אני גרושה

../images/Emo6.gif

גם אני שמעתי את המשפט הדבילי הזה בדייט אחד כשגבר רווק אמר ששמע את זה מחבר.מסתבר שיש לנו סטיגמה לא נעימה אבל חיי מין סוערים

שלי 9

New member
לכל המגיבים...לכם מיועד החמשיר..

אתם גנובים ואותי מצחיקים.. בתגובות ושרשורים כה משעשעים.. במלאכה הזו תמשיכו ללא לאות.. כי הלא ידוע שהצחוק יפה הוא לבריאות.. חח

נירה1234

New member
שכחתי להגיד

אני לא לרמה שלו הוא לא יתחיל איתי אני פרחה נראת לידו הוא כזה והיא החברה שלו כמוהו

מיקי 43

New member
ואולי בכלל את זה הוא

והוא זו היא שתיכן ביחד זה הא כולנו מנייקים וכולנו נותנות כלם מתחילים אך לא כולם גומרים תראה/אי החיים רצים אז איכלי ושיגלי פן תיבלי חבל על דקה חיטפי כל הזרקה

מעניין מאיפה יש לו את הטלפון שלך?..

או שהוא השיג אותו בכוח?.... אם היית דואגת להבהיר לו שאת לא מעוניינת, תאמיני לי שהוא היה עוזב אותך לנפשך. כל הגברים מניאקים???? מעניין מאד.... במקום לעשות חישובים עבורו (יש לו חברה, אין לו חברה) תשדרי לו שאת לא מעוניינת וזהו.

את

מתעלמת או משדרת חוסר עיניין. ולגביי הסברה, כן, כולם מנייאקים ואין יוצא מהכלל. ובכלל, ההודעה שלה מעט הזויה, הוא מתקשר ואת עונה...מורשמת מהפוזאישטויות, עוקבת אחריו, מודעת לסטטוס שלו, מתירה לו לחייג אלייך, מנהלת איתו שיחה... כשתהיה החלטית תדעי מה יש מעבר לדלת שממול..

נירה1234

New member
לא אמרתי

אני בכלל לא רוצה אותו הוא מתחיל איתי הוא לא מענין אותי ולא מזיז לי בכלל רק רציתי לדעת למה גברים כאלו זונות

למעלה