אני בשוק

j a s t i n

New member
../images/Emo190.gifמי אמר שהפורום רדום הפולניה..

העירה אותו .. ואפילו .. שולחת
לעזרת חברי הפורום ... משה התשתמש בעזרתה !?

כן משה..כמו תמיד אתה מוצא את עצמך

מוחמא.. אולי אצלכם בעירק מתיחסים לחוליה החלשה כאל "כוחה של השרשרת", מצטערת לנפץ לך את האשליה אבל פה התכוונתי לזה שאתה מיותר..פשוט מיותר מה לא מובן? ותפסיק בבקשה לחפש בין המילים שלי מחמאות ופירגון כי אתה לא תמצא שום דבר שקרוב לזה אפילו, ביום שאחמיא לך משו באמת יהיה אצלי לא בסדר.. ואם בא לך על חמותי אין בעיה...אני מוכנה לתת לך אותה במתנה...אני בטוחה שאתה תהנה ממנה כל כך ותיזכור אותי כל החיים שלך כמשהי שהתעללה בך כמו שצריך! אני אישית אהנה מהידיעה שחמותי אצלך.. ובקשר לרדודה והסתומה...אין לי בעיה שאתה קורא לי ככה כי כשזה בא ממך זה לא כזה נחשב, הרי אמרנו כבר שאתה כלום לא?

שחף..יצור רדוד וחסר השכלה..

הטיפשות אצלך כמקצוע ש...את ממש מפתחת בזה קריירה!!! את משייכת אותי אליך!!! את שמה אותי כ...חלק "מהשרשרת (גורמט??) שלך!! את רושמת למעשה ש...אני חלק מחייך!!! ולא סתם חלק...אלה החלק הכי חשוב!! שבו תלוי הכל.. אופפפפ קשה לי להיות הגורו שלך....ההיתי מעדיף שזה יהיה סתם סקס מלוכלך כמו שאת אוהבת....קשה לי ככה..

רגע שאבין..אתה מנסה כאילו לפגוע בי?

כי אני חייבת לחדד נקודה קטנה אני לא נפגעת מנפגעים. וידוע משה שכשמישהו מרגיש קצת לחוץ או נעלב הוא משתמש בנשק כבד יותר וזורק יותר חצים.. אז תן לי רק לומר לך שהמילים שלך בשבילי הם כמו עוד מילה שאני בהחלט מפהקת ממנה כל פעם שאני קוראת אותה.. אני מתפלאת בכלל שאני אפילו משקיעה מאמץ וקוראת את השטויות שאתה בכלל מקיא פה.. משה..ולי אתה קורא רדודה אה? הגיע הזמן שמישהו ינחית אותך ויגרום לך להבין שאתה רק מתיימר להיות טוב יותר מאחרים כי שורה תחתונה אתה כלום! ובלי להעליב חלילה אני לא משקיעה מאמצים כמוך בלנסות להעליב, זאת פשוט המציאות.

שחף...ירדת לפסים אישיים וזה פוגע...

אני לא מבין למה את ככה פוגעת.. אולי אני סתם אפס...אבל עם לב רחב.. אני לא פוגע באחרים....ואת כן... לא חשבתי שככה תגיבי...סורי..

שחף לא רציתי לדחוף אותך לפינה אפלה.

לא רציתי ש..השד העתדי יצא מהבקבוק.. לא רציתי שתחשבי שיש לשאר העם עליונות עליך מאחר שאת מרוקאית.. ו...אל תדאגי גם לא רציתי להבהיר לך שהעולם שובניסטי.. אל תדחקי לפינה מאמי...אני לא רואה בך רק כאובייקט מיני...בטח יש לך עוד פלוסים...(30 + לא??) שחף מאמי...אל תתני לדעות קדומות כמו טפי על המרוקאים וזה...להשפיע על שיקול דעתך!! תהיי את...יענו את יודעת את..וזה.. סתכלי על זה ככה יש לך ייעוד בחיים!! ל...התעבר לבשל לנקות.. אל תזלזלי בזה....יודעת כמה עולה מנקה היום? שחף אני אוהב אותך כמו שאת...יאלללה תתחילי לנקות תמספרה נו....

משה..

לא זכור לי שמישו קבע שיש לעירקים איזה עליונות או משהו כזה, אני שוב מוצאת במילים שלך מחמאות שמכוונות אלייך וכרגיל ממך.. הרי מי יכול להחמיא לך חוץ מעצמך? ולא אני לא נידחקת לפינה, המילים שלך ממש לא מחלישות אותי ההיפך, אני רק מרגישה את החולשה שלך וכמה נמוך אתה יורד כדי "לבעוט לי בשחלות" כלשונך..אל שוב, צר לי לאכזב אותך כל פעם מחדש...נכשלת...קשה קשה להיות לוזר אה? בעיה שצריך ללמוד לחיות עם ה כמוך בהתחשב בזה שיש לך עוד הרבה תכונות שליליות להתמודד איתן..

soofgania

New member
שחף אני מסכימה עם כל מילה

שיוצאת מפיך וכמו שענת אמרה"מילים כדורבנות". ענת אהבתי איך שניסית לחמם את שחף

Queenati

New member
Doing my best../images/Emo3.gif

ועוד אח"כ טוענים שאני לא פולניה?!@#!@$

קווינקי תשכחי מסקס!!!

את כל הזמן מחממת אותי ו...אני לא מגיע לסיפוק... דיי נימאס לי.. אם את מחממת אני רוצה לגמור מזה קפיש? אופס...חשבתי בקול????

j a s t i n

New member
../images/Emo91.gif"פולניה בריבוע"

הסיפור פולניה בריבוע מצא חן בעיני מאוד. הוא מדבר על זהות, על אותה זהות שנטפלת אליך בעל-כורחך, שאתה רוצה לברוח ממנה, להתכחש לה. אתה מתבייש בה ובז לה. אתה עושה הכל כדי להתנהג ההפך, להתנקות ממנה. אבל אז באיזשהו תהליך, אתה מתקרב אליה, משלים איתה ומאמץ אותה. באהבה. התהליך הזה של דחייה, בריחה ואז קבלה מופיע הרבה בספרי ילדים. קיפוד שלא רצה קוצים, פיל שלא רצה להיות אפור או ברווזון שלא רצה להיות מכוער. כל הדמויות האלו בספרי הילדים משלימות בסוף, לאחר תהליך, עם הזהות הטבעית שלהם, לטוב ולרע.. בסיפור הזה מספרת דאה על דמיון חיצוני שנתגלה, תוך עיון בצילומים משפחתיים, בינה לבין מרים, קרובת משפחה, שנספתה בשואה דאה מתכחשת בתחילה לדמיון ביניהן ולא מוכנה לקבל את זהות הפולניה חומת העיניים ושחורת הצמה: "באמת לא חשבתי שאנחנו דומות. אבל בכל זאת עשיתי כמה שינויים אסתטיים כדי להיות בטוחה יותר", היא עושה מהפך במראה שלה כדי לברוח רחוק מאותה פולניות ומאמצת את המראה של מדונה, בלבוש, באיפור הכבד ובשיער הצבוע פלטינה, אבל זה לא עוזר: "גופי הופך לשדה קרב בין גנים פולנים עקשנים לנוגדנים קפיטליסטים חלשים שאני מנסה לטפח נגדם. התוצאה היא ילדה פולניה מכוערת במיוחד מודל 1986. הילדה הזו היא אני, ואני מנסה לברוח." אבל דאה מבינה שהיא מובסת "אני לא מצליחה לנער אותה ממני. הגנים העקשניים של מרים שוחים בשקט בעורקים, צוחקים מכל תא בגופי". בסופו של תהליך היא משלימה עם הזהות המריימית שלה. כצילום לתעודה של מכון הכושר היא נותנת צילום ישן של מרים, ומוותרת על אימוץ זהויות אחרות: "נתתי לשורשי מרים לצמוח. את קסדת הפלטינה גזרתי בעצמי. הפסקתי ללכת לסאונה הרטובה. אני יודעת שזה מבהיל את מריםל לסיכום : שאתה פולני אתה פולני .... שום דבר לא יעזור לך ..

j a s t i n

New member
משה זה בשבילך יש לך בעיה עם פולניות

קווינקי זה רק למענך בחיי .. אני רומני וזה ... ובגלל שחופפי צריך כבר לקבל כחול !!!! הכתבה: פולניה, אבל לוהטת חתיכת השבוע היא קשיה גוגוקייביץ (באמת שלא צריך להתעמק בשם), שמצטלמת לקמפיין אופנה של רשת הלבשה תחתונה למידות גדולות. ככה זה כשאת DD. צפו בתמונות לסוף השבוע החלטנו לפנק אתכם עם תמונות של קשיה גוגוקייביץ (תשברו קצת את השיניים, מה יש), דוגמנית הבית לשנת 2006 של רשת WOMENONLY. שזו, למי שלא בקיא, רשת הלבשה תחתונה לחזה שופע. מבט על התמונות שלה מוכיח שהיא בהחלט מצדיקה את הטייטל, ומתהדרת במרפסת שהרבה בנות היו הורגות בשבילה. או פוגשות מקרוב סכין מנתחים. למתעניינים: הגודל הוא DD. קשיה, עוד לא בת 23, מדגמנת כבר 5 שנים, תוך כדי לימודי משפטים באוניברסיטת לודג' – עיר הולדתה ומגוריה. היא הספיקה לעבוד ביוון, מילאנו וגרמניה, ושואפת בעתיד להיות אשת עסקים או עיתונאית. מה שנקרא, שלי יחימוביץ', מאחורייך. מושון ?!? מי אמר פולניה ולא קיבל אה!?!

קוווינקי איפה את אני רוצה פולניהההה

גאס סדר לי אחת קווינקית כמו בתמונה נוווווו טפי אתם מעוררים בי ייצרים אפלים!!!

ראאבק

New member
../images/Emo207.gif אפרופו שיניים ../images/Emo203.gif

לאחר הפסקת עישון בת שנה השיניים הפכו כמו של תינוק. נפלו כולם

למעלה