אני ב-ה-ל-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ב-ה-ל-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות אתמול הייתי אצל ברקוביץ לביקורת בטא לראות אם משבוע שעבר הבטא ירדה וכמובן לספר לו את כל הסיפור הבטא ירדה יפה התחלתי לספר לו את מה שעברתי והוא טוען לפי המימצאים והמכתב שחרור מביה"ח והפטולוגיה שהראתה שאריות שיליה ...שנראה ..... זה היה הריון מההפריה האחרונה שעברתי ב13.2 +שיטת בר טוב במדיקל סנטר .. הייתי המומה למישמע אוזניי שאלתי איך זה יכול להיות ב27.2 עשיתי בדיקת הריון דרך מכבי והתשובה הראתה שלילי ..ומה הוא אומר לי שיכולים להיות טעויות והוא כבר ניתקל ב2 אחת שקיבלה כמוני תשובה שלילת וחשה כאבים בחזה צלצלה אליו ואמרה לו שמשהו לא ניראה לה הוא בדק אותה והפלא ופלא עובר ברחם והשניה גם סיפור דומה ....ברקוביץ אמר שכנראה התשובה היתה טעות ובעיקבות הטעות הפסיקו לתת לי תמיכה שהיתה מאוד חשובה בתחילת הדרך וזה מה שגרם לי לדימומים חזקים ולהפלה שסיכנה את חיי ...וסביר להניח שאם הייתי מקבלת גסטון ותופסת את זה בזמן היום הייתי בשבוע -12-11 ועוד הוא ראה שהפטולוגיה הראתה שאריות שיליה ורק בשבועות יותר מתקדמים כמו שהייתי רואים שיליה ודימומים כבדים לפני שבוע 7 הדימומים מאוד קטנים במיקרה של הפלה וגם השיליה עדיין לא מפותחת אני בהלם אני פשוט בשוק לא מספיק הסבל שסבלתי שאיבדתי כמויות דם אדירות עוד מספרים לי שההריון היה מתפתח כרגיל לולאי הטעות ....הייתי אימא עוד 9 חודשים אני לא יודעת מה לעשות איזו רשלנות מי צריך לשאת בהוצאות ובעוגמת הנפש 4 שנים אנחנו מחכים לילד ומכבי הרגה לי אותו בא לי למות .......... מה לעשות ??????איך הוכיח זאת ????? יונית

alona g

New member
יוניתי, לא יודעת אם זה מנחם אבל

אני קבלתי זריקות גסטון עקב דימומים לפני שבוע 7 וזה לא הציל לי את ההריון, רופא שערך לי בדיקת US בשבוע 7 כשהגעתי מדממת אמר לי שהגסטון"זה כמו כוסות רוח למת עשוי להפסיק דימום אבל לא מציל הריון" אצלי הוא גם לא הפסיק את הדימום. מה שאני מנסה להגיד הוא שאל תייסרי את עצמך יש גם האפשרות שהגסטון לא היה עוזר. אני אומנם לא עברתי את דרך הייסורים שאת מתארת אבל בהחלט מזדהה עם עוגמת הנפש, האכזבה והכאב! אבל היי, את הרי יונית החיובית עם דגש ענק על החיובית, יישר כח!! מחבקת אלונה

venus13

New member
היי יונית

צר לי על כל שנאלצת לעבור כבר שמעתי על סיפורים של נשים שבדיקת דם הראתה תוצאה שלילית בעוד שבעצם היו בהריון. בד"כ מדובר על הריון מחוץ לרחם - בחצוצרה. לא יודעת אם זו רשלנות של קופ"ח - ובכל מקרה - יהיה לך מאוד קשה להוכיח את זה. בכל מקרה אין לדעת איך ההריון היה מתפתח בכל מקרה. יש לך את כל הזכות שבעולם להתאבל ולכעוס ולברר מה קרה - אבל אל תאחזי בזה יותר מדי זמן - חבל על האנרגיה שלך - שאת כל כך צריכה להמשך התהליך. הדבר הטוב שיצא מהדבר הזה הוא אולי שאת יודעת שאת יכולה להיכנס להריון - ואם הצלחת פעם אחת - סיכוי טוב שתצתיחי שוב. מה עם האמבוליזציה שבעלך היה צריך לעבור בבלגיה? מאחלת לך את כל הטוב שבעולם - גם בימים קשים אלה שלך, ונוס

לילךפ

New member
קודם כל מצער מאוד הסיפור שלך אבל

יש גם את הצד החיובי שבזה שנכנסת להריון!!! וזה אומר שתוכלי להיות אמא נכון שזה עצוב כל הקטע הזה של הטעויות המעצבנות האלה שעולות לנו בחיים אבל בסוף יהיה טוב מקווה שתתאוששי ותרגישי טוב כנראה שככה זה היה צריך להיות, עם כל הכאב שבזה מחבקת לילך

dandushx

New member
יוניתי../images/Emo24.gif

אני חייבת לומר שזו רשלנות רפואית לשמה , מה שקרה ויש לך את כל הלגיטימציה שבעולם לכאוב ולכעוס. אבל יש גם צד חיובי פה - זה אומר שההריון נפל בגלל טעות רפואית , שלא ניתנה התמיכה שהיתה צריכה להנתן (כיוון שבהריון טבעי הגופיף הצהוב תומך בהריון וברירית ובהפריה צריך לדאוג לתמיכה הזאת על ידי מתן טיפול חיצוני ) , ולא בגלל בעיה אצלך שמונעת מההריון להקלט או בגלל בעיה בזרע או בביצית שמונעות מעובר תקין להתפתח , לפחות את יודעת שלא אלו הסיבות , וזה גם נחמה לדעתי. אני מאחלת לך רק טוב ושמהר יהיה לך שוב הריון שהפעם ימשך 9 חודשים ויביא לכם ילד שתאהבו וזה יפצה על כל הכאב.ואולי בפעם הבאה פשוט תעשי שוב בדיקת הריון , או בדיקה ביתית בנוסף . כמו שבמקרה שיש תשובה חיובית , בודקים אחרי כמה ימים שוב כדי לראות שהבטא לא יורדת וזה לא הריון כימי, צריך לעשות אותו דבר גם כשהתשובה שלילית , ולא לסמוך רק על בדיקה אחת. אז תתחזקי ותהיי אופטימית לקראת ההמשך , כי את רואה שיש סיכוי , זאת היתה ההוכחה שזה אפשרי , מה גם שבעלך עבר את האימבוליזציה , אז בכלל זה משפר את הסיכוי.
דנדוש

נועם@בת

New member
צמרמורת ../images/Emo5.gif

לא יודעת אם תוכלי להוכיח רשלנות, כי לא בטוח שיש רשלנות. הם מצידם יכולים לטעון שמדובר בעובר לא תקין שהתחיל עם בטא נמוכה מאוד- ולכן לא היתה תוצאה חיובית בבדיקה. אי אפשר לדעת מה באמת קרה יוניתי, ואל תייסרי את עצמך. לעולם לא תדעי אם ההריון היה תקין, ואם היה מחזיק מעמד עם התמיכה. דר´ ברקוביץ´ העלה אפשרות, אבל זאת רק אחת האפשרויות. קחי בחשבון שבאותה מידה היית יכולה לעבור חודשיים של דימומים שמירת הריון מלאה ועדיין לאבד את העובר. זה עצוב מכל צד שמסתכלים עליו, אבל דבר אחד אסור לך לעשות. אסור לך להתלות ב"מה היה קורה אילו..." כי זה לא יוביל לשום מקום. יהיה מאוד קשה להוכיח רשלנות רפואית, במקרה הכי אופטימי יודו שהיתה טעות. לכם זה לא ישנה כלום חוץ מאשר יסחוט אתכם כספית ונפשית. מחבקת אותך חזק יונית, ומתפללת שהאיש יחזור מלא און (במלוא מובן המילה
) שבת שלום
נועם

ligo

New member
יוניתי

אני בהלם בעצמי! איך קורה כזה דבר? ואיך אפשר להפסיק לחשוב עכשיו "מה אם...?" לא יודעת מה לומר לך ומה אפשר לעשות. זה פשוט נראה לי כל כך החמצה. כל הסבל שעברת. מקווה שאת ובעלך תהיו חזקים. לא יודעת מה הייתי עושה במקומך

עמית@

New member
יונית- אני עם נועם

אין שום דרך להוכיח כך או אחרת- רק שהעובר היה "תוצאה" של ההפרייה האחרונה נכון שזה מתסכל ומרתיח ומעציב וכואב וכל מילה שרק תרצי להשתמש בה- אולם התוצאה הינה כזו- ועם זה את חייבת להמשיך. מה שכן- בהחלט אפשר לברר איך אפשר להגיש תלונה או קבילה- על מנת שמקרה כזה לא יישנה- חלק מהשירותץ של קופת חולים הוא גם לקבל תלונות ולשפר את השירות. אני מצטערת לשמוע על דרך הייסורים הזו- מקווה שהאיש יחזור והפעם הבאה תתחיל ותגמר כמו שצריך עמית

ligo

New member
יניתי../images/Emo14.gif

אני בהלם בעצמי! איך קורה כזה דבר? ואיך אפשר להפסיק לחשוב עכשיו "מה אם...?" לא יודעת מה לומר לך ומה אפשר לעשות. זה פשוט נראה לי כל כך החמצה. כל הסבל שעברת. מקווה שאת ובעלך תהיו חזקים. לא יודעת מה הייתי עושה במקומך

אופה3

New member
אין לי מילים לנחמך אבל חיבוק יש

אני לא יודעת מה לענות לך, רק להגיד לך שאני מצטערת בשבילך, ושולחת לך חיבוק גדול האופה

שני 4

New member
יונית המתוקה

זה מרגיז מה שקרה לך , מניסיוני קימות רשלנות רפואית במערכת , אני שמחה קודם כל שאת בסדר(כמה שאפשר) יונית את תקלטי שוב להריון(בע"ה) ואז תהיי עם 7 עיינים את והרופאים. אני מבינה את התחושה "אלמלא הטעות.." גם איתי היתה רשלנות רפואית סביב הלידה. תהיי חזקה!

שירלי.ה.

New member
יונית, אני בהלם יחד איתך../images/Emo70.gif

זה כל-כך מצער לשמוע ועם זאת אין לי מה לענות לך לגבי איך כדאי ונכון לטפל בטעות הנוראה הזאת. המוני
ים ואני עוד אתקשר! שירלי (של תומר).

נטאשה

New member
יונית ../images/Emo39.gif

קראתי את הסיפור שלך אז ואת המשכו עכשיו גם אני בהלם מכל מה שעברת חבל שדר´ ברקוביץ´ לא היה כשהיית זקוקה לו אני בטוחה שהוא היה תומך בך ועכשיו כל שנותר לך הוא להמשיך הלאה ולא לחשוב על מה שהיה יכול להיות כי זה אבוד מה שלא אבוד זאת האופטימיות שלך אז, יאללה לעבודה, כמו שברקוביץ´ אומר ואני כאן, מחזקת את ידכם ושולחת המון אהבה דלית

ייוניתי../images/Emo141.gif

אל תבזבזי את האנרגיות שלך על השאלה מה אם? זה לא יחזיר את ההריון שהיה ואבד תשנסי כוחות ותמשיכי הלאה נקלטת פעם אחת זה אומר רק דבר אחד שאת כן יכולה להרות ואם היה פעם אחת יהיה שוב וכולי תקווה שהפעם הבאה תהיה עם תוצאה ארוכת טווח של 9 חודשים עברתי את זה 3 פעמים לפני שילדתי את הבכור ועוד פעמיים אח"כ כך שאני מאוד מבינה מה שעובר עלייך בהצלחה בפעם הבאה תראי שיהיה טוב כלנית

JES1

New member
ליונית החיובית היקרה !!!!!!!../images/Emo24.gif

גם לי היו דימומים לפני שבוע 7 , הייתי 6 שבועות בשמירה (וגם היה לי העונג לסבול את יסורי הגסטון במשך חודשיים ) וכלום -ההריון הסתיים בגרידא ,איבודי דם התעלפות אנמיה בקיצור "מכל טוב הארץ". לדעתי זה חוסר מקצועיות וחוסר רגישות מהמדרגה הראשונה לאמר לך שאילו היית מקבלת תמיכה ההריון היה שורד. יותר סביר שהגסטון היה מאריך את ההריון בחודש חודשיים נוספים. בכל מקרה אין מה לטחון את המח באילו ואילו ... אני אחרי ההפלה תהיתי מה היה קורה אילו בשמירה הייתי מקפידה יותר וכו´וכו´ . כך או כך זה כנראה לא נועד להצליח הפעם והלוואי הלוואי הלוואי שיצליח בפעם הבאה !!!!!! לכולנו !!!!!! אמן. תמשיכי להיות חיובית, ומהעבר צריך להסיק מסקנות לעתיד אך לא להתייסר מהטעויות שאולי אולי התרחשו. המון הצלחה בהמשך. ג´סי

גאיה100

New member
חיובית יקרה ../images/Emo25.gif

אוף כמה שזה מרגיז, מבלבל ובעיקר מעלה תהיות על מה היה יכול ואולי להיות אך האם כדי את כוחותיך עוד להתיש? הרי עברת חודש כל כך מרעיש. שימי מחשבות "אילו ואולי" בצד נכון, קל לאמר, קשה הביצוע שכל מה שבא לעשות זה לצעוק ולרקוע, אך כל עוד החיוביות את דרכך תאיר תתקצר הדרך לאושר ובאופן ממש מהיר לפני שתביני איך ומתי יתפתח לו האושר המיוחל ברחמך הלוואאאאאאאאאייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשמרי על עצמך טוב??????????. מטיסה לך
מוחץ מכל הלב גאיה

תודה על כל התגובות עדיין בהלם ..

ממה שברקוביץ אמר אבל אני חושבת בלב שאם לי זה קרה זה קרה לעוד כמה .. וצריכים לבדוק את העינין לפחות לצעוק קצת להוציא את כל הכעס .. אם אצליח להוכיח שבאמת היתה פה רשלנות אני לא מרחמת על מכבי .. למרות שבעלי סקפטי בעינין כי מכבי בכל זאת גוף ענק אני עדיין חושבת שמגיעה להם צעקה ואולי שניים על מה שניגרם ועל מה שיכל להיסתיים בצורה לא טובה יש פה כשל וצריכים לשלם עליו .. מקווה שאוכל להוכיח משהו .. הלואי .. תודה על הכל מנסה לחזור לשיגרה אבל קשה לי עוד יותר .. אוהבת יונית

תוליק

New member
גם אני בהלם!

לא מבניה איך זה יכול לקרות, ואת יודעת מה? מגיע להם שתכניסי להם באבי אביהם!!! תחזיקי מעמד.

מה שיש לעדכן זה שצילצלתי למעבדה

של מכבי ודיברתי עם מנהלת המעבדה שהיתה נישמעת רועמת מין המימצאים שאמרתי לה שתברר לגבי בדיקת הדם שלי ואכן ביררה שהכל היה תקין לגבי איך שלקחו את הבדיקה והמכונות שעשו אותה והסבירה לי שזה לא יכול להיות פיספוס כזה .. טוב היא הריי לא תגיד אחרת .. פשוט אין עם מי לדבר רק לשלוח מכתב למנהל המחוזי בת"א על מה שקרה עם כל המימצאים ולקוות שהאמת תיצא לאור .. והמנהלת מעבדה אומרת לי עוד שאולי נקלטתי יום אחרי או יומיים אחרי האם זה יכול להיות שניקלטים ביום ה14 מההחזרה ?????????. פשוט אטימות מוחלטת .. תודה יונית

יוניתי יקרה... ../images/Emo20.gif

אחרי שקראתי את המשך הודעתך הקשה, אני כל כך רוצה לחבק.. ראיתי שכתבו לך מהכל. ומה שאני רוצה להוסיף לך שלאחר שכתבת שחייך היו בסכנה, אני שמחה שלא נגרם נזק כבד יותר... ואחרי שכתבת שאת בעצם חיובית ובהודעה קודמת שסוף סוף הכל טוב... תמשיכי ככה להיות חיובית... ומקווה בשבילך הריון כמה שיותר מהר והפעם כמו שצריך.. קבלי ממני מכל ה-
גדול... ממני ד.

למעלה