אני ב

ha1231

New member
../images/Emo24.gifברוך השם שאת אחרי ועבר בהצלחה!

מאחלת לך החלמה מהירה, והרבה בריאות מחכה לשמוע בשורות טובות, אמן.

נפלא,נפלא,נפלא ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

חיכיתי לשמוע את כל המסכת, איזה יופי של תוצאות, כמה אני שמחה בשבילך
תנוחי לך,תתאוששי ואני מקוה שהבשורות הטובות אוטוטו כבר כאן

liatsw1

New member
../images/Emo24.gifתודה, תודה, תודה

בס"ד אין עליכן. כ"כ כיף לחזור הביתה ול-
החם כאן. אתן מדהימות! מסתבר שההתאוששות לא משהו, לא כמו שחשבתי. בימים האחרונים סובלת מכאבי בטן נוראיים. כנראה קשור לכל נושא המיעיים. עוד שבועיים אני בבקורת, נקווה שעד אז ארגיש יותר טוב.

זואילי

New member
הי ליאת, אני שמחה ששבת למחשב

כמה המלצות שעל חלקן דיברנו. בחודש הקרוב תשתדלי לאכול דברים רכים וקלים לעיכול. שלא יהיה אקסטרה מאמץ. ותרי לעת עתה על האורז... תחליפי בשר בדגים בשביל החלבונים. וזה הרבה יותר נוח לעיכול. תנסי לא להפריז החודש עם סיבים, אבל כשאת כן אוכלת את זה (ירקות וכו') אז תשתי הרבה מים. בהדרגה תחזרי לאכול נורמלי (כמו שאת רגילה). אולי כדאי לך גם להתייעץ עם הדיאטנית של מרפאת האנדו? (נעמי קידר?? מי שמכירה - תקנו אותי אם אני טועה). המלצה נוספת - קבעי תור לייעוץ אצל בארגבל. הפעם לשיחה... תעברי איתו על דו"ח הניתוח + להשוות לבדיקות שעשית וספרי לו על הסימפטומים. אם תחליטי ללכת אליו, אז כשתהיי בביקורת אצל סוריאנו בקשי ממנו שידבר עם בארגבל (כדי שיהיה מוכן לקראת הפגישה שלכם. אני הגעתי לבארגבל חודש אחרי הניתוח, ולא היה לו כ"כ מה להגיד לי בעניין הניתוח כי הוא טרם דיבר עם סוריאנו, אז שוחחנו על עניינים אחרים). אם תלכי אליו פרטי... אז הגיוני שבטלפון אחד הם יעדכנו אחד את השני. יתכן ששילוב תרופתי ממומחה גסטרו יעשה אצלך שינוי לטובה וככה ההחלמה מהניתוח תהיה נוחה יותר. ואל תשכחי - עברת ניתוח קשה ומורכב. לוקח זמן להחלים ממנו. לגוף שלך יש את הקצב שלו.

מסכימה לגמרי עם זוזו

ואפרופו, מה שלומך זוזו? ליאת'וש הניתוח זה בטח לא מעשה קסם ולוקח זמן עד שמחלימים אז תעשי מה שזוזו אמרה וגם תנוחי הרבה ועוד משהו קטן: לא לאכול ירקות כמו בטטות למשל כי זה עם סיבים וגם לא מנגו או ארטישוק שוב בגלל הסיבים רפואה שלמה.

מהניסיון שלי אחרי כל ניתוח

יש התאוששות ואז כמה ימים של החמרה משמעותית, ואז שוב התאוששות והתייצבות מקוה שגם אצלך יהיה כך
תשמרי על עצמך

וואוו ליאתי, ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

אמנם את כאן כבר מזמן, אבל רק היום אני כאן בביקור... אני שמחה כל כך שלא היה צורך לכרות את המעי ובכלל טוב שאת כבר אחרי, ברור שכואב ולוקח זמן...תנוחי לך כמה שיידרש והחלמה מהירה
איזה כיף שהצלחת להגיע הביתה להדלקת נרות
, דבר שכל כך רצית.. הלוואי ובאמת יהיה לך עוד הרבה אור בחיים. מאחלת לך רק בשורות טובות

למעלה