אני גרושה

נירה1234

New member
אני גרושה

הוא גרוש גר מולי שכן שלי ומנסה להתחיל איתי שואל שאלות מתקשר אלי ושואל שאלות מנסה להרשים אותי בפוזות שלו מסתכל ויש לו חברה ולי יש חבר מה הוא רוצה ממני למה כל הגברים מניקים , אני רואה אותו איתה הרבה בגלל זה אני יודעת שהיא חברה שלו

לא כולנו מנייאקים,השכן שלך רוצה

להשלים "שעות" איתך.בטענות תיפני לחברה שלו שתטפל בו טוב יותר

או אולי כזאת...

אם הוא עושה את הפוזה הראשונה , ההיא למעלה לכי עליו.. אם הוא עושה לך פוזה כזאת, תזרקי אותו.. בוקר טוב ישראל... אלייך נירה

a n a t i 3 3

New member
אישה שמחפשת.. בדרך כלל מוצאת../images/Emo70.gif

אני מאמינה שאם אחרי המבט הראשון לא היית מחזירה לו מבט המבטים היו נפסקים או שלפחות לא היית נתקלת בהם.
אם אחרי השאלה הראשונה שהוא שאל היית מתעלמת.. לא היו שאלות נוספות!
במקומך או במקום בן זוגך הייתי בודקת טוב טוב את הקשר שלכם לפני שהייתי מאבחנת את אופי השכן

ב ד ר ך

New member
ברררר....

זה נשמע ממש ממש ממש לא טוב. לא קיים מצב שגבר (או אשה) מעוניין וממשיך בהתעניינות שלו גם כשאין שום עידוד מהצד השני ?? אני לא רוצה להשליך את המילים שכתבת על מקרים קיצוניים ומוגזמים של הטרדה מינית וכו'.

אוי ואבוי איזו גישה

לפי הגישה הזו כל אשה שאנסו אותה אשמה בזה שהחזירה מבט או משהו כזה ולכן זו האחריות שלה,כל אחת שהרביצו והתעללו בה אשמה בזה שאמרה משהו וכל אחת שהחזירה מבט שלא תתפלא שגבר עושה ממנה קציצות.יש נשים שרק יורדות על נשים אחרות וזורקות את האחריות עליהן ושוכחות שהעולם לא בנוי ככה.נראה לי גישה מאוד ילדותית של אשה שחיה בצמר גפן ולא מודעת איזה דברים נוראים קורים בחיים שאין לך אחריות עליהם.העתונים מלאים 'נשים אשמות' שנאנסו והתעללו בהן וכל מה שנשאר לעשות זה להאשים אותן עם סימני קריאה ירוקים בסוף המשפט.נאיביות מוחלטת.

הנחה עלובה.

את מודעת לכך שקיימים נשים\גברים אובססיביים, כאלה שגם אם תפני להם ממוטה לראש הם ימשיכו? את מודעת שיש כאלה שלא מחפשות אבל מוצאים אותן? ובכלל, לעמוד על טיב היחסים שבינה לבין זוגה כתוצאה משכן סורר, ולהחליט שהיא צריכה לעשות "בדק בית" עצמי...מאוד יומרני ופלצני.

קזה1

New member
חחחחחחחחחח

זה רק השכן שלך מניאק לא כל הגברים, אגב,החברה שלו גם מניאקית היא גרה מולי ומנסה להתחיל איתי. וגם החבר של החברה של השכן כזה, ושלא לדבר על החברה של החברה שלו, הבנת? אני לא.

t o t a l

New member
גם את קצת מנייקית

אחרת לא היית שמה לב לפוזות שלו. ואחרת לא היית נונתן לו מקום "להתחיל איתך".

תסביר לי את הבדיחה

בבקשה, לפני שאני שולחת לך אייקון שדומה ל
או.....
ב - ראש. ממתינה

אם הוא מתחיל איתך סימן שיש בך

משהו,גם אני מעוניין להתחיל איתך.וממש לא מעניין אותי מהחבר שלך.מצידי שילך להתחיל עם החברה של השכן שלך והוא שילך להתחיל עם השכנה מהבניין העורפי. לא מוצאת חן בעיניי ההתנהגות שלו. הערב אטפל בו

למעלה