והמסקנה היא שאין לסמוך על בדיקת ההריון ויש תמיד לנסותה שוב כעבור זמן מה. לגיסתי אמרו שהיא אינה בהריון על פי בדיקת הדם - היא המתינה, נבדקה שוב כעבור שבועיים והפעם אמרו שהיא כן בהריון. בכל מקרה איןספק שזה הזמן לשמוע את המנטרה המעצבנת מכל מתוצרת פולין: "הכל לטובה"...
תפרידי בין ההלם והכאב שלך על כל המקרה המצער הזה לבין העובדה שכנראה ההריון הזה ממילא נפל. אני נורא נורא מצטערת בשבילך על הטראומה הזו אבל תעשי לעצמך טובה ותנסי מבעד לדמעות לראות את הצד החיובי - אחרי דבר כזה ברור שאתם יכולים להביא ילד. מחבקת אותך מרחוק.
יונית, גם אני מצטרפת לתגובות האחרות. סיפור מדהים ומפחיד! לפני כמעט שנתיים עשיתי החזרה של עוברים מוקפאים. הבטא יצא שלילי והפסקתי לקחת אוטרוגסטון. רק התחלתי לדמם אחרי שבועיים/שלושה והדימום היה פשוט ענק, כמו אחרי לידה - פדים רגילים בכלל לא עמדו במשימה. המשכתי לדמם הרבה זמן עד שזה הפסיק לבד וכבר הייתי מאד אנמית (המגלובין של 9). יש לי תאוריה שאולי הייתי בהריון והבדיקה לא היתי בסדר. האם משהו כזה קרה למישהי אחרת? קרן
זה רק מחזק את התאוריה שלי. אני עשיתי את בדיקת הדם לבטא במחלקת הIVF בב"ח. אני עכשיו התחלתי עוד מחזור של מוקפאים אבל הפעם בלי הורמונים, אז לפחות לא אמור להיות אותה בעיה אחרי ביוץ אמיתי. קשה לחשוב שיכולתי להיות עכשיו עם ילד/ה בן/בת שנה, אילו היינו יודעים שהייתי בהריון. בצד שני, אולי זה לא היה הריון בסדר אם הבטא היה נמוך (בתקווה שלא פישלו את הבדיקה לגמרי.) אולי כדאי לנו בכל זאת לעשות עוד בדיקה (שתן או דם) במקרה שזה יוצא שלילי כדי למנוע מקרים כאלו. נותר לנו רק להמשיך לחתור. קרן
אל תעיקי על עצמך עם המחשבות "מה היה קורה אילו". היה יכול להיות טוב יותר, אבל היה יכול גם להיות יותר גרוע. מקווה שאת מתאוששת וחוזרת לאיתנך, כי לסחוב תשעה חודשי הריון זה לא דבר קל, ואת עומדת לעשות את זה בקרוב.
כל הזמן אני מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה יהיה הריון ארוך ומאושר וכל כך התעצבתי למקרא ההפלה האחרונה והנה עכשיו הסיפור הזה, אווףףףףףףף!!!!!!!! כל כך כואב!!!!!!!! אני שולחת לך חיבוקים עזים וכפי שכמעט היית אמא עוד 9 חודשים את תהיי אמא בקרוב מאד מאד מאד!!!!!!!!!
תשארי אופטימית למרות שאני יודעת שאני הייתי כנראה שכמוך מעבירה לילות ללא שינה כי אכן מישהו צריך לשלם על הטעות אבל ככל הנראה את תשלמי עליה לבד וזה כואב אולי כדאי לך פשוט להצמד לאמונה שאם יד הגורל בזה אז כך זה צריך להיות מצטערת על האובדן בעקבות טעות ככ מטופשת ומצערת (אני בעצמי מתחילה להתעצבן) אוהבת גלית