אני בת 13 ו...

Johnny the Doe

New member
דרך אגב

אני מציע לך ברצינות לחשוב פעמיים לפני שאתה מגיב באימפולסיביות להודעות שלי. נמאס לי להתווכח איתך על כלום ולהוציא את העצבים שלי על שאתה לא מבין מה שאני אומר. אני אומר לך חד וחלק - אם אתה ממשיך בפרובוקציות שלך אני פשוט לא אגיב להודעות שלך יותר. קבל את זה כאיום, קבל את זה כמה שאתה רוצה, אבל נמאס לי לשחק את המורה בכיתה א´ שצריך להסביר לילדים באופן הכי פשוט כי הם לא יכולים להבין את זה אחרת. ברגע שתכתוב הודעה רצינית שהיא לא איזו פרובוקציה זולה אני אגיב אליה, אחרת אתה מוזמן להמשיך לכתוב לעצמך או לחכות ששאר חברי הפורום יגיבו. אני לא אהיה זה שיגיב.

ג´ימי,אתה רואה איך אתה מקלל?!?

אתה לא יודע להתדיין אתה רק מנבל את הפה שלך כל הזמן. במקום לענות לי בצורה יפה אתה רק מקלל,ככה בני אדם לא מתנהגים. ועוד לאחר שאתה מנבל את הפה שלך אתה מצפה ממני שאני אכתוב לך בצורה מעודנת,אני שם לב מה אני כותב אני לא מעופף כמוך. לפחות אני מודה שאני מנבל את פי שאתה כותב שטויות,אתה גם מנבל את הפה שלך וגם לא מודה. אני יגיב למה שכתבת כי אני לא מנייאק,יכלתי לייבש אותך ולא לענות לך אבל ראיתי שאתה כותב שוב שטויות ולכן החלטתי להגיב. דבר ראשון,אתה לא יכול לחסל טרור בעזרת כוח צבאי. מסיבה אחת פשוטה,הטרור של הפלסטינים לא מרוכז במקום אחד זה מתפרז בכל השטח הפלסטיני. ועוד הקטע שהם מתחבאים בין אוכלוסיה,מספיק טעות אחת כמו שקרה עם הפגז של הטנק שירה והרג נדמה לי 3 ילדים. זהו יש כל העולם רואה את התמונות,ותאמין לי הפלסטינים יודעים לנצל תמונות כאלה טוב מאוד. אז אתה אולי יכול במקרה הכי טוב להוריד את הטרור לזמן מה,ולאחר כמה חודשיים הטרור יחזור להיות כמו שהוא היה לפני הפעולה הצבאית. ראה דוגמא מבצע,"חומת מגן". דבר שני,לשרון אין סמכות לנטרל את הרשות הפלסטינית,כל דבר הוא צריך לבקש רשות מנשיא ארה"ב. אם נשיא ארה"ב יאשר לפרק את הרשות הפלסטינית ולעשות רפורמות ברשות. אז שרון יוכל לפעול בנושא בלי חשש מהעולם. דבר שלישי,אז צה"ל ישהה בשטחים חודש חודשיים כמה שהוא יוכל. אבל מה זה יעזור?!? החיילים יתקעו בשטחים יהיה סכנה לחייהם,ואנחנו יכולים לאבד ככה הרבה חיילים. שלא לדבר על הפצועים. ומתישהו חיילי צה"ל יצטרכו לצאת מהשטחים שהם כבשו בשנית,ואז שוב הטרור יחזור להיות מה שהוא היה. ארגוני הטרור משתקמים בצורה נדירה,ראה שוב דוגמה למבצע שהיה,"חומת מגן". ואתה תראה גם במבצע הזה שיהיה,שזה יהיה חסר טואלט. דבר רביעי,רק הקמת מדינה פלסטינית על 42% מהשטח תביא לנו שקט. אי אפשר להלחם נגד טרור,כוחות הבטחון ניסו במשך 18 שנה בלבנון,צה"ל חזר בסופו של דבר הבייתה. כעת אנחנו מנסים זאת בשטחים,אתם תראו שלאחר כמה שנים טובות לאחר שאבדנו הרבה קורבנות. רק אז מישהו יעשה את המעשה הנועז הזה,ויחזיר את החיילים הביתה. צריכים לתת לפלסטינים כעת מדינה שתהיה על 42% מהשטח. אני מאמין שזה יקרה לאחר סיום בניית הגדר,אומנם לא מיד אבל זה יקרה כמה זמן לאחר סיום הבנייה. כי אז בעצם יהיה גבול שיפריד בנינו לבין הפלסטינים. נ.ב אני כבר ממזמן אמרתי שיש לכם הימנים חשיבה עקומה,מראים לכם הוכחה שהגדר עובדת בלבנון וברצועת עזה,אתם מחפשים לי תירוצים. הבאת לי איזה תירוץ עלוב שהגדר קרובה מדי להתנחלויות. ומה התגלה לי לפני זמן מה,שהגדר בלבנון קרובה אפילו מאוד לישובים ישראלים בצפון הארץ. אז אתה רואה ומשם חוץ מפעם אחת,לא הייתה שום חדירה של מחבלים. לכן אתה רואה שהשטויות האלה מה שכתבת הם לא יותר מסתם בלבול שכל רציני.

m y s e l f

New member
אתה טוען...

שרק הימנים מדברים בסיסמאות והשמאלנים לא? אז כנראה גם אתה חונכת על סיסמאות, אחרת היית מפסיק להזכיר בכל הזדמנות שהימין עבר שטיפת מוח ושהימין דפוק והכל במקום לדבר לטובת השמאל. אתה טוען שהימין לא מציע לנו כלום? להלן מצורף קישור למצע של הליכוד, לא הצלחתי להעתיק אותו כי האותיות נהפכו... אני בטוח שלא תצליח לקרוא את הכל, אז רק תקרא ברפרוף את הסעיף של "שלום"...

EverMan

New member
גם לי לא היה כוח לקרוא הכל

אבל כן ריפרפתי על הנושא שלום. "מדינה פלשתינאית מהווה הפר להסכם אוסלו ואחוזת וואי" , No Shit ?! באמת ??? הרי כל המטרה בהסכמים אלו הם לקראת מדינה והמדינה היא סופם , אז כמובן שהיא מפירה אותם. והם הרי אומרים שמדינה פלשתינאית היא No no רציני. אז מה הפתרון שלכם ? בדיוק הפתרון שלנו (העבודה) רק שאנחנו כן ניתן להם מדינה בשביל שיצאו לנו מהוריד ! ואני לא מדבר פה על החצאי אמת והשקרים המלאים שהסתכלתי עליהם למשל במדור רווחה , מה עוד , שימו לב שהמצע שלהם שולח אותך ישר לחומר הסברה. מה ההבדל ? ההבדל הוא שכל זה אינו רשום במצע שלהם ! אלו דברים אשר אינם נכונים ואין מעוגנים חוקתית לא במפלגה ולא בועדה לאישור מפלגות. הליכוד היום הוא מפלגה ללא איד´ , אולי גם העבודה לא כל כך רחוקה מזה באופן פומבי , אבל הליכוד בטח שבטח לא מציע אף אלטרנטיבה וכל מה שהוא עושה זה רדיף שלטון ע"י הבטחות לעם של דברים שהוא רוצה בו במקום. מישהו פה ראה את השלום של שרון ?! מישהו פה ראה את הרפורמה של ביבי ?! (עליה אגב נבחר גם שרון...). מישהו פה ראה ביטחון בתקופה של אחד מהם ? או תגובה כלשהי למשהו ? ברק היה שנתיים ראש ממשלה ! בהם הוא הספיק לקיים כמעט כל מה שהבטיח ! (חוץ ממגעים עם סוריה) , הוא כמעט חתם על הסכם עם הפלשתינאים , הוא יצא מלבנון (ההבטחה הכי גדולה שלו) , הוא יצב את המצב הכלכלי ! מה הליכוד עשה ? כלום ! באף קדנציה שלו בממשלה , הליכוד לא שמר על האיד´ שלו ! וזה עיקבי !

m y s e l f

New member
בזוקה חמודה....

אף אחד לא טען שהשמאלנים מדברים בסיסמאות, הרי ברור לכולנו שגם פוליטיקאים ימנים וגם פוליטיקאים שמאלנים מדברים בסיסמאות שבעצם אין להם כל משמעות... בקשר לדיעה שלך: זה ההבדל בין הימין לשמאל כפי שכבר כתבתי בעניין חומת מגן - השמאל חושב שלא היה צריך להתחיל אותה מהתחלה, והימין חושב שזה מפגר להתחיל מבצע כזה מושלם ויעיל ולהפסיק אותו באמצע כי אז בעצם כאילו לא עשית כלום. ואת רוצה להגיד לי שעוד לא הבנת מה הייתה מטרת הפעולה של "חומת מגן"? אז כנראה את באמת צעירה מדיי בשביל להבין מה קורה מסביב ולגבש דעה עצמאית. בכל אופן מה שהכי מרגיז אותי זה אנשים קיצוניים, כי אם אתה ימני עוד אפשר לשכנע אותך לזוז שמאלה, והפוך - אם אתה שמאלני אפשר לשכנע אותך לזוז קצת ימינה, אבל לאנשים קיצוניים יש את הנטייה לאטום את הראש על הדעה שלהם, להינעל עליה, ושכל העולם יקפוץ... אם את אחת מאלה, אז חבל, כי הפורום הזה נועד לצעירים שמעוניינים לשכנע אחרים בדעותיהם הפוליטיות, ואם אין סיכוי לשכנע אותך, הדיונים איתך יישארו ברמה של "כן נכון" - "לא נכון" וכו´.

EverMan

New member
תומר למעשה זה לא נכון

רוב השמאלנים שאני מכיר מהמציאות תמכו בחומת מגן והמטרה למענה היא נעשתה. אבל רוב השמאלנים שאני מכיר אינם שלום-עכשיו למיניהם , אבל עדיין. הרבה מאוד מהשמאל תמך ואז יזם את הפרוייקט.

m y s e l f

New member
את מאלה ש...

שמאל בגלל שההורים שלהם שמאל. תראי אותי - אמא שלי מר"צ, אבא שלי מולדת, ואני מיקמתי את עצמי איפשהו באמצע, אבל עדיין נוטה טיפ-טיפה ימינה, ולפחות הדעה שלי מבוססת.

kity

New member
אני מסכימה אם..

אני מסכימה אם 4 אבל קשה לשבת ליד שולחן הדיונים אם עראפת במיוחד שכל כמה ימים יש פיגוע...

את צודקת ממי אבל...

מתנחלים שצריכים כסף הם אלה שיושבים בהתנחלויות שהם לא בפנים ממש אלה שיושבים ממש בעזה זה מאידיאולוגיה (מטומטמת לדעתי) שבגלל שזה א"י צריך לשבת שם ובכלל הם לא יסכימו לעבור בחיים הלואי שהיו מוצאים דרך להעביר אותם... אבל אם הממשלה היתה רוצה נראה לי היא היתה יכולה למצוא דרכים

למעלה