אני גולש חדש, תושב ותיק.

אנטוליו

New member
אני גולש חדש, תושב ותיק.

אני גולש חדש בכלל ובאתר הזה בפרט. עיני צדו את המסר "אתם" מאת whitesnake , אשר בוודאי זיעזע רבים מכם. בתור תושב ותיק אני מתנצל על דברי השטנה האלה ואנסה להסביר למה הגזען הזה כתב את אשר כתב. כידוע לכם, מדינת ישראל היא מדינה "יהודית" מבחינת ההלכה. הדת בה לא מופרדת מהמדינה כמו בכל ארץ אחרת בעולם, חוץ מאירן וסעודיה, ושולטת כאן בכיפה וביד רמה. כתוצאה מכך, חוקי האישות, למשל, (עריכת טקסי נישואין, גירושין וקבורה), הם מונופול בלעדי של הרבנות האורתודוקסית המאובנת אשר פועלת לפי חוקי ההלכה הגזענית הנוקשים. עולי רוסיה, שרבים מהם בני התערובת, מוכרים אמנם ע"י המדינה ועלו לפי חוק השבות, אך אינם מוכרים ע"י הרבנות בתור יהודים. כתוצאה מכך הם נופלים בין הכיסאות, ואם הם רוצים להתחתן הם נאלצים לנסוע, על חשבונם, לקפריסין או כל מקום אחר. דבר כזה אין לו תקדים בהיסטוריה המודרנית, חוץ מדרום אפריקה בזמנו או תקופת הרייך השלישי, כשגם שם, על מנת להינשא, היה צורך להביא תעודות המאשרות את טוהר הגזע של המעומדים לברית הנישואין, סביהם וסבתותיהם. כל זאת על פי חוקי הגזע של נירנברג, אשר דומים להפליא לחוקי ההלכה, על מנת לשמור על טוהר הגזע לבל הדם הארי הטהור יזדהם מדמם של הגזעים ה"נחותים" יותר, כגון יהודים או סלאבים. אגב, כרגע המצב בגרמניה הרבה יותר טוב מבחינה זאת ויהודי רוסיה אשר מהגרים לשם, מקבלים סל קליטה פי 7 יותר גדול, וכל זאת מבלי להיות בסכנה ותמידית ולהיות מופלה על רקע דתי או גזעני. מצב זה הרגיז את ממשלת ישראל והיא לחצה על ממשלת גרמניה להקשות על יהודי רוסיה. לפי ההלכה היהודית כל הלא יהודי נחשב נחות, תת אדם, גוי, בהמה. ומי רוצה להתחתן עם בהמה? מי רוצה להיקבר איתה? לכן, הרבה חיילים מחבר העמים אשר נפלו בקרב עם המחבלים, נקברים מחוץ לגדר. בארץ יש הרבה אנשים אשר ספגו את תורת הגזענות הזאת, את הבוז, שנאה ופחד מפני הגויים, קסנופוביה מולדת, והיות שכל עולה מרוסיה נחשד באופן אוטומטי לחשוד כגוי, הם סופגים עלבונות, השפלות וקריאות: גויים, תחזרו לרוסיה, בזמן שברוסיה הם שמעו: ז'ידים, לכו לישראל! שבבואנו לכאן קיווינו סוף סוף לזכות למנוחה ונחלה. אנו משרתים כאן בצבא, עובדים בעבודות קשות במשכורת מינימום וזה מה שאנו מקבלים מהמדינה: סטירת לחי. והרבה מכם בוודאי פטריוטים, אפילו בעלי אוריינטציה ימנית מובהקת, מצביעי ליכוד, ישראל ביתנו. מנהיגי המפלגות האלה ביחסים טובים מאוד עם הדתיים, רבנים וחרדים שרודפים ומשפילים אותכם. קולות שלכם הולכים אליהם, בסופו של דבר, ומנציחים בכך את האפליה שלכם על רקע דתי ואתני! יורקים עליכם בפרצוף ונראה לכם שזה הגשם! משתתפי פורום נכבדים, אני מצרף בזאת כמה מסמכים מאת ישראל שמיר אשר יעזרו לכם ללמוד את המצב.כמו כן, לאלה אשר יודעים לקרוא אנגלית ורוצים להתעמק ביחס ההלכה כלפי הזרים, אני ממליץ לעיין במסמך שנכתב בידי גומרי ישיבות בעלי מצפון בארה"ב. בהצלחה!
 

beatman

Member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אז קודם כל,רוב העולים מבריה"מ יהודים מלאים כמוני. ההשוואה לנאציזם מוגזמת
,גם אם ההלכה נראית לך גזענית אין מה להשוות לחוקי הנאצים ימ"ש. אני יהודי ולא מחשיב כל גוי כתת אדם או בהמה,חלילה. רבים מאיתנו מצביעים למפלגות הימין (מולדת
) כי אלו דיעותינו הפוליטיות,אז מה שחלק מהמפלגות קשורות יותר לדתיים ?? בגלל זה אני אהפוך לשמאלני ?? אין מצב.
 

אנטוליו

New member
אני שמח שאתה יהודי 100%

ברם, חבריך הדתיים אשר קיבלו חינוך דתי, טוענים שרוב העולים הם "גויים". רבנים ובני עדות המזרח הדתיים אומרים את זה בגלוי. נראה מה היית אומר אם, במקרה, הסבתא שלך הייתה "שיקסה", כלומר, תת אדם. אתה לא חייב להפוך לשמאלני, גם אני בגילך חשבתי שכל א"י צריכה להיות שייכת ליהודים. אם הגיל האופקים מתרחבים, מסתכלים מזוית אחרת, רחבה יותר, על החיים ובא גם הנסיון בחיים שכה חסר לצעירים. אני רואה שהאדם המבוגר ביותר כאן הוא בן 18, אז יכול להיות שאני זקן מדי לפורום הזה.
 

SupermanZW

Well-known member
האם אתה בטוח שהאדם המבוגר ביותר

בפורום הוא בן 18? גם אם כן אתה טועה בגדול, חברת הפורום המבוגרת ביותר בת 39.
 

beatman

Member
מי שם על הדוסים ??

תאמין לי אין מצב שאני אהפוך לשמאלני.
 

M a r U s k A

New member
לא כל הדתיים..

מאמינים שרוב העולים הם גויים... ואין דבר כזה מבוגר מדי לפורום.. נכון שחברי הפורום הפעילים ביותר.. בני נוער אבל זה לא אומר שאין לנו דעה
 

Vrock

New member
לחילונים שבינינו יש את המפלגה לעתיד

של ליברמן-המלך!
 

M a r U s k A

New member
אלכס סליחה אבל מעצבן אותי נורא..

שכשאתה מגיב להודעה מסויימת וכבר לא בפעם הראשונה, אתה כותב בשם "רבים מאיתנו, רבים מחברי הפורום..." יהודים במלואמם.. ימניים... כי אני חלק מהרוב של הפורום הזה... ואני לא יהודיה, לפחות לא נחשבת לאחת כזאת ואני לא היחידה פה שכזאת, אני גם לא ימנית.. אי אפשר להגיד שאני שמאלנית גם.. אבל הדעה הפוליטית שלי כרגע זו לא הנקודה החשובה.. מה שחשוב לי שתפסיק לכתוב בשם "רבים מאיתנו" ואם כבר אתה כותב.. אז תטרח להזכיר "להוציא מרינה ועוד כמה חברי פורום ... "
 

beatman

Member
סתכלי,יש סקר ששם רואים שרוב

חברי הפורום הם כן יהודים,כשאני כותב "רובנו" אליהם אני מתכוון. "רובנו" = "להוציא אותך ועוד כמה חברים". מצטער אם נפגעת.
 

M a r U s k A

New member
חברי פורום

הם באים ומתחלפים... כשאתה אומר "רובנו" אתה מייצג את חברי הפורום ואני לא רוצה שתייצג אותי בעמדות האלו אז בבקשה ממך להבא תביע את דעותיך בשם עצמך!
 

beatman

Member
את לא יודעת מה זה "רובנו" ???

כשאני אומר רוב אני לא מתכוון לכולם
"רובנו" בכלל לא מייצג את כל חברי הפורום,רק חלק מהם. כאשר אני אומר "רוב" אני אוטומטית לא מתכוון לכולם (אלייך במקרה הזה).
 

beatman

Member
חוץ בהודעה שהגבתי לאנטוליו

כשאמרתי רוב דיברתי על רוב העולים ולא על רוב חברי הפורום.
 

Dynamo1929

New member
ברוך הבא אנטוליו!

רק רציתי לאמר שקראתי כמה וכמה הודעות שלך בפורומים אחרים, ואמנם דעותיך בכל מה שנוגע ליהדות קיצוניות למדי, עדיין יש בהן הרבה מין האמת.
 

SpyKid

New member
ברוך הבא!!! :]

אני מסכימה עם הרבה ממה שאמרת :]
 

goblinit12

New member
שלום גם אני חדשה! ודרך אגב אני

מסכימה עם הרבה ממה שאנטוליו אמר... זה אולי נראה מוגזם בהשוואה עם נאציזם אבל אם הגזענות הזאת בגלל העדות תמשך כך אז באמת אנחנו נשמיד את עצמנו... אני אישית בדת חצי חצי- אמא יהודיה ואבא נוצרי, אני נחשבת יהודיה לכל דבר כי אמא שלי יהודיה וגם לא עברתי טבילה ולי בהחלט איןשום בעיה עם אנשים שהם לא יהודים אבל אני בטוחה שלהרבה- ואפילו להרבה מחברי הפורום הזה כן יש להם בעיה עם אנשים כמוני, אז סך הכל הגזענות המטומטמת הזאת בחיים לא תעלם מהעולם עד יומו האחרון...
 

goblinit12

New member
ועוד משהו-

ולגבי מה שמישהו פה אמר שזה לא נכון שרוב היהודים הרוסים הם בני תערובת טועה כי עובדה שרוה הרוסים היהודים דומים לרוסים הנוצרים זאת אומרת שבוצעו נישואי תערובת. אם לא אז היהודים היו נשארים נראים כמו שהם.
 
למעלה