אני בשוק !

אמרתי בקצרה את מה שרציתי לכתוב

תודה, אני מוסיף לזה אלמנט של קינאה של הגבר באישה שהיא קנאה שהתעוררה כשהוא צופה בפורנו, וממנה הרצון שלו להרגיש את ההנאה שאישה מרגישה כשהיא מוצצת ושקורעים לה את הצורה. בתך תוכו הוא רוצה לחבוש גוף ופנים של נערה צעירה ולחיות ממנה את הסקס עם בריונים שהוא רואה בסרט הכחול, להביע הבעות פנים כמוה בהתלהבות ולהתלהב כמוה בדיוק ולהרגיש את זה חי כאילו הוא נמצא בגוף של אותה בחורה שאליה הוא נמשך. זו גם הסיבה שהוא נמשך אליה כל כך ! זה אלמנט נרקסיסטי אבולוציוני שטבוע בתוכנו עמוק בתת המודע.

Apikachu L

New member
תסלח לי, אבל אתה לא מדייק.

אנשים רבים מסתקרנים מאיך זה להיות בני המין השני. וזה טבעי. אני סקרןית באופן אישי גם לגבי איך זה להיות אישה (לא מהמובן המיני בד"כ) וגם איך זה להיות גבר - מכל המובנים.
הסיבות למשיכה מינית הן ממש לא בהכרח בגלל הרצון להיות במקום, ובהחלט לא בגלל "אלמנט נרקסיסיטי אבולוציוני" (אין כזה מושג).

זה סבבה לספק השערות על איך דברים עובדים. זה ראוי לדיון. אבל בבקשה לא להשתמש במושגים באופן מוטעה.

אני בשוק !

הייתי ילד פתיין שפיתה מבוגרים שאמצוץ להם כי קינאתי בשחקניות פורנו כשהן מוצצות והרגשתי שאני מחמיץ הנאה גדולה.
גרמתי להם להרגיש שהם אלה שמפתים אותי כי הצלחתי לגרות אותם קודם לכן.
מצצתי לבן משפחתי שהיה גדול ממני ב 5 שנים, מאז שהייתי בן 10, וזה נמשך גם בתקופת הצבא, ואז הוא התחתן וזה נפסק, הייתי נותן לו מין אוראלי כל שבוע.
אהבתי את זה, ובאמצע שבוע בגיל 13 הייתי מחפש ברחוב מבוגרים.
אהבתי גברים גבריים וככל שהם היו יותר גברים הניסיון שלי איתם לימד שקל יותר לפתות אותם להיות גבריים עוד יותר ככל שהם גבריים יותר.

אבל קרה דבר מאוד משונה ומפחיד.
ב 2002, מצצתי לחבר שהיו לו הרבה מאוד חברות, פתאום ב 2008 הוא גילה לי שהוא רוצה לנסות גם הוא על גברים אחרים.
ויש אדם ממש עיר המערות, שאני מכיר כבר משנת 1996 וכל מי שרואה אותו אומר שהוא איש מערות הכי גברי. רציתי תמיד למצוץ לו.
לאחרונה, הוא אמר לי שטויות שהיה ערבי שרצה לקבל ממנו מציצה. עכשיו, לא רק אלא שהוא מתחנן אלי שאתן לו מספר טלפון של מישהו שרוצה לקבל מציצה. לא מאמין על הבנאדם הזה.
יש כאן דבר מוזר, כי דווקא מי שהכי נראה גברי, פתאום רוצה להיות ביטא.
יכול להיות שהם רואים את ההתלהבות שלי מלמצוץ, מהאהבה שלי לזין, ואז הם מרגישים שהם מפספסים. אני כותב את זה, כי ממש לא היה לי חשק (כי אני בשוק גדול) לחפש בשבילו גבר, וזה מפתיע אותי שבא לי להקיא מרוב ההפתעה הלא נעימה הזאת, אבל הוא התחנן ואמר לי "אתה לא נותן לי להינות ! אתה לא רוצה שגם אני אהנה כמוך ! אני מחמיץ אתה מה שאתה לא מחמיץ בחיים (למצוץ זין)"
מכאן אני מבין שלמעשה במקום לשדר משיכה לקבל מציצה אני משדר הנאה מלמצוץ וזה מה שגורם להם להרגיש שהם מפספסים הנאה שאני לא מפספס.
וכאן מעניין אותי לדעת איך זה יכול להיות ?! אני בשוק ואני רוצה להבין את זה.

Bell4Ever

New member
למה אנשים

מחפשים הכללות ופיצוחי קוד? לפעמים נדמה לי שאני רצה לכבות שרפות של הכללות על אוכלוסיות מסויימת, כאילו האינדיבידואל ועדפותיו או סיפורו האישי לא קיימים, וחבל שככה.

Apikachu L

New member
יאפ. לחלוטין.

אולי ככה חונכנו שדברים עובדים? אולי זה איזה קיצור דרך חשיבתי? אולי זה יותר קל?
לכל אחד הסבר אחר.

Bell4Ever

New member
ברור שזה יותר קל

יותר קל להגיד שזו איזו תופעה כוללת עם הסבר מאוד פשוט והגיוני ואז אתה יכול לצפות התנהגות (פחחח), ויותר קל לחשוב שכולם כמוך.

Apikachu L

New member
למעלה. אני עדיין מנסה להבין מה אתה שואל

בכל מקרה, למה שאנשים לא יהנו מלהעניק הנאה לאחרים? זו גם הנאה בדיוק כמו הנאה מקבלת הנאה. בכלל, יחסי מין זה לא עניין של תן וקח אלא שיתוף.
אנשים גם רוצים להעניק. זה נעים לא פחות מלקבל. וזה חלק מעניין השיתופיות שביחסי מין.

ולא ברור לי מונח הבתא הזה. בני אדם הם לא זאבים או אריות.

פיצחתי את שורש המשיכה של תת המודע של הגברים

יש לי ניסיון בחיים עם גברים שכולם (וכולן) מצאו אותם כסטרייטים שלכולם (ולהם עצמם) ברור שהם סטרייטים שרוצים להימצץ ולעולם לא יחשבו להימצץ על ידי גבר ובטח שלא למצוץ.
והניסיון חיים שלי מלמד שדווקא אלה גברים שבקלות יתנו למישהו למצוץ להם כי הם חיים בתחושה שיש להם קהל של נשים שנותנות להם אישור לכך שהם גברים אם הם יודעות שהוא רק נמצץ.

אבל, הכי מפתיע שאיתי הגברים מגיעים לרמת פתיחות שאף בעל מקצוע ואף אומן לא מגיע איתם, ואני מגלה שדווקא אותם הגברים "הגבריים הסטרייטים" בתוך ליבם כשהם צפו בסרט פורנו הם קינאו בשחקנית הפורנו, ובתוך ליבם הם רוצים גם "לנסות למצוץ לגבר".

אני לא למדתי אמנות פיתוי, כי כאשר אני נובר בהסטוריה שלי כילד אני מגלה שמלידה מאז שאני ילד גרמתי למבוגרים לדמיין שהם מפתים אותי ולהגיע לסקס. כשהייתי בן 11 ישבתי בתחנת אוטובוס בכפר מעש, ואמרתי "אני עוד היום חייב להגיע למצב שהעשיר הזה דופק אותי במיטה". אולי פשוט רציתי להיות מחובר לוילה שלו ולהרגיש את הביחד ולקבל את התשומת לב מהמיליונר, אבל בתוך רבע שעה, הוא דיבר איתי דרך השער על זין וגודל זין, בסך הכל ידעתי שאני צריך להביע עניין כדי שירגיש פתוח וכאילו סקרן וכאילו לא יודע כלום. הייתי ילד שמשחק אותה לא יודע כלום, ונותן למבוגר להוביל ולהרגיש שהוא מוביל, כשלמעשה מי שמביא אותו לזה הוא אני. ומצצתי לו, היה לו את הזין הכי קטן בעולם שראיתי (ובמהלך חיי ראיתי הרבה מאוד זין וכולם היו גדולים יותר משלו). הגבר הזה היה בן 69 עם זין של תרנגול ומבנה גוף של תרנגול.
נגעלתי כשהכנסתי אותו לפה ורציתי להקיא, אבל אהבתי את הסקרנות ושאני מגשים את הפנטזיה להגיע לזה שהוא כביכול "הביא אותי". אם הייתי בחורה, סביר להניח שעולם הנפש שלי היה מושחת מהיסוד והיתם רואים אותי בוכה על ניצול מיני. חחח

מה שאני אומר הוא שאני יכול לגרום לכל גבר לרצות לאנוס אותי, אבל, יותר מכך, בתוך כל גבר יש בחורה מאוד צעירה שרוצה הגנה מגבר חסון ואמיתי שיספק לה הגנה מכל האנשים בעולם. בתוך כל גבר יש בחורה צעירה מאוד שרוצה למצוץ ולהידפק על ידי אותו גבר שמספק לה הגנה ובטחון. ואם היתם מצליחים לנבור בנפשו של גבר היתם מגלים שעמוק בתת המודע שלו אם אלוהים היה מגשים לו משאלה הוא היה מבקש לחיות בתוך גוף של נערה שכולם חושבים שהיא בתחילת דרכה (מאיך שהיא נראית) ובתוך החיים בגופה הם (הוא שהפך להיא) היו מפתים את הגברים להגיע לחירמון ורק בשביל זה היו יותר נשיות ומשחקות אותה תמימות כאילו לא יודעות כלום ולמעשה נכנסות הכי עמוק למשחק הנשי.
בתוך ליבם של הגברים קיימת קנאות גדולה לאותן בחורות שרואים עליהן שכולם מוכנים להקריב קורבן בשביל לדבר איתן. בתוך ליבם של הגברים קיימת קנאות גדולה לאותן בחורות יפות שאנשים מוכנים להיכנס לכלא ולהקריב את החיים שלהם ושל משפחותיהם רק בשביל לקבל מהן נשיקה. הגברים הם קנאים מיסודם, הדשא של השכן ירוק הרבה יותר בעיניהם והם חייבים להשיג את הדשא של השכן, או לפחות להשיג שיהיה להם דשא כמו של השכן.
בתוך ליבם של הגברים הם רוצים להיות הבחורה שגברים נופלי לרגליה, שגברים אחרים עושים תאונות בכבישים רק בשביל להמשיך להסתכל עליה, הם רוצים להיות אותה דוגמנית צעירה בשלטי החוצות. תאמינו לי זו לא הכללה ! אני מכיר וקורא טוב את התת המודע של כל הגברים בעולם וזה מה שהם רוצים להיות. הקנאות כשהיא משולבת עם הצורך בהישגיות (במחסור יש קנאות ויש צורך להשיג את מה שאין) . הגברים בחיים לא יודו בזה, אבל אני מכיר אותם. יש לי ניסיון טוב מאוד עם גברים מאז שאני ילד, אני מכיר ויודע לשלוף מהם את התת המודע הכי עמוק בנפשם. ותדעו שדווקא מי שמשחק אותה הכי גבר והכי אלים הוא בדיוק זה שבתוכו שורצת בחורה צעירה שמתה להיראות הכי אטרקטיביות ומתחננת שגברים יזלו ריר למראה שלה.
ותדעו, שהפסיכולוגיה לא מתקדמת כמוני, אבל יבוא יום (אולי בעוד מיליון שנה) שהפסיכולוגיה תגיד את זה.
על הפיצוח אני דורש פרס נובל.

למעלה