ג´ימי,אתה רואה איך אתה מקלל?!?
אתה לא יודע להתדיין אתה רק מנבל את הפה שלך כל הזמן. במקום לענות לי בצורה יפה אתה רק מקלל,ככה בני אדם לא מתנהגים. ועוד לאחר שאתה מנבל את הפה שלך אתה מצפה ממני שאני אכתוב לך בצורה מעודנת,אני שם לב מה אני כותב אני לא מעופף כמוך. לפחות אני מודה שאני מנבל את פי שאתה כותב שטויות,אתה גם מנבל את הפה שלך וגם לא מודה. אני יגיב למה שכתבת כי אני לא מנייאק,יכלתי לייבש אותך ולא לענות לך אבל ראיתי שאתה כותב שוב שטויות ולכן החלטתי להגיב. דבר ראשון,אתה לא יכול לחסל טרור בעזרת כוח צבאי. מסיבה אחת פשוטה,הטרור של הפלסטינים לא מרוכז במקום אחד זה מתפרז בכל השטח הפלסטיני. ועוד הקטע שהם מתחבאים בין אוכלוסיה,מספיק טעות אחת כמו שקרה עם הפגז של הטנק שירה והרג נדמה לי 3 ילדים. זהו יש כל העולם רואה את התמונות,ותאמין לי הפלסטינים יודעים לנצל תמונות כאלה טוב מאוד. אז אתה אולי יכול במקרה הכי טוב להוריד את הטרור לזמן מה,ולאחר כמה חודשיים הטרור יחזור להיות כמו שהוא היה לפני הפעולה הצבאית. ראה דוגמא מבצע,"חומת מגן". דבר שני,לשרון אין סמכות לנטרל את הרשות הפלסטינית,כל דבר הוא צריך לבקש רשות מנשיא ארה"ב. אם נשיא ארה"ב יאשר לפרק את הרשות הפלסטינית ולעשות רפורמות ברשות. אז שרון יוכל לפעול בנושא בלי חשש מהעולם. דבר שלישי,אז צה"ל ישהה בשטחים חודש חודשיים כמה שהוא יוכל. אבל מה זה יעזור?!? החיילים יתקעו בשטחים יהיה סכנה לחייהם,ואנחנו יכולים לאבד ככה הרבה חיילים. שלא לדבר על הפצועים. ומתישהו חיילי צה"ל יצטרכו לצאת מהשטחים שהם כבשו בשנית,ואז שוב הטרור יחזור להיות מה שהוא היה. ארגוני הטרור משתקמים בצורה נדירה,ראה שוב דוגמה למבצע שהיה,"חומת מגן". ואתה תראה גם במבצע הזה שיהיה,שזה יהיה חסר טואלט. דבר רביעי,רק הקמת מדינה פלסטינית על 42% מהשטח תביא לנו שקט. אי אפשר להלחם נגד טרור,כוחות הבטחון ניסו במשך 18 שנה בלבנון,צה"ל חזר בסופו של דבר הבייתה. כעת אנחנו מנסים זאת בשטחים,אתם תראו שלאחר כמה שנים טובות לאחר שאבדנו הרבה קורבנות. רק אז מישהו יעשה את המעשה הנועז הזה,ויחזיר את החיילים הביתה. צריכים לתת לפלסטינים כעת מדינה שתהיה על 42% מהשטח. אני מאמין שזה יקרה לאחר סיום בניית הגדר,אומנם לא מיד אבל זה יקרה כמה זמן לאחר סיום הבנייה. כי אז בעצם יהיה גבול שיפריד בנינו לבין הפלסטינים. נ.ב אני כבר ממזמן אמרתי שיש לכם הימנים חשיבה עקומה,מראים לכם הוכחה שהגדר עובדת בלבנון וברצועת עזה,אתם מחפשים לי תירוצים. הבאת לי איזה תירוץ עלוב שהגדר קרובה מדי להתנחלויות. ומה התגלה לי לפני זמן מה,שהגדר בלבנון קרובה אפילו מאוד לישובים ישראלים בצפון הארץ. אז אתה רואה ומשם חוץ מפעם אחת,לא הייתה שום חדירה של מחבלים. לכן אתה רואה שהשטויות האלה מה שכתבת הם לא יותר מסתם בלבול שכל רציני.