה...אני אהיה המנהלת שלכם

S m e l l y Cat

New member
אני אנגן בקסילופוןןןןןן!!../images/Emo108.gif

חחחחח סתם..
אני אהיה הכותבתתת!!

¥EleVatioN¥

New member
GC הדור הבא../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

או GC ג'וניורס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני קורעת תעצמי שוב

Chuchit

New member
../images/Emo3.gif אורלע והגרופרים (?) ../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אני מרגישה כל כך.........חשובה

למעלה