אני בשוק

nogao10

New member
וואי, היום....

לא עשיתי כלום, היה נחמד ואז נסעתי ואמא קנתה לי 2 זוגות נעליים (ליציאות) והיה נחמד לא לעשות כלום..... זה פשוט אדיר! חכו חכו, ממחר אני מתחילה לעשות את כל העבודות... שזה גם כיף!! (אם אני אומר את זה לעצמי מספיק פעמים, אולי אני גם אאמין לעצמי) יש לי 430 בערך, אבל אני יכולה יותר אם אני אמחוק את השיר של סימפוני X שלוקח 23 דקות..... הוא ארוך מידי, ואני בכלל אוהבת רק את השלוש דקות הראשונות, אז לא ברור למה יש לי אותו בכלל.... באמת אין כמו דיסקים אמיתיים, אבל אני לא מתכוונת להתחיל לשמוע שוב דיסקמן, חלקית בגלל שהדיסקים האמיתים שלי מאוד יקרים לליבי (רובם של בון ג'ובי, אז זה מובן.....) ולא הייתי מוכנה שיקרה להם משהו! אם היו גונבים או שורטים לי דיסק של ריצ'י סמבורה הייתי מתחרפנת.....

יום ראשון דכאון ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

חח סתם לא באמת.. היה ממש כיף. הייתי בלונה פארק. ואני מטורפת על לונה פארקים. ואני וחברים שלי עשינו 180 שקל בכניסה על תפקוד כרטיסים מוזלים.. חח ועלינו על כל הדברים השווים.. חח עלינו על הטאגאדא איזה 4 פעמים או 5.. זה הדבר הכי מצחיק בעולם.. ומתישהו באנו לעלות לאיזה מתקן והיה ריח חולני של חשי, ואז עזבו את המתקנים והפכנו את האטרקציה שלנו ל"בואו נמצא מי מעשן פה חשיש" חח ומצאנו איזה איש מבוגר והוא התחיל לצרוח עלינו מה אנחנו מסתכלים עליו ואז קלטנו אותו מטייל שם עם ג'וינט חח.. והייתי איזה שעתיים בתחנת רכבת חח.. וכל הנסיעות האלה.. ועכשיו הייתי איזה שעה וחצי עם חבר שלי וזהו עכשיו אני פה מתה מעייפות ומתכננת לישון =] באמפי נכנס לי רק איזה 60 שירים.. אבל במחשב יש לי אלפים

Simply Blonde

New member
haya li yomuledet:p

umm ani beshvayitz achshav lo yatzati laski hayom.. haya chara yomuledet aval machar ksheani achzor ani achgog kmo shetzarich umm yesh li beerech 860 shirimbaipod venigmar li hamakom ze mamash medake lol

אויאויאוי, איך שכחנו? :|

המון מזל טוב ליאוק, עד 120 אלף ושתיים הופעות של יוני
[ותירגום להודעה שלה: הייתה לי יום הולדת, אהמממ, אני בשוויץ עכשיו, לא יצאתי לסקי היום(?)... היה צרה(?) יום הולדת אבל מחר, כשאני אחזור, אני אחגוג כמו שצריך. אהמממ, יש לי בערך 860 שירים באייפוד ונגמר לי המקום. זה ממש מדכא.]

למעלה