אני בשוק

stardust15

New member
אני בשוק../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

כולם פה אהבו
את הפרק של אתמול
טוב מאחר שכולם פה התחילו להציף בהודעות עד כמה שהם כמעט לא פרצו בבכי ואיזה מרגשת היתה הסצינה שאימא של דוסון ביקשה ממנו ללכת לקנות חלב או זאת שהוא פרץ סוף סוף בבכי במכונית ליד המכולת...אז אני חייבת לומר לכם....אנשים
הפרק היה משעמם
רציתי לפרוץ בבכי מרוב שיעמום
קודם כל פייסי ממש עצבן אותי
כל הזמן הוא ניסה להצחיק
כן נכון שהוא רק רצה לעזור ולשפר תמצב רוח שלהם...אבל הוא הגזים!!!נגיד זה שהוא ודוסון ניזכרו בזה שבכיתה ו´ מיץ´ תפס אותם מעשנים ואז פייסי אמר שאם אבא שלו היה תופס אותם אז הוא היה מעשן עד היום רק כדי לעצבן(אחר כך פייסי עוד מופתע למה אבא שלו מתייחס אליו בצורה רעה כל כך...יחס גורר יחס
וכן נכון שהוא רק התבדח אבל בכל זאת...)ודוסון צחק
לא משנה שזה לא באמת שיפר תהרגשה שלו והוא לא באמת צחק אבל עדיין זה די עיצבן אותי!!או שנגיד הוא צחק עם ג´ואי ואמר שכשהוא רוצה למות אז לפחות שזה יהיה מצחיק לדוגמה אם תדרוס אותו מכונית מלאה ליצנים....טוב הוא יכול לא לדאוג אני אשמח גם ככה ולא מהדרך שבה הוא מת אלא מהעובדה שהוא מת
אני לא סובלת את פייסי...או למשל הקטע שהוא הביא את דוסון למקום התאונה כדי להראות לו שזו לא אשמתו שמיץ´ מת אלא של פיטרס...בעצם זאת בכלל היתה אשמתו של מיץ´
הוא בכלל לא הסתכל על הכביש
הוא התכופף תגלידה...אזזזזזז לא צריך להאשים את פיטרס כי מיץ´ הוא האשם ועכשיו הוא נושא בתוצאות כלומר מת...מסקנה:פייסי חרא
וגם גואי חוצפנית!!כאילו היא שאלה אם דוסון רוצה שהיא תשאר והוא אמר לא,אז כשהיא חזרה לבוסטון היא בכתה!!!!והתלוננה על זה שהוא לא צריך אותה כרגע ולא רוצה שהיא תהיה לידו...זאת די חוצפה מצדה!!!הלוווו אבא שלו מת אני מניחה שהוא רוצה להתאבל בשקט ולהיות לבד!!!גם ככה הוא צריך לטפל באימא שלו ובלילי!!! ומישהו בכלל שם לב שהם שינו את שיר הפתיחה
כאילו זה רק לפרק הזה כי הוא *מיוחד*(=משעמם במיוחד
).

EXTENSION

New member
טועה לגמרי לדעתי.

אם היית מקשיבה היית מבינה שפייסי אמר לדוסון שפיטרס נירדם על ההגה אחרי שעבד שני משמרות בשני עבודות שונות. ג´ואי בכתה לא בגלל שדוסון לא רצה לתת לה להישאר אלא בגלל הניסיון שלה אם מוות במשפחה ( העניין עם אמא שלה) היא קיוותה שהוא ירצה להתייעץ איתה או לחלוק איתה את הכאב וכשהוא לא עשה את זה היא הרגישה רע. כי בעצמה אמרה שכשאמא שלה מתה הוא היה שם והישתתף בצערה ועזר לה והיא התייעצה איתו וזאת למרות שלא היה לו ניסיון ממשי עם מוות ועכשיו כשהיא מציעה לו אוזן קשבת ועוד אחת שיודעת מה ההרגשה הוא מסרב וזה פגע בה. חוץ מזה הקטע של "יחס גורר יחס" אם היית רואה את הפרק שבו היה לפייסי יום הולדת והיית רואה איך כל המשפחה שלו רואה בו כשלון מן לוזר כזה שאין שום דבר להתגאות בו , והדבר היחיד שאפשר לעשות זה לעלות זיכרונות מביכים מהילדות היית מבינה למה הוא אמר את מה שאמר יש לו את כל הסיבות להיות בעצבים על אבא שלו.

stardust15

New member
תגובה

אני כן ראיתי תפרק שבו לפייסי היה יומולדת ואבא שלו נתן לו זיקוקים(איזו חרא!!) וכולם נזכרו בכל מיני דברים מפגרים שהוא עשה...אבל מה שהם צדקו!!!הוא באמת לוזר!!!כאילו הוא באמת ציפה להתקבל לקולג
פחחחחחחחח בדיחה טובה...וטוב באמת עשיתי מאבא שלו קדוש מעונה ובעצם הוא(ושאר המשפחה)הם אלא שאשמים שהוא יצא כזה לוזר פתטי כי הם כל הזמן טחנו והחדירו לו לראש שהוא יהיה מפסידן ושהוא אפס ככה שזה בגללם...אבל זה לא משנה תעובדה שהוא לוזר ואני לא סובלת אותו ושהוא הגזים עם כל הניסיונות שלו לעזור ולשפר להם תמצב רוח-שפשוט היה מניח לזה
ופייסי כן אמר שפיטרס אשם
דבר לא נכון
האשם היחיד זה מיץ´...ואוקיי לג´ואי יש נסיון עם מוות במשפחה ודוסון היה לצידה כשאימא שלה מתה מסרטן וכ´ו ,אבל עדיין הבנאדם רוצה להיות לבד
חוץ מזה נראה לך שהוא היה מתחיל לבכות ככה כמו שהוא בכה במכונית אם גואי היתה שם
|?
!|הוא היה דוחק את זה וזה היה עוד יותר גרוע
נ.ב מישהו שם לב
שלאמא של דוסון אין חברות
כאילו הבעל שלה מת והאנשים שניחמו אותה היו ג´ואי וסבתא של ג´ן(והיא גם הזמינה ללווייה איזו חברה מהקולג´...).

Luthien

New member
אשמתו של פייסי?????????

בואי נראה אותך עם משפחה כזו שחושבת שאת היצור הכי מיותר שאי פעם יצא לאוויר העולם, אין לך מוטיבציה לכלום... ראית איך הוא השתפר כשהוא היה עם אנדי????????? חוץ מזה, הוא האדם האחרון שיהיה לוזר בסדרה!!!!!!! האיכפתיות שלו וההתנהגות שלו בעיקר עם אנדי היתה יוצאת מן הכלל..........כל אחת רוצה חבר כזה.......ולג´ואי הוא כל הזמן עזר עם הבעיות שלה.....הוא פשוט אדם שנמצא שם תמיד בשביל כל אחד, רק חבל שלא רואים אותו כאחד כזה.....

stardust15

New member
אוקיי פייסי השתפר בלימודים והכל

כשהוא היה עם אנדי אבל זה היה מ-ז-מ-ן ומאז הוא חזר למסלול המפסידנים שלו...והוא כן לוזר
למי אכפת שהוא כל כך איכפתי ועוזר
שקודם כל היה עוזר לעצמו...תראי אותו עכשיו: הוא גר בסירה
ואפילו היא לא שלו,הוא לא לומד(לא קיבלו אותו אפילו לקולג´ היחיד שהוא ניסה להתקבל אליו),והוא עובד במסעדה
לכזה אדם אני קוראת לוזר... ואם הוא כל כך אוהב להצחיק אז שילך לעבוד בקירקס

Luthien

New member
בקשר לפיטרס.....

פייסי צדק! תצפי בפרק הקודם (השלישי) שוב, תראי שאחרי שמיץ´ הרים את הגלידה היו עוד כמה שניות שמחות בחייו עד שפתאום מישהו התנגש בו.....

stardust15

New member
אם הוא לא היה מתקופף כדי להרים

תגלידה זה בכלל לא היה קורה

shiri-d

New member
לא מסכימה כל כך...

היה פרק ממש יפה...
מאוד מרגש... ועצוב... ופייסי היה ממש חמוד... שהוא הציע לדוסון לעזור לו בכל מה שהוא הצטרך ולקח אותו למקום של התאונה והראה לו שהוא לא אשם... שירי

CokaCola

New member
אני כל כך זועם

הזעם שנתקף בי אחרי שקראתי את ההודעה שלך היה בלתי ניתן לעצירה... לא היה לי מספיק סבלנות אפילו לקרוא הודעות אחרות.. ההשמצה הזו פשוט בלתי נסבלת! כתבת שטויות.... הפרק היה מעולה, הוא כן היה עצוב, והעובדה שהחליפו את השיר פתיחה הופך את זה ליותר חזק, והרבה יותר עצוב! זה לא היה סתמי בכלל.. פייסי שיחק אותה, הוא היה ממש בסדר,באמת שכן, הוא ניסה, ולדעתי הוא אפילו הצליח עם מה שהוא ניסה לעשות... דוסון התעודד... הקטע שאבא של דוסון הופיע כל פעם היה כל כך כל כך מעולה. והקטע עם החלב היה ממממממש עצוב.. בטח צחקת שדוסון בכה.... אנשים ציניים כמוך צריכים לראות סקס והעיר הגדולה, לכי גם כן את, חוסר התמימות שבך, והצעירות שלך.... לאן הם נעלמו ? מאיפה הגיעה הציניות הזו.. וחוסר הסבלנות!

pompii

New member
פייסי מדהים

הוא בחור מקסים עד כמה שהוא לא למד ולא הלך ללמוד בקולג´ והכל פייסי אדם רגיש שיודע איך לעודד חבר´ה וכשהוא היה עם אנדי הוא היה מדהים. דוסון כבד מדיי, הרבה בנות אומרות שדוסון לוקח דברים ברצינות, העולם שלו בנוי על עקרונות מאוד חדים וברורים ויש לו גבולות, הוא בנאדם אצור. לא שיש לי משהו נגד דוסון אני חולה על דוסון הוא נשמה אבל פייסי ממש לא לוזר הוא קליל וחמוד וזה מה שיפה בו. וג´ואי, ג´ואי בסדר, היא מאוד דומה לדוסון היא פלספנית כזאת כמוהו שלא כמו פייסי שלוקח את החיים בקלות ובפאן. אין אין אין כמו פייסי!!!

A.L (boy)

New member
אמממ... דווקא אותי...

הבדיחה עם הליצנים מאוד הצחיקה... וגם כשג´ואי עושה לדוסון: Is that what you wearing? nice... אז דוסון עושה לה: No, it´s for my father. his gonna burid with that... פאדיחה... (אומנם כשחושבים על זה, קצת סדיסטי לצחוק מדבר כזה, אבל בכל זאת, חוסר טאקט בזמנים לא נכונים זה הדבר הכי מצחיק שיש...). מה שכן אני מבין למה דוסון שלח אותה הבייתה. כל שניה שהבנאדם רצה קצת לחשוב ולהיות לבד (ואצל דוסון זה עם כל המשמעויות שנלוות לכך) היא מופיעה! בשלב מסויים זה קצת שיעשע אותי... סצינה חזקה מאוד הייתה על הכביש בו מיץ´ נהרג (בצורה מאוד לא שיגרתית ודיי מטומטמת אם יורשה לי... ועוד כשהוא מסתכל 200 פעם על הכביש ועל רצפת הרכב, להרים את כדור גלידה שבטח היה מלא סיבים מהשטיחון של הרכב, כדי לא לעשות תאונה...), כשפייסי הסביר לדוסון על נסיבות התאונה. אגב, התיאוריה של דוסון לגבי אשמתו בתאונה היא נורא טיפשית (וכמו אצל דוסון, היה צפוי שבאיזשהו שלב הוא יקשר את עצמו ישירות למוות של אביו) כיוון שהיא מתבססת על רצף אירועים שהובילו למותו הטראגי. אני שונא שעושים את זה, כי באותה מידה שדוסון הוביל לסדר זמנים מסויים, מיץ´ גם יכל להישאר בבית כי הוא היה אוכל איזו חמאת בוטנים מקולקלת ומבלה 2 דקות יותר בשירותים וחייו היו ניצלים. מבינים ת´פואנטה..?! זה לא דלתות מסתובבות פה... בכל זאת, אני חושב שהיה פרק מאוד יפה, למרות הקטע שהם החליפו ת´שיר בפתיחה (גרם לא להגיד "אוי, נו...") ואם היה לך כל כך הרבה מה לכתוב סימן שהוא לא היה כזה משעמם...

טוב שלא לוקחים

את הסידרה יותר מדי ברצינות... כל הקטע הזה עם הגלידה ושהוא לא היה מת אם הוא לא היה מתכופף להרים את הגלידה זה בולשיט. זו סדרה! הוא היה מת בכל מקרה אם זה מה שהם תכננו! למרות שאני חושבת שהסדרה ממש דפוקה והתדרדרה בצורה נוראית, עדיין הפרק לא היה משעמם. אם נתעלם לרגע ממה שכתבת על פייסי (שאני בכלל לא מסכימה איתך אבל נו מילא), אני לגמרי לא מבינה למה ג´ואי חוצפנית? לי נראה דווקא מוצדק שהיא בכתה כי הוא ביקש ממנה ללכת, הרי הוא היה לצידה כשאמא שלה מתה ואני בטוחה שזה עזר לה להתגבר על זה אז היא רצתה לעזור לו גם. בכל מקרה אתם קצת מגזימים עם התגובות שלכם בנוגע לסדרה, זו רק סידרה (די טיפשית), מה אתם מתעצבנים\עצובים וכו´?!

CokaCola

New member
אההה

גברת, אם היא כל כך טיפשית פשוט תלכי, ובבקשה אל תטיפי לנו.

מי הטיף?

אמרתי את דעתי. זה עדיין מותר לא? ואמרתי שהיא טיפשית, לא שאני לא אוהבת אותה.

stardust15

New member
ג´ואי

חוצפנית ועוד איך
אוקיי כשאימא שלה מתה דוסון היה לצידה ועזר לה והיא רצתה לעשות בשבילו אותו הדבר....אבל הבנאדם רוצה להיות לבד
אני לא חושבת שזאת בקשה גדולה מידי להיות לבד אחרי שאבא שלו מת
גם ככה הוא צריך לטפל באימא שלו ואחותו אז אני לא חושבת שהוא צריך גם את ג´ואי שם
ואת יכולה לחשוב מה שבא לך ולא להסכים איתי אבל לדעתי זאת כן חוצפה אוקיי
ואם לדעתך הסידרה אינפנטילית אז איך את אוהבת אותה
טוב בסדר זה אפשרי...

shirakl

New member
מותר לקחת את הסדרה

ברצינות... לפעמים זה כל הקטע של להיות מכורים לסדרה... שמתם לב שהם שמו את שיר הפתיחה בלי קצב (שקט) בשביל להכניס את הצופים לאווירה של הפרק? אני חושבת שזה ממש עבד...

../images/Emo123.gif

לעשות אתזה בדרך כלל, אבל יש לי משהו להגיד לך!!! הגישה שלך ממש לא ברורה לי. נראה לי שאת בכלל לא אוהבת את דוסון, וזה די מפגר שתההי פה אם את לא אוהבת את הסידרה באמת. אם את כל כך שונאת את הדמויות ואת הסידרה, למה את פה בכלל? תכנסי לפורום הציניות... אני מרשה לעצמי להגיד את הדברים האלה, כי אני לא מכירה אותך, ולא אכפת לי מה תחשבי עליי, ואני גם לא מתכוונת להכנס לפורום הזה פה, כי לכאן אמורים להכנס אנשים שכן אוהבים את דוסון - כמוני, לא אנשים שלא סובלים את התכנים של הפרקים ואת הדמויות!! אני פשוט זעמתי אחרי שקראתי את ההודעה שלך, כי זה פשוט זלזול בסידרה, וגם בפורום, שנועד לאוהבי הסידרה!!!! הזועמת מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד....

stardust15

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא שונאת תסידרה ואת כ-ל הדמיות
אני שונאת רק את פייסי
ולפעמים אחת הדמיות מעצבנת אותי...וחוץ מזה אני יכולה להיות בפורום הזה בדיוק כמוך
אני מסתכלת דוסון קריק
כן
יש לי מה להגיד על הסידרה
כן
משעמם לי
כן
ואלה כל הדברים שאני צריכה כדי להיות פה
וחוץ מזה מה את רוצה ממני??בסך הכל אמרתי מה אני חושבת על הפרק שהיה...ואת יודעת גם אני יכולה להגיד לך כמה דברים כמו למשל שאת @$%@%^#

shiri-d

New member
את ממש צודקת...../images/Emo70.gif

כל הודעה שלך פה את רק מתלוננת על הסדרה... אז איך את אוהבת אותה

למעלה