stardust15
New member
אני בשוק../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif
כולם פה אהבו
את הפרק של אתמול
טוב מאחר שכולם פה התחילו להציף בהודעות עד כמה שהם כמעט לא פרצו בבכי ואיזה מרגשת היתה הסצינה שאימא של דוסון ביקשה ממנו ללכת לקנות חלב או זאת שהוא פרץ סוף סוף בבכי במכונית ליד המכולת...אז אני חייבת לומר לכם....אנשים
הפרק היה משעמם
רציתי לפרוץ בבכי מרוב שיעמום
קודם כל פייסי ממש עצבן אותי
כל הזמן הוא ניסה להצחיק
כן נכון שהוא רק רצה לעזור ולשפר תמצב רוח שלהם...אבל הוא הגזים!!!נגיד זה שהוא ודוסון ניזכרו בזה שבכיתה ו´ מיץ´ תפס אותם מעשנים ואז פייסי אמר שאם אבא שלו היה תופס אותם אז הוא היה מעשן עד היום רק כדי לעצבן(אחר כך פייסי עוד מופתע למה אבא שלו מתייחס אליו בצורה רעה כל כך...יחס גורר יחס
וכן נכון שהוא רק התבדח אבל בכל זאת...)ודוסון צחק
לא משנה שזה לא באמת שיפר תהרגשה שלו והוא לא באמת צחק אבל עדיין זה די עיצבן אותי!!או שנגיד הוא צחק עם ג´ואי ואמר שכשהוא רוצה למות אז לפחות שזה יהיה מצחיק לדוגמה אם תדרוס אותו מכונית מלאה ליצנים....טוב הוא יכול לא לדאוג אני אשמח גם ככה ולא מהדרך שבה הוא מת אלא מהעובדה שהוא מת
אני לא סובלת את פייסי...או למשל הקטע שהוא הביא את דוסון למקום התאונה כדי להראות לו שזו לא אשמתו שמיץ´ מת אלא של פיטרס...בעצם זאת בכלל היתה אשמתו של מיץ´
הוא בכלל לא הסתכל על הכביש
הוא התכופף תגלידה...אזזזזזז לא צריך להאשים את פיטרס כי מיץ´ הוא האשם ועכשיו הוא נושא בתוצאות כלומר מת...מסקנה:פייסי חרא
וגם גואי חוצפנית!!כאילו היא שאלה אם דוסון רוצה שהיא תשאר והוא אמר לא,אז כשהיא חזרה לבוסטון היא בכתה!!!!והתלוננה על זה שהוא לא צריך אותה כרגע ולא רוצה שהיא תהיה לידו...זאת די חוצפה מצדה!!!הלוווו אבא שלו מת אני מניחה שהוא רוצה להתאבל בשקט ולהיות לבד!!!גם ככה הוא צריך לטפל באימא שלו ובלילי!!! ומישהו בכלל שם לב שהם שינו את שיר הפתיחה
כאילו זה רק לפרק הזה כי הוא *מיוחד*(=משעמם במיוחד
).
כולם פה אהבו