אני גולש חדש, תושב ותיק.

Ivan Ivanov

New member
קצת אינפורמציה על ישראל שמיר

שעליו דיבר הבחור שפתח את הדיון. ישראל שמיר נולד בברית המועצותץ היה תומך נילהב של קוסמופוליטיזם ושוויון בברית המועצות, אהב את ישראל והיה ציוני דגול. עלה לפה בעליה של שנות ה 70 (או בסוף שנות ה 60 אם אני לא טועה) נלחם במלחמות ישראל (בשורות הצנחנים) והרג ערבים רבים כלוחם בצנחנים. אך משהו השתבש במוחו מתישהו בשנות ה 80 או תחילת שנות ה 90 ואיזיה שמיר הפך לאנטי ציוני המובהק ביותר, לפי דעתו למדינת ישראל אין זכות להתקים כי היא נמצאת על אדמת פלסטין ,הוא טוען שהחמס והג'יהד אינם אירגוני טרור אלא לוחמי חופש. הוא בעצמו חיי ביפו ורוב חבריו הם ערבים, הוא מסתובב הרבה בין לאומנים ערבים ומחשיב אותם לחבריו הטובים. הוא טס לעתים קרובות לרוסיה ומפרסם שם את תורתו כנגד הציונות וקיום מדינת ישראל, משתתף בפורומים של לאומנים רוסים שחלקם אף נוטים לפשיזם...

אנטוליו

New member
תודה על האינפורמציה,

אינני מכיר אישית את שמיר אך עלי לציין שהוא גאון בתקשורת, יודע הרבה שפות פעיל כמו 100 איש. פעם, ברוסיה, כשמישהו רצה לעלות לכאן - חשבו שהשתבש אצלו משהו בראש. עכשיו אומרים אותו הדבר על הפוסט - ציוני: בוודאי השתבש אצלו משהו בראש. תקופות שונות, מקומות שונים, אך אותה המנגינה מפי אלה שלא מבינים עדיין. גם אני הייתי כמוכם, מלא אופטימיות ותקווה ורודה בהתחלה, אך מגיע היום שמתחילים להתפכח ולראות את המציאות באור אחר מאשר בהתחלה. אגב, איבן איבנוביץ', אתה שמוכן לנדב פרטים על אחרים, בכרטיס האישי שלך אין אף פרט מזהה. למה?

Ivan Ivanov

New member
המשתמש הזה דיי ישן...

בזמנו כשפתחתי כנראה מיהרתי לאיזה מקום ולא כתבתי פרטים. ולגבי שמיר. אתה כנראה לא מכיר את דעותיו. בחלק מדבריו וממעשיו הוא חורג בהרבה מגכולות הפוסט ציונות... לפעמים דבריו מתקרבים כבר לדרגת חולניות.

whitesnake1

New member
שלום רב

ברשות מנהל האתר ראשית כל סליחה על ההטרדה החוזרת...אני מרגיש צורך עז לומר מספר מילים בנוגע לכמה תגובות פה ובראש ובראשונה לאדון אנטוליו...גולש חדש ותיק כמדומני... כתבתי אותם דברים אשר כתבתי ואינני מצר על אף מילה ובהחלט שלם עם עצמי.. אני חייב לומר שהתגובות שהיו ברובן היו מתונות ..מה שגורם לי לחיזוק תחושתי ולהכרה חוזרת בעובדה שלמילה ובוודאי למושג כבוד ולנגזר ממנו :כבוד עצמי אין לכם דבר במשותף...מה שמבהיר שתחושת העבדות מושרשת בכם באופן מזעזע עוד כנראה עשרות דורות אחורה עד להיום...אינכם צריכים להתרשם ממני יתר על המידה .. שהרי את תהליך כיבוש המדינה על כל מוסדותיה השלמתם כמעט במלואו...מה שנותר למעשה הוא השלב הסופי של ההשמדה הרוחנית....ואני אומר את הדברים בתור אדם כואב שמבחין עמוקות במציאות...ולא בתור גזען חסר תקנה..אין זאת גאווה גדולה להיקרא גזען...למעשה גזענות זוהי מילה שבאה לשמש מגן פלדה למיעוטים מתחזקים שמשתמשים בחסדי הנכונות העממית העדרית לצורך עלייתם והשלמת כיבושם הרוחני. לא יעזור דבר....אני לא מטורף ...ואף לא כל אחת מתת ההגדרות של מטורף...אל תיאחזו בתירוץ הזה כי הוא שגוי...אני פשוט מלא צער על מה שפעם היה קרוי מדינה וכעת מתאים יותר להגדרה של עיר מקלט... בנוגע לדבריו של אותו אנטוליו אנסה להגיב תוך כדי ירידה לעומקם של דברים שלב אחר שלב: ראשית כל הרשה לי להפריך את טענתך הבסיסית כאן הגורסת שיש לי איזושהיא היאחזות בהלכה או בדת....אני כתבתי את הדברים בתור אדם חילוני לחלוטין שלנגד עיניו שם קודם את הלאום...לאחר מכן את המדינה ....ורק לבסוף את ההלכה...וגם זאת רק לאלו הנאחזים בה...אני אינני אחד מהם...אתה יכול להיות בטוח...הרצון שלך להטיל את הפצצה הזאת על סוג של חשיבה דתית הוא בעצם רצון להתנחם ולומר: רק הדתיים לא מקבלים אותנו...אז תרשה לי בשנית לעורר אותך: קודם כל אדם שעיניו בראשו הוא המתנגד לאותה עלייה לא יהודית וחסרת הערכים! וכמוני רבים ורבים שאינך מתאר לעצמך את כמותם שיודעים את האמת שאני יודע ואינם הולכים בדרך ההלכה כלל...אבל אם אתה רוצה להתנחם ולעודד עצמך שזה כך...שיבושם לך! דבר שני שחלק ממנו הבהרתי בראשון ותכניס טוב טוב לראש: דבריי הם לא תופעה חולפת...ואני מצוי בין רבים וטובים אחרים שעיניהם פקוחות!!! ולא יעזור לך גם אם תשתמש בשפה הכי גבוהה על מנת להוכיח את האינטיליגנציה שלך! לא הייתי מציע לך לדאוג במיוחד לגבי בעיית הנישואים שאתה מזכיר...שהרי בתור עם אתאיסט וחסר כל אידיאלים אחרים וביניהם אידיאל ערכי המשפחה לנישואין אין אף לא משמעות סמלית...והם נועדו לשם חגיגת שיכרות...היכרות שסופה יחסי מין באותו ערב..ושאר מעשה הבהמיות שלכם... ולבסוף: ילדים זה רק ספורט....אכן כן...זה רק ספורט ותו לו...ואחוזי הריבוי הטבעי הקטנים שלכם נובעים בראש ובראשונה מחוסר ערכי משפחה שנגזר ממנו למעשה פחד בלתי מוסבר מהחיים...כיאה לעבדים! בנוגע לאותה אוריינטציה ימנית מובהקת: מה ציפית?...לרצות לכבוש ולהשתלט על המדינה ומוסדותיה בלי לקנות את לב השלטונות תחילה בדבר היותכם ציונים??...טיפה סבלנות...הגעתם כמעט עד הפסגה...לא נותר הרבה תאמין לי בסופו של דבר אנו עם קטנטן...כמה באמת אפשר לשרוד עוד?... תודה על זכות התגובה שלא ניתנה לי בזכות... ברשותכם פטרוניי היקרים....

SupermanZW

Well-known member
גזען מסריח, תחזור לכשא"ש.

אם אתה מאירופה הרוסים הצילו את סביך מהשואה ואם לא הם היו אלה שקלטו את הוריך או סביך כשבאתם ארצה והיו הראשונים להקים את המדינה, כידוע לך הם היו ברובם אתאיסטים. העליה הרוסית של שנות ה90 ברובה משכילה ומפותחת ותרמה רבות למדינת ישראל, אתה כפוי טובה וגזען ויש לך מזל שאתה לא חי בארה"ב כי שם היית נכנס לכלא על ביטויי הגזענות שלך.

beatman

Member
../images/Emo45.gif

הוא שקרן ובור,אין לו מושג לאילו ערכים רובנו חונכנו.

AeroSlash

New member
תראה..

הייתי כותבת לך פה חתיכת תגובה. אבל אחרי שקראתי את ההודעות שלך [מה שהיה בזבוז זמן טוטאלי] הגעתי אך ורק למסקנה אחת - אבוי
. אין שום סיכוי שבעולם שתבין בערך שמינית ממה שאני אכתוב אז חבל לי על הכוחות. פשוט חבל. רק אני אגיד דבר אחד אחרון, אתה שרואה את עצמך בעל העיניים ופקוחות, יודע כל ואחד שהאמת ברורה לו ובלה בלה בלה. אתה יודע, לפניך היה עוד בחור שחשב שהוא יודע הכל, שהוא מבין בכל יותר טוב מכולם והוא יהיה זה שיביא את ההצלה על העולם. קראו לבחור היטלר, לא יודעת אם אתה מכיר. והיטלר, לא היה ילד טוב במיוחד. סתם שתדע, יש ביניכם -הרבה- במשותף. זה הכל..

AeroSlash

New member
לא, בכלל לא..

רק שני אנשים שחושבים שני גזע מסויים הם נתוחים ממנו ורואה עצמו כמגלה האמת ובעל הצדק המוחלט.

beatman

Member
סתכלי,אולי השנאה לסלבים משותפת

אבל בשביל להיות כמו היטלר יש לו עוד הרבה עבודה.

Drunk Bullet

New member
משהו שכדאי שתיקח בחשבון..

לא הייתי מציע לך לדאוג במיוחד לגבי בעיית הנישואים שאתה מזכיר...שהרי בתור עם אתאיסט וחסר כל אידיאלים אחרים וביניהם אידיאל ערכי המשפחה לנישואין אין אף לא משמעות סמלית...והם נועדו לשם חגיגת שיכרות...היכרות שסופה יחסי מין באותו ערב..ושאר מעשה הבהמיות שלכם... ולבסוף: ילדים זה רק ספורט....אכן כן...זה רק ספורט ותו לו...ואחוזי הריבוי הטבעי הקטנים שלכם נובעים בראש ובראשונה מחוסר ערכי משפחה שנגזר ממנו למעשה פחד בלתי מוסבר מהחיים...כיאה לעבדים! אתה מודע לכך שעל טינופת כזאת (הציטוט למעלה) אפשר להגיש נגדך תלונה? דבריי הם לא תופעה חולפת...ואני מצוי בין רבים וטובים אחרים שעיניהם פקוחות!!! תמשיך לנחם את עצמך..אם באמת היו "רבים וטובים" כמוך, כבר מזמן הייתה מתחילה מלחמת עולם שלישית.

אנטוליו

New member
נחש לבן ארסי,

חיכיתי בדריכות יותר משבוע לתגובתך על הודעתי. לא מצאתי שם הרבה חדש, אך אתה צודק בקשר לכבוד עצמי: התגובות להתקפותיך הגזעניות היו לרוב פושרות וחלשות מדי. המגזר הרוסי גם שותק יותר מדי כשהממסד הרבני מתעלל ומשפיל אותם. אני מתאר לעצמי מה היה קורה, איזו מהומה הייתה קמה, אילו לא היו מסכימים לערוך את טכסי הנישואין או, להבדיל, קבורה, ליוצאי צפון אפריקה, למשל! דרך אגב, הוריך לא משם? נכון, לא רק הדתיים שונאים את עולי רוסיה, גם עדות המזרח בכלל, במיוחד צפון אפריקאים וזאת מהסיבה הפשוטה: הם מרגישים את רגשי הנחיתות כשרואים את הפער, ולא לטובתם, בין תרבותם ורמתם ובין התרבות וההשכלה של יוצאי רוסיה, זה מתסכל אותם והם אוכלים את עצמם. אתה כותב שהנך חילוני ועבורך חשוב קודם כל הלאום ואחר כך המדינה. אני מסכים איתך, אך רק בהבדל אחד: היה צריך להקים כאן מדינה לכל אזרחיה ולא רק ליוצאי הכת האורתודוקסית היהודית. אז הייתה נמנעת מכולנו בושה ואפליה על רקע דתי או המוצא האתני, כולנו היינו שייכים ללאום אחד בלבד- ישראלי, דבר מקובל בכל מדינה נאורה בעולם, ושלום על ישראל. אני מאמין שאז גם לא היו עושים עניין מנישואי התערובת וכל אזרח המדינה היה רשאי להינשא לכל אזרח אחר ללא בדיקה של דתו או מוצאו, כמו שהיה נהוג ברייך השלישי או בדרום אפריקה. לדעתי, אף רצוי היה לעודד את נישואי התערובת כי הם בריאים יותר מבחינה גנטית. ברוב עדות המזרח, למשל, הנישואין היו בתוך המשפחה המורחבת מדרגה שניה ושלישית, בין בני דודים, מין גילוי עריות שבטי וחמולתי. זה , כנראה, מנהג נפוץ בכל המזרח וצפון אפריקה, גם בין הערבים. הדבר גורם לתופעת מחלות ניווניות וגנטיות קשות ולפיגור שכלי. הרי בטבע, בהתאם לחוקי האבולוציה, הכול חייב לזרום להתחדש. מים עומדים מסריחים. עם שלא מתקדם קדימה-מתנוון. כל העמים המודרניים נוצרו כתוצאה מנישואי התערובת עם עמים עתיקים יותר. כך היה צריך להיות גם כאן. בקשר להשתלטות: הדרך ארוכה עדיין. רוב משרות הבכירות בממשל ובמשק תופסים ותיקים מכל העדות. יוצאי רוסיה לרוב הם חוטבי עצים ושואבי המים, אך אני מקווה שעם הזמן המצב ישתנה לטובתנו.

beatman

Member
אתה לא מבין דבר אחד

מדינת ישראל היא לא סתם מדינה שקמה לה... "מדינה נאורה כמקובל בעולם". מדינת ישראל היא מדינת יהודית שקמה בשביל להיות בית לעם היהודי.

beatman

Member
מדינה יהודית מתקדמת ונאורה

ולא מדינה בינלאומית,שכל גוי יהגר לכאן חופשי.

SupermanZW

Well-known member
מישהו דיבר על הגירה חופשית?

אין מדינות שכל אחד יכול להגר אליהן, לכל מדינת הגירה קריטריוני הגירה משלה, אלא שבמדינה מתקדמת ונאורה נקבעים קריטריוני הגירה המשתלמים למדינה ועם זאת ללא אפליה על בסיס גזעי דתי או מיני.

למעלה