אני בשוק

Black Balloon

New member
אני בשוק ../images/Emo2.gif

איך זה שאף אחד לא פתח שרשור יום ראשון? ובכן, הנה! שרשור יום ראשון! טםטםטם אז מה קורה? מה עשיתם היום? מה מה מה? אני היום נסעתי לקניון איילון והוצאתי טופס ירוק (איזה תור יא-אללה
), וגם קניתי חולצה.
אמממ שאלה יומית- כמה שירים יש לכם בנגן אמפי/אייפוד? לי יש... רק 131. אין כמו דיסקים מקוריים

ליזיגי

New member
נכשלתי טסט ראשון ../images/Emo10.gif

אתמול חזרתי מטיול חנוכה, מה חשבתי לעצמי טסט ב-9.40 בבוקר?!1.... בכל מקרה בגלל טעות מאוד קטנה אבל מהותית נכשלתי :[ מבאס טילים... לא נורא, טסט שני היר אי קםםם! לשאלה היומית- אין לי אמפי/אייפוד, אכן מוזרה :]

ברוכה הבאה למועדון!

איפה נוגה? אני נכשלתי טסט שני... ונוגה עוד אחרי... בכולופן- תתעודדי! זה לונורא!
היום אין הרבה שעוברים טסט ראשון... ו...בסוף כולם עוברים
(
אני מנסה לעודד את עצמי..
)

מה רע בטסט בשעה כזו?../images/Emo134.gif

לי הולך להיות ב9:20.... אמרו לי שזאת אחלה שעה

לא נורא,

זה באמת לא קטסטרופה. אני עברתי שלישי ואני מכירה אנשים שעברו 10 -11 (נכון מעודד? ) בסוף עוברים. ורוב האנשים בכלל לא עוברים בראשון. אם נכשלת רק בגלל משהו קטן כנראה שאת יכולה. בהצלחה!

nogao10

New member
לא נורא, יש לנו מועדון ../images/Emo3.gif

איו, את טרייה... תקשיבי לאנשים שנכשלו קצת יותר טסטים ממך, בהתחלה את תרצי לרצוח כי מי שרק יגיד אוטו לידך, אבל זה לא נורא, את עוברת בפעם הבאה!! חוץ מזה טסטסרים הם חרא של האנשים, האחרון לא העביר אותי (נשבעת לכם!!!) כי פניתי שמאלה במקום ימינה, אבל עם מראות ואיתות והכל.... טוב, שיהיה........ אז עכשיו את במועדון, לא להרבה זמן, אבל!! אני נשארת, אתם עוברים, ברור???? מצפה לשמוע שעברת!

מחכה לשמוע שאת עברת../images/Emo9.gif

ברור שכל העולם ואישתו ידעו כשאני אעבור טסט...
למרות שבקצב הזה....

ליזיגי

New member
תודה על העידודים ../images/Emo9.gif

כל הטיול גם הייתי במצב רוח עצבני כזה בגלל הטסט... חחח ממש הייתי לחוצה לחזור מוקדם הבייתה כי טוב שלא ישנתי כל הטיול, וזה טיול חנוכה- למי שלא צופיפניק לא יוכל להבין אף פעם את הקור והחוסר שינה... למרות שלא היה כלכך קר... וגם הכי נורא שלא יכולתי לספר לאף אחד על הטסט אז לא היה לי עם מי לחלוק את העצבים שלי חח :]] אבל נשברתי וסיפרתי ל-3 חברים ועוד אחד משבט אחר חחח
קיצר למי שרוצה לדעת למה נכשלתי- נסעתי לי בכביש, וליד הכביש היה שטח לא בנוי, ריק כזה.. אפילו לא מדרכה... אז נסעתי וליד הלכה הולכת רגל (על השטח עפר..) והיא הלכה ממש קרוב לכביש, אבל לא הייתי פוגעת בה או משהו כזה.. בקיצר הוא נגע לי בהגה ואמר לי שהייתי ממש קרובה אליה.. זו לא שטות כי הוא כביכול נגע לי בהגה, אז ידעתי שהלך הטסט... אבל זה אדיוטי כי באמת שלא הייתי פוגעת בה... בקטנההה... וגם הוא היה עוקצני כזה:"לשלב להילוך חמישי את יודעת?" "כמה מותר לנסוע פה?" -תשובה- "90", "אז אולי תזדרזי"?.. מעצבן קיצר..... בסדר יהיה טוב, חוץ מכמות הכסף שהטסטים עולים.... שחיטה

ש ט ו ץ

New member
היום היה לי שיעור נהיגה

וגם היה לי קטע דומה לשלך... היה בן אדם שיצא מהרכב וסגר את הדלת אבל עמד רחוק מהרכב כאילו ממש הפריע לי לנסוע... ואז הוא התקרב טיפה לאוטו וחשבתי שאני יכולה לעבור אותו אני באה כולי על איזה 20 פתאום המורה שלי דפק לי ת'ברקס של הלייף... חחח אני כזה: אבל יכלתי לעבור אותו... הוא: היית עולה עליו. אני: אה אופס. חח קיצר אני דורסת אנשים חופשי במיוחד ילדים...חח ואל תדאגי פעם הבאה תעברי... =]]

ליזיגי

New member
יהיה טוב חחח ...

נמאס לי משיעורי נהיגה זה כלכך מאוס!! אוווווףףףף ... אתם תראו אני עוד אהיה טייסת, ואז אני אצחק על כל זה

ליזיגי

New member
להפך-- השעה מעולה!

11 בבוקר זה מעולה.. אבל אחרי טיול חנוכה, לקום ברבע לתשע כי יש לי שיעור ב-9.40... ואני מתארגנת ב-2 דקות חח אם לא פחות, פשוט רציתי להיות ערנית, לאכול משהו טעים קודם
בסדר בקטנה הפנמתי שלא עברתי חחח ... ואתה ממש מבאס- כל מי שעובר ראשון פשוט מבאס טיליםםם ! חח

יום ראשון../images/Emo9.gif

אז ככה... נסעתי עם חברה לת"א.. בזבזתי 220 ש"ח על בגדים!...
התבטל שיעור ביולוגיה!!! המורה חולה...
אני לא שמחה שהיא חולה.. אני שמחה שאין שיעור... מחר שיעור נהיגה... אין לי כח..
שאלה יומית- יש לי 465 שירים באמ פי...

הממ לאדעת כמה, אבל יש 2 ג'יגה..

והייתי היום בקניון עם אמאשלי. והיא כולה מתלחששת עם כל העולם של שניה בפלאפון ואני חושדת בתוכניות שלהם ליומולדת שלי:p וקניתי תאלבום הראשון של מרסדס מקורי כי המקורי הקודם שרוטה לו האמא והוא קופץ הבנזונה): אז היה נחמד:] מחר באים חברים מרעננה וב"ש וכולם בשמיים.

«Jimmy Page»

New member
אוקיי,

תמיד כשאני מתעורר כשמתחיל להחשיך אני מרגיש רע, כאילו פספסתי את כל היום. היום התעוררתי בבוקר, בטעות, אבל בבוקר והוכחתי לעצמי שאני לא מפספס כלום עד לפני שעתיים-שלוש היה משעמם כמו המוות. עכשיו הפסקה. אין לי נגן מתפקד. המוזיקה שלי מסתכמת ב4203 שירים, אם הנגן היה עובד, הייתי יכול לכסות 20 ג'יגה מתוכם.

moshe present

New member
בבית, סופסוף

יום ארוך ומעצבן שהיה מלא ב-כ-ל-ו-ם פחות או יותר. עבדתי באיזה כנס מחול שיש בעיר, בשמונה וחצי הגענו למלון, בתשע וקצת היינו בפארק תמנע. היינו אמורים לעשות סיורים כדי שנוכל להדריך את הקבוצות שלנו, אבל האוטו התפנצ'ר. וסתם ישבנו במקום אחד, לקחו אותנו לאחר וישבנו בו. ככה ישבתי כמעט שש שעות! האוטובוסים היו צריכים להגיע באחת, שלי הגיע בעשרה לשלוש! חיכתי לבד לבד איזה שעה :( שעמום המחץ. ככה שלא היה זמן לסיורים, הם עשו חצי סדנא, ואז כינוס ולמלון. שבו אכלנו, ובסוף עבדנו קצת בלערוך ולפנות. ועכשיו סיימתי. יום מטומטמםם. מחר עוד ארבע שעות. נקווה שיהיה יותר נורמלי. יאללה 25 שקל לשעה :) ומחר הופעה איך התגעגעתי :)) יום טוףףף

linoy7

New member
מה עשיתי היום?../images/Emo41.gif

כלום. פשוט כלום. היה לי נורא כיף!
כמה שירים יש לי? 100 ומשו.. אבל האמפי שלי נדפק
אני צריכה לקחת אותו לתיקון

למעלה